POLEMİK

Erol Mütercimler’den geri vites

Tarih
09 Eylül 2020
İzlenme
Kişi

İmam hatipliler için kullandığı ifadenin bağlamından koparıldığını iddia eden Erol Mütercimler, tüm imam hatiplilerden özür diledi.

Mütercimler ne demişti

Katıldığı televizyon programında tarikatlarla ilgili yaşanan tartışmada hızını alamayan Mütercimler, o imam hatipten mezun olanlar bakın karşımıza ne olarak çıkıyor: sahtekar, cinsi sapık, ahlaksızdır. Sözlerini sarf etmişti.

Laik Erol Mütercimler’den imam hatipliler açıklamasıYanlış anlaşıldığını söyledi

Yanlış anlaşıldığını iddia eden Mütercimler, programın cemaatler ve tarikatlarla ilgili olduğunu, yaklaşık 3 saat boyunca tam da toplumdaki algılar konuşulduğu için ben de 3 saattir izleyicinin izlediğini düşündüğünü söyleyen Mütercimler, toplumda imam hatipler için bazı haberler geldiğinde insanların imam hatip okullarıyla özdeşleştirildiği bazı sözleri söyledim diyerek kendini savundu. Mütercimler imam hatiplerin birer Cumhuriyet kurumu olduğunu söyledi.


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Malik Atalay

    10 Eylül 2020 16:59
    0 0
    Mütercimlerin özrü kabahatinden büyük milleti ahmak zannediyorlar ya da ağzından çıkanı kulağı duymuyor maalesef
  • Namyelüs

    09 Eylül 2020 21:52
    0 0
    Kendisi gibi olmayanlara hakaret etmeyi marifet sananı gördün mü?Bir akademisyende olması gereken akademik çalışmalardan yoksun olarak açıklamalar yapanı.Onu sokaklarda arama,onu üniversite de öğrencilerine akademik çalışmanın yararlarını anlatırken bulabilirsin!
  • Kazım

    09 Eylül 2020 21:34
    0 0
    sahtekar, cinsi sapık, ahlaksızdır. Sensin seni yetişterendir vede mensubu bulunduğun kesimdir utanmaz ahlaksız adam birde utanmadan çıkıp özür diliyorsun
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;