SİYASET

Tamer Korkmaz : “Bir yanımı sarmış Mazbataoğlu!” (Yeni Bölüm)

Tarih
20 Nisan 2019
İzlenme
Kişi
Yazar
Tamer Korkmaz

Ekrem İmamoğlu mazbatasını aldı: Bundan sonra onun soyadı Mazbataoğlu’dur! Bu soyadını çabucak benimser. Ne de olsa, soyadı değişikliğine aşinadır.

Tamam, Ekrem mazbatasını aldı almasına da; Erkan kodeste!

-Ne olacak, şimdi?

“-Erkan da kim, yahu?” diyebilirsiniz…

Hani, İmamoğlu “Beylikdüzü Belediye Başkanı” iken; Ekrem’le Cuma akşamları bütçe performans, iç kontrol konulu toplantıları itina ile sürdüren FETÖ “Belediyeler İmamı” Erkan Karaarslan vardı, ya; ondan bahsediyoruz!

***

“Tüh, benzer toplantıları birlikte yapamayacaklar, artık!”

“-Ne gam?! Bu Erkan’ın yerine, FETÖ’nün Hayalet İmamlarından bir diğeri illa ki görevlendirilmiş olduğu için yeni Paralel Belediye İmamı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda Ekrem İmamoğlu ile pardon Mazbataoğlu ile malum Cuma toplantılarını aksaksız gerçekleştirir!”

GEZİ’Cİ CANAN

CHP’nin İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Ekrem İmamoğlu’nun mazbata alması sonrasında twitter’da “Gezi Parkı’na da bahar gelmeye başlamış. Gezi’nin güzel gözlü çocuklarına selam olsun” diye yazdı!

2013’ün yazı başlarken patlayan Gezi Kalkışması’nın berhava olmasından dolayı büyük bir hayal kırıklığına uğrayan Canan, mazbata ile birlikte yeniden “canlanmış” ki, dakika bir Gezi’cilere selam yolluyor…

George Soros’un Gezici’lerine; bir başka söyleyişle, Komprador Burjuvazi’nin dahası Türkiye’deki Gladyo’nun Gezi Kalkışması’nda sahaya yolladığı tüm elemanlarına!

CANAN’IN O TWEET’LERİ

Baronsal Gladyo’nun Medyadaki Teknik Direktörü, Gezi Kalkışmasının Destekçisi, Papa Muhibbi Ertuğrul; “İstanbul’un siyasette yükselen ikinci ismi” diyerek Canan Kaftancıoğlu güzellemesine erkenden başladı…

Canan’ın CHP İstanbul İl Başkanlığı’na seçilmeden önce attığı tweet’leri “eleştirenlere” de “Gördünüz mü; yerden yere vurduğunuz Canan’ı, neleri başardı…” falan diyerek laf çakıyor!

Canan Kaftancıoğlu, twitter’da (24 Nisan 2012) “Tarih’te Bugün: Ermeni Soykırımı başladı. Katledilen Ermeni vatandaşlarımızı anıyoruz. 19:15’te Taksim’de” diye yazmıştı!

4 Ekim 2012’de de twitter’dan “CHP’yi BDP ile aynı yola girdi diye eleştiren gerzekler, yol doğru yol, ona bak sen…” diye sesleniyordu!

Aynı tarihli bir başka paylaşımda “Aslan CHP, Aslan BDP” diyordu!

***

Kemal Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP’nin HDPKK ile (o dönemdeki adıyla BDPKK) ile “stratejik ortaklığı” 2012 yılının “baharında” başlamıştı:

Mesela, “Benim Adım Kemal” ve beraberindekiler BDP’lilerle ABD’nin Ankara Büyükelçiliğinde CHP’li Şafak Pavey için düzenlenen resepsiyonda buluşmuşlardı…

O resepsiyondan sadece iki hafta sonra (6 Nisan 2012) Aydın Doğan’ın Radikal’inde yayınlanan röportajda Washington’a iliştirilmiş “gazeteci” Tolga Tanış, Fetullah Gülen’in ilk yabancı teknik direktörü -CIA ajanı- Graham Fuller ile konuşmuştu…

Ajan Fuller, o röportajda “Türkiye, kesinlikle daha fazla İslami olmamalı! Türkiye’nin daha çok Sol’a ihtiyacı var” diyordu!

Kimi derin siyasi ayarların, ta ne zamandan itibaren yapıldığını görüyorsunuz…

15 TEMMUZ VE CANAN

Sam Amca’sının elemanı Canan; 15 Temmuz darbe kalkışmasına kahramanca direnen aziz vatandaşlarımız için “Tekbir getirerek, boğaz keserek mi demokrasi mücadelesi verilir, İnandığınız Allah’ınız sizin de belanızı versin” diye yazmıştır!

Bu sözler; Canan Kaftancıoğlu’nun FETÖ’nün darbe kalkışmasının başarısızlığa uğramasından dolayı ne denli büyük bir hayal kırıklığına uğradığının ya da bundan dolayı ne denli bunalıma girdiğinin göstergesidir…

FETÖ, 15 Temmuz’da aziz vatanımızın 251 kahraman evladını hunharca katlederken, bu vahşete gözlerini fal taşı gibi kapatan 007 Canan; mağdurlara, masumlara, mazlumlara hiç utanmaksızın bühtanda bulunabilmiştir!

TENCERE YUVARLANMIŞ…

Canan Kaftancıoğlu, Çarşamba günü Çağlayan’a giderlerken “İyi Parti İl Başkanı mevkidaşım Satuk Buğra ile birlikte mazbatamızı almaya gidiyoruz” diye tweet attı:

Elbette pek keyifliydiler: Mütevazı bir “bisikletin” arka koltuğuna kurulmuşlardı!

“Milliyetçi!” Buğra’nın, Canan’ın malum tweetlerini hatırlaması zaten mümkün değildi…

Canan da, “Buğra Kavuncu’nun dayısının şimdilerde nerede olduğunu mesele yapmayı” aklının ucundan bile geçirmeyecek bir “Oyun Teorisi” karakteriydi! (Salı günkü yazımızda bahsi geçen kısma bakınız!)

***

Buğra Kavuncu, FETÖ’den tutuklu Enver Altaylı’nın yeğenidir.

***

“Bir gün herkes Hocaefendi’yi anlayacak! Ne mutlu şimdiden anlayana!” cümlesinin sahibi Meral Akşener; Buğra Kavuncu’yu “apar topar” İstanbul İl Başkanlığı’na ışınlamıştı. (22 Ocak 2019 tarihli yazımızda detaylar var.)

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • kulo

    22 Nisan 2019 12:01
    0 0
    kapak resmine bakar mısınız; dönem sonu takdir almış bir 5.sınıf öğrencisinin dedesinden daha fazla bahşiş kopartabilmek için karnesini ve takdir belgesini sergilemesi temsili... 50 Teele den aşaası kurtarmaz dedeee...
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;