POLEMİK

Nedim Şener : ‘Kripto FETÖ’cü’ oldum sonunda Elhamdüllillah!!!

Tarih
28 Ağustos 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Nedim Şener
 Cuma günü yayınlanan “PensilKonya” yazısı çok değişik tepkilere yol açtı.

Konyaspor Başkanı Ahmet Şan’ın, Bylock kullanıcısı olduğu için gözaltına alınması, evinde ve işyerinde arama yapılması sonrası serbest bırakılması her kesim tarafından eleştirildi.

AKP Milletvekili Metin Külünk, “Ahmet Şan’ın arkasında kim var?” diye sordu.

Sadece Bylock kullanıcılarıyla irtibatı var diye insanların tutuklandığı bir ortamda, Ahmet Şan’ın serbest bırakılması elbette tepki çekiyor.

Aynı tepki, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş’ın damadı Kavurmacı’nın tahliyesi sonrası ortaya çıkmıştı.

Düğünden sonra açıklama 

Yazının devamını okumak için tıklayınız

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Turhan

    28 Ağustos 2017 21:32
    1 0
    Konya henüz temizlenmedi, temizlenmesi de uzun sürecek. Hanımları, bir hafta sonunda 250 bin avro toplayan nice, iki lafı bir araya getiremeyen, iş adamı adı altında, Konya Büyük Şehir Belediyesinden beslenen keneler var. Ne zaman bunlar belediyelerden atılır, o zaman temizlenir Konya.
  • Baki

    28 Ağustos 2017 14:47
    1 0
    Sayın nedim şener sizi severek takip ediyorum sizin çektiklerinize rağmen bunları hükümete mal edip kolayı seçip köşemize çekimlerini bu hain terörist örgütle mücadeleye devam ettiniz ama son yazılarımızda konyanın manevi şahsiyetini eleştirdiğimiz insanlarla şenlikte manşet yapmanızı yadırgadım o insanları eleştiren ama konuşanın manevi şahsiyetini bu adamlar yüzünden değersizleştirmeyin.
  • Karakartal.

    28 Ağustos 2017 14:15
    1 2
    Şimdi boş boş açıklama yapma Nedim şener. Koskoca şehri zan altında bırakan bir yazı yaz, ondan sonra böyle açıklamalar yap yemezler. Burdan yazıyorum fetöyü desteleyende, destekliyorlar diyende şerefsizdir adi ve alçaktır.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;