POLEMİK

Uğur Dündar'dan Yılmaz Özdil'e: Yazıklar olsun sana

Tarih
22 Haziran 2021
İzlenme
Kişi

TELE 1 ekranlarında canlı yayına katılan Uğur Dündar, Yılmaz Özdil'in attığı Sezgin Baran Korkmaz ile ilgili tweetlere büyük tepki gösterdi.

"CENAZEME GELMEYECEKSİN"


Dündar, kendisini en yakından tanıyan isimlerden birinin Özdil olduğunu ifade ederek, “Yazıklar olsun sana, o tweeti nasıl paylaştın. Biri bana Yılmaz Özdil’i sorsa ‘Yılmaz pis bir işe bulaşmaz’ derim... Yılmaz’a da yazıklar olsun... Bitti benim için artık. Çok namuslu bir iş yapmışız, tebrik etmesi gerekirken imalı çamur. Yazıklar olsun. Yılmaz Özdil benim cenazeme gelmeyeceksin, sana hakkımı helal etmiyorum. Sen nasıl olur da benim namusuma, şerefime ima yollu laf söylersin, ayıp değil mi utan be utan! Yazıklar olsun sana, yerin dibine gir. Karşıma çıkarsan çok fena yaparım" dedi.

Yılmaz Özdil tweet attı, Uğur Dündar canlı yayında çıldırdı: Yerin dibine gir, karşıma çıkarsan fena yaparım - Son Dakika

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • kulo

    28 Haziran 2021 14:52
    0 0
    sen öl de, cenazene o gereksiz gelemese de sevmediğin devletin kaldırır seni, sen rahat uyu, ışıklar içinde uyu. ampulleri tasarruflu olandan taktır çok yakmasın :)))
  • Namyelüs

    22 Haziran 2021 11:55
    1 0
    Kendilerini ne güzel anlatmışlar!
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;