SİYASET

Tamer Korkmaz : Sam Amca’sının borazanları sıraya girdi…

Tarih
28 Mayıs 2019
İzlenme
Kişi
Yazar
Tamer Korkmaz

İçeride kimler “ABD’nin ağzıyla” konuşuyor, bu isimlere dikkatle bakmak lazım: Türkiye S-400’leri alıyor diye paniğe kapıldılar; birbiri ardına Washington’ın dublajını yapıyorlar.

En başta, CHP’nin Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olan emekli büyükelçi Ünal Çeviköz geliyor: “NATO ile Türkiye arasında komisyon kurulsun ve S-400’lerin alınması ertelensin” diyor!

Monşer Çeviköz mü; CHP yönetimine girmeden evvel Hürriyet yazarıydı.

“Patronu kim olursa olsun, Amerikancılıktan milim sapmayan” Hürriyet gazetesinde yer alan bir röportajda; eski diplomat Sinan Ülgen S-400’lerin üçüncü bir ülkeye gönderilmesini teklif ediyordu! (22 Nisan 2019)

*

CHP’li Monşer Çeviköz ise Cumhuriyet’te yayınlanan yazısında; Türkiye’yi değil, Amerika’sını düşünüyordu:

“S-400’lerin konuşlandırılma olasılığı bulunan yerlerden biri olarak anılan İncirlik Üssü’nün ABD için bir istihbarat kâbusu olacağından” yakınıyordu! (30 Nisan’19)

-Hangi “İncirlik Üssü” bu?

-FETÖ’nün 15 Temmuz 2016’daki darbe teşebbüsüne “yardım ve yataklık yapan” İncirlik Üssü!

HANIMEFENDİ “DUYUM” ALMIŞ…

15 Temmuz 2016’dan sonra haftalarca gıkı çıkmayan

Pensilvanya Muhibbi Meral Akşener de S-400’ler bahsinde “Sam Amca’sı için sıraya girenler arasında” yer alıyor:

“S-400’lerle ilgili bir duyumum var. Bu, büyük bir güvensizlik neticesinde ‘Sarayın korunması için alındığına dair’ bir duyumdur. Umarım doğru değildir…”

Gördüğünüz gibi; Meral Hanım “Saray için alınıyor!” hurafesiyle zihinleri bulandırmaya yelteniyor: İşbu yolla, hali hazırdaki psikolojik harekâta katılarak Amerika’sının menfaatlerine koltuk çıkıyor.

Meral Akşener’in şu İP’leri Pensilvanya’nın elindeki partisinin programında kayda geçirilen “NATO övgüsünü” tam da burada hatırlıyoruz!

HA, HDPKK; HA “ABD’NİN ASKERLERİ”

HDPKK’nın eş başkanı Sezai Temelli “Türkiye kimin tehdidi altında ki, S-400’lere ihtiyacı var?” diye sormak suretiyle; PKK’nın patronu olan Sam Amca’sının dublajını yapıyor!

HDPKK’lı Garo Paylan da “Acilen S-400’ün alımından vazgeçilmelidir” diyerek, “Amerika’sının çıkarları uğruna debelenenler” cephesindeki yerini alıyor.

KİMLER İÇİN ENDİŞELENİYORLAR?

Sözcü yazarı “iliştirilmiş” Zeynep Gürcanlı ise Halk TV’deki bir programda; S-400’lerin, mesela Yunanistan’ın uçaklarını vurma ihtimalinden duyduğu rahatsızlığı açık ederken, “Türkiye, bir NATO üyesi olarak nasıl olur da NATO’ya karşı bir füze savunma sistemi alabilir?” diye isyanlardaydı!

Haydut Devlet ABD’nin lokomotifliğindeki NATO’nun kendisinin “Türkiye’nin güvenliğine yönelik açık bir tehdit oluşturduğu” gerçeğini “asla dert etmeyeceğiz!” öyle mi?!

FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişiminin arkasında ABD’nin NATO’su var: Yani, nedir? FETÖ Cuntası “NATO askeri” sıfatıylaTürkiye’ye saldırdı, Ankara’yı bombaladı, darbeye teşebbüs etti, vatanımızı işgal etmeye kalktı, 251 kahraman vatan evladını şehit verdik…

-Bütün bunlar, sanki “hiç yaşanmamış” gibi…

Türkiye, kendisini bundan böyle NATO ve ABD’nin muhtemel saldırılarına karşı savunmasız mı bırakacak?!

*

“İliştirilmiş Gazeteci” Gürcanlı; S-400’lere hararetle karşı çıkarken, aslında Türkiye’nin NATO/ABD’ye teslim olmasını istiyor! Türkiye umurunda değil; “Amerika’sının menfaatlerini, Yunanistan’ın güvenliğini” hesap ediyor!

-Bunu açıkça söyleyemeyeceği için de; ne yapıyor?

-Aynen Akşener gibi, “S-400’ler Saray için alınıyor olabilir” hurafesine sarılıyor!

S-400 VE İLTİCA EDEN FETÖCÜ SUBAYLAR

FETÖ’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminden bir yıl sonra (16 Haziran 2017’de) Paralel Yapı’nın NATO’da görevli firari subaylarından beşi, Brüksel merkezli bir düşünce kuruluşunun yayın organına konuştular…

-NATO’yu savunup; Türkiye’nin Rusya’dan S-400’leri almasına karşı çıktılar!

AĞZINDAKİ BAKLAYI ÇIKARMIŞTI

15 Temmuz darbe girişimi sırasında Genelkurmay Karargâhında yaşanan eylemlere ilişkin (aralarında Yurtta Sulh Konseyi’nin üyelerinin yer aldığı) 224 sanıklı davada konuşan eski tuğgeneral FETÖ’cü Gökhan Ş. Sönmezateş, aynen şöyle demişti: (20 Mayıs 2019)

“TSK’nın DNA’sı mutasyona uğradı. NATO’dan, ABD’den, AB’den uzaklaştı. Son kale yıkıldı. Batılı değerlerini benimsemiş subaylar tasfiye ediliyor.”

BUNLAR, KİMİN ASKERLERİ?

-İşte bu FETÖ’nün darbecileri; asla Türk Ordusu’nun askerleri değildir. Onlar “put yapıp, taptıkları” NATO’nun, ABD’nin, AB’nin askerleridir!

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • nazif

    10 Haziran 2019 23:47
    1 0
    Sam amca cin gibi bir patron. Elinde PKK'lı kılığında maşa da var, patron kılığında maşa da var. Ülkücü kılığında maşa da var. Sosyalist ve hoca kılığında maşa da. Çünkü para var paraaaa.
  • Naci

    31 Mayıs 2019 13:14
    1 0
    Kim ki S400 ler gelmesin diye yırtınıyorsa pyd teröritlerine binlerce tır silah sağlayan, fetöyü koruyup kollayan, ülkemizi bölmek için planlar hazırlayan ve her meşrepten kimi insanlarımızı ve örgütlerimizi satın almış olan emperyalistlerin maşasıdır. S400 ler ülke savunmasında kullanılacaksa ve onlar istemiyorlarsa durum budur. Milletimiz uyanık olmalıdır.
  • Aydın

    31 Mayıs 2019 10:49
    1 0
    Oyun büyük, hesap kirli, maşa çoktur. Koynumuzdaki yılanlar kıpraşıp durmaktadırlar. Gün kaya gibi sert, dağ gibi birlik olma günüdür. Türkiye kamuoyu çok daha duyarlı olmak durumundadır. Tamer Beyi kutluyorum.
  • HAK DAVA

    29 Mayıs 2019 09:29
    1 0
    KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN GELİR HESAP DÖNER ONLAR S-400 KEMİĞİ İLE UĞRAŞA DURSUNLAR S-500 LER TASARIM VE ÜRETİM YOLUNDA...
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;