GÜNCEL

Yiğit BULUT : Alman bakan emretti, hemen bağlayın!

Tarih
09 Kasım 2016
İzlenme
Kişi
Yazar
Yiğit Bulut
Dün, Dışişleri Bakanımız çok önemli bir açıklama yaptı ve “Alman bakan ile arasındaki telefon” haberleri ile ilgili detayları açıkladı. Çok da önemli bir cümle kullandı; “bizi eşit bir muhatap gördükleri sürece sorun çıkmaz”...

Sevgili dostlar, Almanya alışmış emrettiği zaman “hazır ol” şeklini alan “devşirmelere”, son 13 yıldır istediğini göremeyince hele hele son birkaç yıldır “kurduğu bütün oyunları” bozulunca, çıldırıyor. Neymiş Efendim Alman bakan aramış da Türk Bakan telefona çıkmamış. Emredersin Almanya, bizim bütün Devlet kademeleri “sizler” arayacaksınız diye “hazır” bekleyecek...

Bu noktada bütün Avrupa ülkelerine soruyorum; Sayın Cumhurbaşkanımızın Ekim ayından bugüne AB hakkında yaptığı konuşmaları, size verdiği cevapları iyi takip edebildiniz mi? 

Edemediyseniz, bakın ben hatırlatayım...

Sevgili dostlar, Sayın Cumhurbaşkanımız bir süre önce çok ama çok net ifade etti; “...AB’nin tavrı, Türkiye’ye verdiği sözü tutmak istemediğinin tavrıdır. Kendileri bilirler. Türkiye AB ile ilişkilerinde hep veren taraf, hep sözünü tutan taraf olmuştur. Ülkemizin 53 yıl kapıda bekletilmesi bizimle ilgili görüşünü göstermiştir. AB, Türkiye’yi tam üye yapacaksa hiçbir engel bulunmuyor, biz hazırız. Artık bu oyunun da sonuna geldik, bunu bilmeleri lazım. Lafı dolandırmanın, diplomatik cambazlık yapmanın gereği yok. AB kendi günahlarını bizim üzerimize yıkmaya çalışmasın...”

Sevgili dostlar, Devlet’in zirvesinde ortaya konan çok açık; BU OYUNUN, BU OYALAMANIN sonuna geldik... SONA GELDİĞİMİZ OYUNDA kendini hala “efendi” sanan Avrupa ülkelerine de bir sözüm var; neyle tehdit ederseniz edin, YAPABİLECEĞİNİZ HİÇBİR ŞEY YOK! HER TÜRLÜ KÖTÜLÜĞÜ 200 YILDIR YAPTINIZ VE ARTIK BU COĞRAFYA’YA, BU MİLLET’E YAPABİLECEĞİNİZ KÖTÜLÜK KALMADI! HAZIRIZ, SİZİ BEKLİYORUZ!

Son söz:  Yeni Dünya’da Avrupa kıtasında “AB” diye bir “oluşum” olmayacak... İnanmayanlar bu yazıyı kesip saklasınlar... Yine konuşuruz...

Star
9 Kasım 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Rustu

    15 Kasım 2016 06:21
    1 0
    Schulz'un soyledigine gore AB yil sonundan once Erdogan a karsi ekonomik yaptirimlarda bulunacak.Aynen Irana a yapildigi gibi.Uyelik konusmalarini bitirmekten kimse bahsetmiyor.Bizim verdigimiz bu cevap kabadayilik.Saglikli degil.
  • İran Olmayalım

    14 Kasım 2016 12:24
    2 1
    Türkiyenin yolu batıdır. En iyi stratejimiz herkes ile iyi geçinmektir.
  • Ayakkabı Ustası

    14 Kasım 2016 12:18
    2 1
    Bu mu derin analiz? Bu yabancı düşmanlığı. Bize yaramaz
  • Murat Bingöl

    10 Kasım 2016 00:49
    3 1
    Avrupa birliğinin çöküşünün en belirgin göstergesi İngilterenin birlikten ayrılma kararı almasıdır.. İngilizler uyanık millettir, anlaşılan odur ki geleceğe yönelik iyi analiz yapmışlar.
  • Ali

    09 Kasım 2016 23:42
    4 2
    Makale için elinize sağlık Türkiye artık eski Türkiye değil cumhurbaşkanı da eski cumhurbaskanlarindan değil Biz eskiden cumhurbaskanlarini önüne gelenleri imzalayan ve bayramlar da kutlama mesajları yayınlayan biri olarak hatırlıyoruz . Şimdi %52 ile cumhurbaskanligina gelen ve başarısı herkesin kabul ettiği ancak kabullenemedigi bu durumu yurt dışı da eskisi gibi olsun istiyor el pençe olmamız isteniyor .Türk'ün başı dik olur emir almaz Türk'un gücünü 15 temmuz da tüm dünya görmüş oldu.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;