SİYASET

Sevilay Yılman : Bir kriptoyu nasıl anlarız?

Tarih
02 Ağustos 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Sevilay Yılman
CUMHURBAŞKANI Erdoğan, AK Parti MKYK toplantısında yönetim kadrosunu, “Kriptoların sızmasına asla izin vermeyin” sözleriyle uyarmış. Önemli bir uyarı Sayın Cumhurbaşkanı’nın yaptığı, ancak uygulaması zor!

Şahsen ben eğer o MKYK’da görev alan biri olsaydım, bu uyarının karşılığında ne yapmam gerektiği konusunda ciddi bir panik yaşardım.

Zira FETÖ’cü bir kriptonun kim olduğunu anlamak, deyim yerindeyse deveye hendek atlatmak gibi bir şey. Kendilerini gizleme, yani takiye konusunda olağanüstü bir hünere sahip bu kriptolar, “Ben kriptoyum”demeden vallahi de billahi de çok zordur onları tespit etmek!

Benim gözümde de var kripto olabileceğinden şüphelendiğim tipler, ama bunları yazmam doğru olmaz. Zira şu anda herkesten çok onlar FETÖ’ye karşı mücadele veriyor gibiler. En çok onlar bağırıp çağırıyor FETÖ’yle ilgili.

Çıkıp desem ki, “Filanca X şahıs bence kriptodur! Lütfen dikkat edin!”,yemin ediyorum ben zora düşerim. Çünkü FETÖ’yle mücadele konusunda inanılmaz bir performans sergiliyorlar kamuoyu nezdinde, o nedenle kripto olabileceğine kimseyi katiyen inandıramam.

Ha... Sakın bu yazdıklarımdan FETÖ’nün güçlü olduğu vakitlerde, “Gülen Cemaati ve lideri Hocaefendi Hazretleri bu ülkenin başına gelmiş en iyi şeydir!” deyip yalakalık yapanların, ancak bugün ağız dolusu hakaretlerle saldırıda bulunanların tamamı kripto falan dediğim anlaşılmasın. Aralarında elbette kripto da vardır ama onların çoğunluğunun böyle olmasının nedeni, güçten yana görünme arzularından.

Değerli okurlarım, eğer Allah korusun devran başka türlü dönseydi, yani FETÖ istediği Türkiye’yi elde etseydi, o ağlak imam Pennsylvania’da değil, Ankara’daki Beyaz Saray’ımsı mekânında yaşıyor olsaydı, yemin ediyorum size, vaktinde ona yalakalık yapan birçok gazeteci, köşe yazarı aynı biçimde devam ediyordu eski hallerine. Yani, yine “Hocaefendi Hazretleri” falan deyip o müptezelin dizlerinin dibinde fır dönüyorlardı!

Habertürk
2 Ağustos 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;