GÜNCEL

Tamer Korkmaz : Boş yok!

Tarih
14 Mart 2019
İzlenme
Kişi
Yazar
Tamer Korkmaz

CHP’nin Kadın Kolları eski Genel Başkanı Pınar Atılgan, Kılıçdaroğlu’na tepki göstererek “CHP’nin başında Baykal olsaydı, HDP ile asla iş tutmazdı” dedi. (Diriliş Postası, 4 Mart 2019)

Atılgan, vaktiyle CHP Parti Meclisi’ndeki bir milletvekilinin “Seçimlerde Türk Bayrağı’nı kullanmayalım. Kirlilik yapıyor” dediğini de iddia ediyor! O şahsın adını da veriyor: Binnaz

KILIÇDAROĞLU’NUN KURMAYLARINDANDI

Binnaz Hanım, CHP’nin 24. Dönem’de İstanbul milletvekiliydi: 2011 genel seçiminde vekil seçildi.

Bu demektir ki, 2012’nin ilk yarısında “CHP’nin, HDP’nin öncülü BDP ile stratejik müttefikliğe adım attığı dönemde Kemal Kılıçdaroğlu’nun kurmayları arasındaydı!

Binnaz Toprak, Parti Meclisi’nde iken; CHP için “Anayasa ve Kürt Sorunu” konusunda çalışmalar yaptı.

Ömer Koch’un, John Kıraç’ın ve de Benim Adım Kemal’in (183 numaralı) kurucusu olduğu TESEV’in danışmanları arasında yer aldı…

Dahası, CIA ile bağlantılı ünlü George Soros’un kurucusu olduğu Açık Toplum Vakfı’nın “Mütevelli Heyeti”nde de görev yaptı! Osman Kavala, John Paker, Mustafa Akyol gibi malum isimlerle birlikte çalıştı.

Tutuklu işadamı Osman Kavala’nın kurucuları arasında bulunduğu bu “Açık Toplum Vakfı” 2018’in Kasım ayında hakkındaki iddiaların yoğunlaşması üzerine “Türkiye’deki faaliyetlerini sonlandırdığını” açıkladı!

KIZIL SOROS’U KURTARMAYA ÇALIŞIYORLAR

Osman Kavala’nın da aralarında yer aldığı 16 kişi hakkında hazırlanan Gezi Kalkışması’na ilişkin iddianame son günlerde sıklıkla tartışılıyor. Başta Hürriyet’teki Amerikancı “etki ajanları” Kızıl Soros lakaplı şu Kavala’nın “ne kadar masum olduğuna” dair güzellemeler sıralamayı hiç ihmal etmiyorlar!

Dünyada “ayaklanmaları organize eden adam” olarak da bilinen Macar Yahudisi George Soros, Türkiye’ye son geldiğinde “Gezi protestocularını tıbbi ve hukuki olarak destekledik” demişti!

*

Dünkü Yeni Şafak’ta yer alan “Feministlere Fon Soros’tan” başlıklı haberi de okumuş olmalısınız:

“Ezanın ıslıklandığı 8 Mart’taki ‘Kadınlar Günü’ yürüyüşünde boy gösteren feminist ve eşcinsel derneklerin büyük kısmının Gezi Kalkışması’nda en ön saflarda yer aldığından” bahsediliyordu, bu haberde…

-Savcılık iddianamesine göre; işbu derneklere Mister Soros’tan yüz binlerce lira gönderilmiş!

WINEP’TE KESİŞEN YOLLAR

2013 Mayıs’ının son günlerinde patlayan Gezi Kalkışması’nın arka planında Baronsal Gladyo ile birlikte FETÖ vardır. Gezi Parkı’ndaki o çadırları taammüden yakanların Paralel Polisler olduğu da tescillenmiştir.

WINEP (Washington Yakın Doğu Araştırmaları Enstitüsü) İsrail Terör devletiyle birebir bağlantılı ve “İslam Düşmanlığı” ile bilinen bir kuruluştur.

IA’in pek kullanışlı elemanı ve bir polis eskisi olan FETÖ’cü vatan haini Emre Yaramaz’ın ABD’de ilk işvereni işte bu WINEP idi: Emre kahpesi, stajını orada yapmıştır!

KOÇ BURCUNDAN MI; KOCH BURCUNDAN MI?

Vaktiyle, WINEP’in düzenlediği toplantıların konuşmacıları arasında yer alan Binnaz Toprak’ın özgeçmişinde Koç Burcu’ndan olduğu da yazılıdır:

Eh, 24 Mart’ta doğduğu için bahsi geçen burçta kabul ediliyor olsa da; Binnaz Hanım, “Komprador Burjuvazi’nin mutemet akademisyeni” olarak asıl “Koch Hanedanı” burcuna dâhildir!

“EN BÜYÜK HAYALİ” NEYMİŞ?

CHP’nin İzmir Büyükşehir Adayı Tunç Soyer, geçenlerde Sam Amca’sının Ertuğrul’una konuştu ve “En büyük rüyasının, Koç Holding’in merkezini İzmir’e taşımasını sağlamak olduğunu” açıkladı!

Eh, “solculuk ve devrimcilik” pek kullanışlı ve şahane bir maskedir…

Sahi, Ekrem İmamoğlu olayındaki gibi bu Tunç Soyer’in ismini de “Benim Adım Kemal”e fısıldayan Hanedan’ın Mister Simit’i midir, acaba?

KEMAL BEY, ONU ÖDÜLLENDİRMİŞTİ

Yazıya CHP’nin eski Parti Meclisi üyesi Binnaz Toprak ile alakalı bir haberle girmiştik. Finali, CHP Parti Meclisi’nin mevcut üyelerinden Sera Kadıgil ile yapalım…

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;