GÜNCEL

Tamer Korkmaz : Nasıl diyorlar: “Sen, bunları külahıma anlat!”

Tarih
25 Temmuz 2019
İzlenme
Kişi
Yazar
Tamer Korkmaz

Sarı Kovboy, aynen şöyle dedi: “Eğer Afganistan’da savaşmak istesek, bu savaşı bir haftada kazanırdık ama 10 milyon kişiyi öldürmek istemiyorum!”

Düzenbaz Trump’ın Haydut Devlet’i 18 senedir Afganistan’da savaşıyor; yine de işgali altındaki bu ülkeye diş geçiremiyor.

 “İnsancıl Başkan!” ayaklarına yatıp “10 milyon kişiyi öldürmek istemedikleri” hikâyesini anlatan bu Trump’ın Kanla Beslenen ABD’si; 2001’den bu yana Afganistan’da Üç BuçukMilyon insanı taammüden katletti!

Neymiş? “-Öldürmek istemiyorlarmış!”

Müslümanları, masumları, sivilleri öldürmek; Faşist ABD’nin devlet politikasıdır.

Amerikan askerleri, Donald Trump’ın başkanlığı döneminde de “Suriye’de, Irak’ta ve Afganistan’da kasten masumları bombalamaya/öldürmeye” devam ediyor.

“ABD askerlerinin, Afganistan’da 2019’un ilk üç ayı itibarıyla 305 sivili öldürdüğünden” ise ülkedeki BM Yardım Misyonu’nun yayınladığı raporda bile bahsediliyor.

DÜZENBAZLAR GEÇİDİ

Sarı Kovboy da, en az Hillary Clinton ve Obama kadar sahtekârdır.

trump ile ilgili görsel sonucu

Trump, başkanlık seçimi kampanyasında “IŞİD’i Obama kurdu, sahtekâr Hillary de ona yardım etti” demişti!

Sam Amca’sının yaramaz çocuğu Donald’tan al haberi! Terör örgütü IŞİD’in mühendisi kimmiş? Bu gibi durumlarda hep “En iyi belge itiraftır” diyoruz!

*

Buna mukabil; Sahtekâr Trump, her fırsatta “IŞİD’le mücadele” hikâyeleri anlatmayı da ihmal etmiyor…

Geçtiğimiz hafta; Donald Trump’ın, Oval Ofis’te kabul ettiği isimler arasında “Annesi ve kardeşleri IŞİD tarafından öldürülen; aynı zamanda, IŞİD üyesi teröristlerce kaçırıldıktan sonra Tecavüze Uğrayan Iraklı Ezidi Kadınlardan Biri Olan” Nobel ödüllü İnsan Hakları Savunucusu Nadia Murad da yer aldı.

19 Temmuz tarihli gazete haberinde, “Başından geçen zulümleri Trump’a anlatan Nadia Murad’ın Iraklı Ezidiler için Amerikan Başkanı’ndan ‘Lütfen bir şeyler yapın’ diyerek yardım istediğinden” söz ediliyordu!

Eyvah ki, eyvah…

Burada, ibretlik olay nedir? IŞİD’in zulümlerine karşı, “feveran edilerek yardım istenen” devlet ABD; vaktiyle, IŞİD adını verdiği terör örgütünü inşa edip yöneten/arka planda yönetmeyi sürdüren devlet de ABD!

“TECAVÜZCÜ” DONALD

trump elle ile ilgili görsel sonucu

Şimdi de, 23 Haziran 2019 tarihli bir haberi hatırlayalım:

“ELLE moda dergisinin yazarlarından Jean Carroll (75) yirmi beş sene önce New York’ta bir mağazanın prova kabininde Donald Trump’ıntecavüzüne uğradığını iddia etti…

Carroll -bugüne kadar, Donald Trump’ın cinsel saldırısına uğradığını öne süren On AltıncıKadın oldu…”

*

Sarı Kovboy’un “henüz gün ışığına çıkmamış saldırıları da olabileceğini” tahmin etmek hiç zor değildir!

TRUMP’IN KANKASI TACİZCİ JEFFREY

Amerikalı milyarder işadamı Jeffrey Epstein’a yönelik “reşit olmayan kızlara tacizde bulunan bir şebekeyi yönetme” suçlaması; kısa süre önce ABD Çalışma Bakanı Alexander Acosta’ya “koltuğunu kaybettirdi!”

Epstein, 2008 yılında yine cinsel taciz içerikli suçlamalarla karşı karşıya iken; onun hafif bir ceza almasını sağlamakla itham edilen dönemin Miami Savcısı Acosta, 12 Temmuz’da bakanlık görevinden istifa etmişti.

*

Trump’ın bakanı gitti; ama skandalın dalgaları durulmadı…

Çünkü “turpun büyüğü heybede” idi: Donald Trump’ı 1992 yılında Palm Beach’teki Mar-a-Lago adlı kulüpte tacizci Jeffrey Epstein’la birlikte sohbet ederken gösteren bir video ortaya çıktı!

Bitmedi: 2002 yılındaki bir röportajda, Trump’ın bu tacizci Epstein’dan “Harika bir adam!” diye söz ettiği de ortalığa döküldü!

*

Epstein’ın 6 Temmuz günü tutuklanması; hem New York’ta hem de Washington’daki kalantorları endişelendirdi: Çok sayıda ünlü ve zengin ismin bu skandala karışmış olabileceği ihtimali, dikkatleri her iki şehrin en önde gelen simalarına çevirdi.

Epstein’ın, hem Trump’la hem de Bill Clinton’la “çok yakın ilişkilerinin” bulunması; mahkeme günü yaklaştıkça heyecanı artırıyor!

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Ekrem

    25 Temmuz 2019 20:44
    0 0
    Eline, yüreğine, kalemine sağlık. Bunca cinayetten sonra konuştuklarına bak! Dünyada bunca zulme sebep olduktan sonra gösterdikleri tavra bak! Yanlarında barındırdıkları hoca kılıklı soytarıya bak, ülke içinde devrimci olduğunu söyleyip onlara üç kuruş için kuyrukçuluk yapanlara bak.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;