SİYASET

Tamer Korkmaz : Komprador Burjuvazi’nin derin ayarları!

Tarih
06 Eylül 2016
İzlenme
Kişi
Yazar
Tamer Korkmaz

Çark etmek, Kemal Kılıçdaroğlu'nun temel prensibidir: Öyle ki, değiştirilmesi teklif dahi edilemez! Yenikapı'daki ve Külliye'deki siyasi birlik fotoğraflarının ardından Baronsal Fabrika Ayarları'na dönmesi için “sadece birkaç hafta” yetti!

Kılıçdardoğlu'nun konvoyuna Artvin'in Şavşat ilçesinde PKK tarafından ateş açılmasının “O fotoğraftan bir an evvel çıkmalısın, aksi takdirde çok daha kötü şeyler olur!” mesajı taşıdığını görmek zor değildir.

İçerideki işbirlikçi güç odağının “PKK üzerinden verdiği” bir derin mesajdan bahsediyoruz!

CHP konvoyuna saldırının üzerinden bir hafta bile geçmeden Kemal Bey, Külliye'deki Adli Yıl açılışını boykot etti…

Üstüne bir de “Saray'daki adli yıl açılışı, tam bir yüz karasıdır” diye konuştu! Böylelikle “İşte eskisi gibiyim. Şu birlik ve beraberlik resminden kurtuluverdim” demiş oldu!

*

Komprador Burjuvazi, TESEV'in 183 numaralı kurucusu Kemal Kılıçdaroğlu'nu Mayıs 2010'da CHP'nin başına “paraşütle” indirdi.

Altı yıldır “Çarkçı Kemal”den istedikleri verimi alamadılar.

Ondan daha “elverişlisini, müsait olanını” da bulamadılar.

Sufle ettikleri politikalarla, “verdikleri talimatlarla” bugünlere kadar geldiler…

7 Şubat 2012 krizinden itibaren Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP, FETÖ ile “stratejik ortaklığa” girdi. Paralel Yapı'nın pasladığı ne kadar “kirli malzeme” varsa dublajını Kılıçdaroğlu yaptı. Sonuç alamadı.

Perde arkasında ABD/NATO'nun yer aldığı 15 Temmuz'daki FETÖ darbe girişimi; şayet başarılı olsaydı…

“Baronsal” Kemal Kılıçdaroğlu ve arkadaşları işbu darbeyi alkışlayacaklardı! FETÖ ile “kol kola” birlikte çalışacaklardı.

Kılıçdaroğlu, darbe kalkışmasının başarısızlıkla sonuçlandığını gördükten sonra; başka bir çaresi de bulunmadığından “vaziyeti kurtarabilmek için” 15 Temmuz'a karşı imiş gibi bir politik maske ile idare etti! İlk elde darbeyi kimin yaptığını söylemekten kaçındı! Epeyce bir müddet de FETÖ diyemedi. “Darbe kalkışmasının perde arkasında ABD'nin yer aldığını” hiç söyleyemedi!

FETÖ mensuplarını korumaya “kaldığı yerden” devam ediyor.

CHP liderinin kısa süre zarfında çark etmesi, Yenikapı'da ve Beştepe'de “kerhen” yer aldığının göstergesidir.

*

Konvoyuna ateş açılmasının ardından Kılıçdaroğlu'nun çark etmeye hazırlandığına dair ilk işaret fişeklerini Özgür Özel ile Selin Sayek Böke'nin “kimi beyanlarıyla attıkları” gözleniyordu.

Mesela, Özel “AK Parti Hükümeti'nin 15 Temmuz sonrası dış politikasını” eleştirerek “Bunlar bir an evvel NATO'dan ve AB'den kurtulmak istiyorlar” diye konuştu!

Özel'in NATO'su (ABD'si) ve AB'si üç yıl önce Mısır'daki Sisi Darbesi'nden çok mutlu olmuşlardı; 15 Temmuz'daki FETÖ darbe girişiminin başarısızlığından dolayı “devasa bir hayal kırıklığı” ve “derin üzüntü” yaşadılar/yaşıyorlar.

*

Selin Sayek Böke, ne yaptı? “Amerikan devletinin ağzıyla konuşup” Türkiye'nin Cerablus Harekâtı'ndan rahatsızlığını dışa vurdu!

Üstüne; Devlet Bahçeli'nin Adli Yıl açılışına katılmasını “MHP kongresini kaçak sarayda yapsın” sözleriyle eleştirdi.

Peki; 25 Temmuz'da “Külliye'nin yolunu tutan” genel başkanı Kılıçdaroğlu değil miydi?

Pensilvanya'daki Locaefendi'nin darbeci pilotları, 15 Temmuz gecesi Külliye'yi bombalamaya giderlerken telsiz konuşmalarında “Kaçak Saray” diyorlardı!

*

Gülen'in de; darbeci askerlerinin de; Selin Sayek Böke'nin de “bir numaralı putu” ABD'dir!

Küresel Baronlar'ın yönetimindeki Bilderberg'in Avusturya'nın Telfs şehrindeki Haziran 2015 tarihli derin toplantısına Türkiye'den katılan isimler arasında Selin Sayek Böke de yer alıyordu!

Katılımcılar arasında Küresel Baronlar'ın önde gelenlerinden Henry Kissinger da vardı. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg de oradaydı; Bild gazetesini yayınlayan Axel Springer şirketinin CEO'su Mathias Döpfner de!

Döpfner, CIA'in uzun seneler önce Almanya'da kurduğu “Atlantik Brücke” (Atlantik Köprüsü) derneğinin üyesidir…

Terör Devleti İsrail'e bütün hücreleriyle bağlı Axel Springer şirketi Doğan Holding'in ortağıdır.

Baronsal Hürriyet, Selin Sayek Böke'yi iki yıldır “parlatmaya” doyamıyor; öve öve bitiremiyor!

Kemal Kılıçdaroğlu'nun kurucuları arasında yer aldığı TESEV'i fonlayan uluslararası kuruluşlar arasında “National Endowment for Democracy” (NED) özel bir yer tutar…

NED, CIA tarafından kurulmuştur!

15 Temmuz'daki darbe kalkışmasında, CIA işin içindeydi…

-FETÖ ile birlikte sahadaydı!

Yenişafak
6 Eylül 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;