GÜNCEL

Fatih Altaylı : Komplo mu kalite mi?

Tarih
12 Eylül 2019
İzlenme
Kişi
Yazar
Fatih Altaylı

Cumhurbaşkanı’nın yemeğe davet ettiği CHP’li belediye başkanları niye bu kadar sevindi anlamadım.
Saray’a gittikleri için çok mutlu görünüyorlardı.
Ya da bana öyle geldi.
Buluşmanın en önemli meselesi Ekrem İmamoğlu’nun sandalyesinin kırılması ve Cumhurbaşkanı’nın “Buna israf denir” diyerek espri yapmasıydı.
Burada aklıma şunlar geliyor:
1. Ekrem İmamoğlu çok şanssız biri. Bunca zamandır Saray’da ilk kez bir iskemle kırıldı o da tam israftan söz edildiği günlerde İmamoğlu’na denk geldi.
imamoğlu sandalye ile ilgili görsel sonucu2. İmamoğlu ile böyle bir espri yapabilmek için İmamoğlu’na özellikle dingildeyen bir sandalye verildi. Yani Ekrem Bey bir “Şaka komplosuna” kurban gitti.
3. Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın mobilyacısı kalitesiz üretim yapmış, sandalyeler şimdiden kırılmaya başladı. Oysa İstanbul’daki yüzlerce yıllık saraylardaki mobilyalar hâlâ taş gibi.

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • nd

    16 Eylül 2019 09:25
    0 0
    altaycık komplo mu yoksa dötü o kadar büyüdü ki sığmadı ve sandalyede o kadar kul hakkını taşıyamadı birde böyle bak olaya !!!! ben onun yerine olsam işi şakaya vurmayıp ne bok yedim de Allah beni böyle bir yerde küçük düşürdü diye düşünürdüm....
  • KULO

    13 Eylül 2019 11:15
    4 2
    Bir madde de benden ilave sn. altaylı'ya; 4. Bu mahut şahsa verilmiş ince bir mesaj. içeriği: oturduğunuz koltuğa da sizi oraya oturtana da çok güvenmeyin, zira yere yakın oturuyorsunuz. daha yükseğe çıkmadan o koltuktan düşmek de bir ihtimal. mazallah düşerken kırılan ayağın üstüne dikine düşüp bi yerlerinize batma tehlikesi de ihtimallere dahil.
  • TEK

    13 Eylül 2019 09:25
    3 4
    Komplo kellimesi de , kalite kelimesi de senin işine yarıyor altaylı.....Geç artık eski Türkiye de kalan laf cambazlık yapan gazeteci ayaklarını
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;