HZ. NUH, OĞLUNU TELEFONLA ARADI
Dr. Yavuz Örnek, Nuh tufanı esnasında Hz. Nuh’un kendisine inanmayarak gemiye binmeyen oğlunu ikna etmek için cep telefonu ile görüştüğünü söyledi.
GEMİDE NÜKLEER ENERJİ KULLANILDI
Örnek, Hz. Nuh’un 400 metrelik dalgalara dayanan çelik levhalardan yapılmış bir gemi inşa ettiğini ve bu geminin nükleer enerji kullandığını belirtti.
GÜVERCİN YOLLANMADI, İHA YOLLANDI
İddialarının hep bilimsel kanıtlara dayandığını belirten Örnek, Nuh Tufanı sonrasında da gemiden güvercin yollanmadığını, uçan bir insansız hava aracı İHA yollandığını söyledi.

Bu sözler üzerine Pelin çift, "Hocam bunun bilimsel ispatı var mı?" diye sordu. Dr. Yavuz Örnek soruyu şöyle cevapladı "Efendim, ileri teknoloji varken niye güvercin yollasınlar?" diye cevap verdi.
"GEMİYE CANLI HAYVAN ALINMADI, DÖLLENMİŞ YUMURTA SİPARİŞ EDİLDİ"
Nuh’un oğlunun uçan bir cisim kullandığını, Hz. İsa’nın 2000 yıl önce değil 2 bin 300 yıl önce doğduğunu belirten akademisyen, Nuh tufanının bölgesel değil tüm dünyada gerçekleştiğini, gemiye canlı hayvan alınmadığı, Hz. Nuh’un döllenmiş bir dişi bir erkek yumurta sipariş ettiğini ve siparişlerin o dönemde Amerika’dan, Fransa’dan Hz. Nuh’a yollandığını söyledi.
YORUMLAR
4454 kez izlendi
1586 kez izlendi
1070 kez izlendi
560 kez izlendi
3498 kez izlendi
822 kez izlendi
544 kez izlendi
3589 kez izlendi
2572 kez izlendi
1279 kez izlendi
1735 kez izlendi
596 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.