GÜNCEL

Nagehan Alçı : Bu konser bizi barıştıracak

Tarih
19 Ocak 2019
İzlenme
Kişi
Yazar
Nagehan Alçı

Başkan Erdoğan’ın Fazıl Say’ın konserine gideceği belli olduğundan beri büyük bir heyecanla bekliyordum. Konser başladığında ben de Habertürk’te yayına girdim. Ama aklım oradan gelecek haberlerdeydi.

Ve beklediğime değdi. Siyasi olarak iktidara son derece muhalif bir çizgide duran Fazıl Say’ın Erdoğan’a yönelik yapıcı sözleri, Erdoğan’ın sahnedeki mesajları, Say’ı hem Külliye’ye hem de İstanbul’da konsere davet etmesi, Emine Hanım’ın gülen gözleri… Tüm bunlar bu ülkeyi koyu bir sis gibi kaplayan kamplaşma, kutuplaşmaya öyle güçlü bir panzehir ki…

 

Tayyip Erdoğan oraya giderek çok önemli bir adım attı, vizyoner bir siyasetçi, büyük bir lider olduğunu bir kez daha gösterdi. Fazıl Say da yalnızca uluslararası çapta başarılı bir sanatçı değil aynı zamanda sorumlu ve ikonoklast bir isim olduğunu ortaya koydu.

Dün akşam o konserde ortaya çıkan tablo Gezi’den beri Türkiye’nin içine girdiği “siyah-beyazlaşma”yı yeniden dağıtabilir, aramızdaki mesafeleri kısaltıp bizi toplum olarak yeniden barıştırabilir…

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Derya

    20 Ocak 2019 21:08
    0 0
    Bu normalleşme dediğiniz durum Recep Tayyip Erdoğan isteyince değil vatandaş isteyince olacak.Bu sözü kafana iyice kazı.
  • Coşkun Atak

    20 Ocak 2019 15:36
    0 0
    Barıştırır.. barıştırsın.. barıştırsın sayın c.b. ilk defa karakterine ters bir davranışta bulundu.. inşallah bunu arttırarak sürdürür.. ancak bunlar ona oy kazandırmaz.. neticede o da bu tavrı sürdürmez..
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;