GÜNCEL

Tamer Korkmaz : Doldur, boşalt…

Tarih
21 Kasım 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Tamer Korkmaz

Washington, bir nevi “doldur boşalt” oynadı! Önce, NBC televizyonu “Donald Trump’ın Fetullah Gülen’in ABD’den gönderilmesinin yasal yollarını aramaya başladığına” dair yalan haberi yayınladı. Akabinde, Trump “Gülen’in iadesi konusunun gündemlerinde bulunmadığını” açıkladı…

15 Temmuz darbe kalkışmasını FETÖ eliyle yaptırtan ABD’nin; Locaefendi’sini iade etmek diye bir gündemi hiç olmadı ki, şimdi olsun!

“Doldur, boşalt” oyununu icra ederken de, bir yandan FETÖ’cülere “endişelenmenize hiç gerek yok, rahat olun” mesajını verdiler; diğer bir taraftan da Türkiye’ye çok kısa sürse de “bir parmak sahte bal” gönderdiler!

Oyalamaya; sinsi oyunlara “tam gaz” devam, yani…

İÇERİDEKİ HAZIR KITA

Medyamızda “logosundaki Türk Bayrağı ve Atatürk portresiyle” kendisini on yıllar boyunca kamufle eden Sam Amca’sının derin gazetesi; zaten böylesi işler için “Hazır Kıta, Şok Manga” bekliyor ya!

Bir iki günlüğüne bile olsa logosunun hemen altından “Trump, Gülen’i Göndermeye Çalışıyor” başlığıyla yalanı zihinlerimize zerk ediyor, gözlerimizi bağlıyor…

FETÖ’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminin perde arkasında ABD’nin yer aldığı hakikatini “iki seneden daha fazla bir süredir hasıraltı edebilmek” gayesiyle kırk takla atanlar için fırsat bu fırsat; Trump’larını “iyi niyetliymiş gibi!” resmedecekler yahut “sempatik” gösterecekler, ya!

DUYMAK İSTEMEDİĞİ “ASLINDA” NEDİR?

Trump, hunharca katledilen Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın acı çektiği ses kaydını dinlemek istemediğini açıkladı! “Son derece şiddet dolu, korkunç, saldırgan ve berbat” olduğu için…

“Fevkalade insancıl bir Başkan!” ayaklarına yatıyor; “Ah, yüreğim nasıl da yanıyor…” pozları, dahası tıraşı…

Peki ya, aslında vaziyet nedir?

Kaşıkçı’nın öldürülme planını yapan kesinlikle CIA ve cinayetin “magma tabakasında” Başkan Trump’ın Yahudi damadı Jared Kushner var!

Hazırlattığı “Öldürülecek Suudi’lerin Listesi”ni CIA’e veren Kushner’dan bahsediyoruz!

İşte, asıl bu gerçekleri duymak istemiyor, Trump!

DİKKAT…

Yahudi sermayesinin gazeteleri The New York Times ile The Washington Post’un; Cemal Kaşıkçı cinayetindeki “derin adresi” işaretleyen son yayınlarında “CIA’i nasıl da işin içinden sıyırmaya” yeltendiklerini görüyoruz:

-İbretliktir!

KAŞIKÇI’DAN YILLAR ÖNCE: KASHİWAGİ!

Trump’ın “Kaşıkçı ile alakalı ses kayıtlarını dinlemek istemediğine” dair haberi okuduğumda; aklıma, nedense “Kashiwagi Cinayeti” geldi…

Yani, nedir?

“Şöhretli kumarbaz Japon Akio Kashiwagi’nin -1992 Ocak ayında- Fiji Dağı yakınlarındaki evinde bir Samuray kılıcıyla yüz elli parçaya ayrılmak suretiyle katledildiği haberi geldiğinde; acaba, bu Donald Trump denilen tam teşekküllü düzenbaz neler hissetmiştir?” diye sormanın, tam sırasıdır!

Meşhur “Adli Tıp” uzmanı Sevil Atasoy’un “Kusursuz Cinayet Yoktur; Kusursuza Yakın Olanlar Vardır” başlıklı kitabının 192. sayfasında şu cümleleri okuyoruz:

“Savaşçı lakabıyla tanınan büyük kumarbaz, inşaatçı Akio Kashiwagi’yi evinde Samuray kılıcı ile 150 parçaya ayıranın kim olduğu henüz bilinmiyor. Onu öldüren muhtemelen bir tetikçiydi. Azmettiren ise muhtemelen bir kumarhane sahibi! Dipnotu okursanız, kimden söz ettiğimi anlarsınız…”

192. Sayfa’daki 34 numaralı dipnotta mı; şu satırlar yazılıdır: “Akio Kashiwagi, Las Vegas ve Atlantic City kumarhanelerinde büyük paralar kazandı, milyon dolarlar da kaybetti. Hatta on milyon dolarlık borcunu ödemediği için Atlantic City kumarhanesinin sahibi Donald Trump ile mahkemelik bile oldu. Martin Scorsese’nin 1995 yılı yapımı Casino adlı filminde, Nobu Matsuhisa’nın oynadığı Ichikawa karakteri, onun yaşamından esinlenilmiştir.”

TURPUN BÜYÜĞÜ HEYBEDE

David Cay Johnston’ın “Trump’ın Varoluşu” adlı (Bal Yayınları, 2017) adlı kitabının 229. ile 245. sayfalarındaki “Trump Bir Balina Yakalıyor” başlıklı kısmında ise Trump ile Akio Kashiwagi arasındaki “kıyasıya didişme” ayrıntılı bir biçimde anlatılıyor! Çarpıcı detaylar yer alıyor, orada!

yazının kaynağı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;