DÜNYA

Tamer Korkmaz : “Görevli” bombacınız “emrinize amade”dir!

Tarih
31 Ekim 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Tamer Korkmaz

Amerika’daki “bombacı” Cesar Sayoc denilen şahıs “Trump taraftarı” çıktı. Eh, sürpriz yok! Lafı uzatmadan söyleyelim: CIA tarafından bu “kontra” göreve “yazılan”kişidir, adı geçen bombacı…

abd bombacı yakalandı ile ilgili görsel sonucu “Nasıl” mı?

Aradan geçen elli beş yıla rağmen, “Kennedy Suikastı’nı gerçekleştiren kişi olduğu” ısrarla dile getirilmeye devam edilen Lee Harvey Oswald, bu mevzuda en çarpıcı örnektir.

Kennedy, 22 Kasım 1963’te Dallas’taki Elm Caddesi’nde konuşlanan CIA’in tetikçileri tarafından öldürüldüğü halde; suikast “Amerikan İstihbaratı’na çalışan” Oswald’ın üzerine yıkılmıştı…

Suikastı organize edenler; eleman Oswald’a -bir süre önce çalışmaya başladığı- kitap deposunda “gözcü” olarak bulunması talimatını vermişler, öğleyin belli bir saatte ise (suikast saati) bir sinemayı “buluşma adresi” olarak tembih etmişlerdi!

Lee Harvey Oswald ile ilgili görsel sonucuOswald, Başkan’ın öldürüldüğünü “suikasttan dakikalar sonra, kitap deposundan çıktığında dışarıda büyük bir panik yaşanırken” öğrendi. Sinemada onu beklemesini söyleyen istihbaratçı amirleri, Lee Oswald’ı orada polise yem olarak sundular, hemen ardından da JFK’in katili olarak açıkladılar!

Ancak, tutuklanıp da işte bu suçlamayla karşılaştığında “aslında hangi göreve yazıldığını!” anlayabilmişti, Oswald…

Ne ki, artık iş işten geçmişti:

24 Kasım 1963’te “mahkemeye çıkarılmak üzere iken” CIA’in kullandığı Jack Ruby (Rubinstein) tarafından herkesin gözleri önünde öldürüldü; böylelikle konuşması engellendi!

Ezcümle…

Oswald’ın, JFK’i öldürdüğü her söylendiğinde –ister istemez– Amerikan Devleti’nin resmi yalanı tekrarlanmış oluyor.

Kennedy Suikastı’nın “kaçışı mümkün olmayan” derin gerçekleri her anlatıldığında ise “Komplo teorisi, bunlar!” şeklindeki “iliştirilmiş zırva” itina ile devreye giriyor.

Lee Harvey Oswald ile ilgili görsel sonucuDERİN BAĞLANTILAR

Cemal Kaşıkçı’nın katledilmesinden sorumlu tutulan isimler arasındaki Suudi üst düzey istihbarat şefi General Ahmet Al-Assiri’nin Donald Trump’la “derin bağlantıları bulunduğu” iddiası Amerikan basınında da yer aldı…

ABD Temsilciler Meclisi’nin Demokrat Partili Teksas Vekili Castro’nun Kaşıkçı cinayetiyle ilgili olarak “Trump’ın damadı Kushner’i işaret ettiğini” bir de burada hatırlayalım!

BÜTÜN BUNLARA GÖZLERİMİZİ KAPATACAK MIYIZ?

İki hafta önce “DEAŞ hikâyesiyle” Deyrizor’da iki cami ve bir Kur’an kursunu bombalayan ve 65 masumu katleden Haydut ABD’nin uçakları, geçtiğimiz hafta da Deyrizor’un Hecin ilçesinde Zeviye Camii’ni bombaladı: Namaz sırasında 7 masum hayatını kaybetti; birçok

kişi de yaralandı!

Suriye’de taammüden Müslüman kanı dökmeye devam eden İslam Düşmanı Trump’a bu seri katliamlarının hesabını

soran olmayacak mı?!

Bitmedi…

YPG/PKK’lı teröristlerin patronu olan Terör Devleti ABD Menbiç’te Türkiye’yi oyalamaya “tam gaz” devam ediyor…

Dahası…

Washington, FETÖ’yü himayeyi sürdürürken; Fetullah’ın iadesi konusunu da –çoktandır– unutturdu. Üstüne, bir de şu CIA ajanı Brunson’ı aldı…

Medyamızdaki ısrarlı “ABD ile normalleşelim” talepleri, aslında –alttan alta– bütün bunlara gözlerimizi kapatmamızı bekliyor/istiyor!

BUNLARIN “ORTAK NOKTASI” ASLINDA NEDİR?

Hürriyet’teki meşhur Kaşarlanmış Hedonist “Trump’la tek ortak noktasının ikisinin de telefonlarının dinlenilmesi olduğunu” söylüyor!

CIA’in “Böyle yapma yabancı servisler seni dinliyor” diye uyarmasına rağmen, Trump ısrarla iPhone’uyla konuşmaya devam ediyormuş da; bu da “otuz yıldır telefonları dinlenen birisi olarak Amerikan Başkanı ile tek ortak noktasını” tarif ediyor!

Telekulak hadiselerinin bir Gladio örgütü olan FETÖ’nün marifeti olduğu hususunu mesele yapmayışını; 15 Temmuz’a kadar FETÖ’yü baş tacı ettiğini falan geçtim…

Trump’la sanıldığından çok daha fazla ortak noktası var; “ilk sıradakini” söyleyip, bitirelim:

“İslam Düşmanı” Trump “ABD Başkanı” sıfatını taşıyor; bir röportajında “Karıma da söyledim. Cenazemin Kilise’den kaldırılmasını istiyorum” diyen Malum Şahıs da “Türkiye’de ABD’nin hesabına etki ajanlığı” yapıyor!

yazının kaynağı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;