POLEMİK

Hafriyat tartışması büyüyor! Mansur Yavaş kaçıyor Gökçek kovalıyor

Tarih
26 Nisan 2019
İzlenme
Kişi

Ankara Büyükşehir Belediyesi merkezli hafriyat parası tartışmaları, eski Başkan Melih Gökçek ve yeni Başkan Mansur Yavaş arasında yaşanan kovalamacayla devam ediyor.

Kim kaçıyor kim kovalıyor

Melih Gökçek, Twitter adresinden yaptığı paylaşımda, “Hatırlarsanız, Sn. Mansur Yavaş'a bu iddialar ile benim itirazlarım söylendiğinde; 'belediye başkanı seçilirsem hesapları tetkik edip kamuoyu ile paylaşacağım.' demişti. Ben Mavi Masa eliyle Tuna'ya sorduğum sorulara, Yavaş için 4 tane soru daha ilave yapıp tekrar sordum.” diyerek, Başkan Yavaş’ın henüz açıklamadığı konuda Mavi Masa’dan cevap geldiğini yazdı.

 

Gökçek, bir başka twitter mesajında “Mavi̇ Masa’dan Sn. Yavaş’ın cevabı geldi̇. Soruma cevap vermi̇yorlar ve bunun i̇çi̇n araştırma yapmaları gerekti̇ği̇ni̇ ve bi̇lgi̇leri̇n ti̇cari̇ sır olduğunu söylüyorlardı. Sevgi̇li̇ twi̇t alemi̇, kim kaçıyor, kim kovalıyor? Lütfen bu sefer hakkımı teslim edin.” ifadelerini kullandı.

 

Mansur Yavaş sizi aldattı mı aldatmadı mı siz söyleyin

Hafriyat konusunda yalan söylendiğine dair defalarca açıklama yaptığını ifade eden Gökçek, twitter mesajında şu ifadelere yer verdi: “Ey milletim, iddia ettim, hafriyat konusunda yalan söyleniyor dedim. Beni twitter da linç ettiniz. Allah aşkına şimdi siz söyleyin. Mustafa Tuna hava atmak için, Sn. Mansur Yavaş seçimlerde halkı aldatıp oy almak için hafriyat konusunda sizi aldattılar mı, aldatmadılar mı?” (YeniAkit)

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;