GÜNCEL

Serkan Fıçıcı : CHP’nin fabrika ayarları

Tarih
13 Ocak 2019
İzlenme
Kişi
Yazar
Serkan Fıçıcı

CHP Milletvekili Bekir Başevirgen “Haydi çocuklar camiye” etkinliğinden duyduğu rahatsızlığı TBMM gündemine taşıdı. Milli Eğitim Bakanı’na seslendi “bu proje çocuklarımıza ne fayda sağlayacak” diye sordu.

Bence güzel bir iş yaptı.

Böylelikle CHP’nin katı laikçi fabrika ayarlarını hatırladık. Olmadığı gibi görünmek, görünmediği gibi olmak CHP’ye bugüne kadar bir şey kazandırmadı. Siyaset adına kılıktan kılığa oyununu seyrettik sadece.

CHP’nin ne olduğunu, ne olmadığını başta kendi partilileri olmak üzere hepimize hatırlattığı için Bekir Başevirgen aslında bir teşekkürü hak ediyor.

YALAN FONU

Kılıçdaroğlu rahat rahat yalan söylesin, iftira atsın diye CHP’li vekillerden toplanan paralarla tazminat fonu oluşturulacak.

Bu iş siyasi parti faaliyeti olarak yapılamaz. Zira Siyasi Partiler Kanunu buna izin vermiyor.

Bu sebeple CHP bu işin adını net şekilde koymak zorunda.

Tanımlanamayan bir para Kılıçdaroğlu’na doğru yaklaşıyor.

Buna ne diyeceğiz?

“Fetövari himmet toplama girişimi” desek olur mu?

Ya da “çiftlikbank usulü kalkınma modeli” olarak mı görelim?

Bir CHP’li çıkıp “Yok canım ev hanımlarının baklavalı, börekli, kısırlı, dolmalı altın günleri gibi bir şey işte” dese de merakımızı gidersek.

BİR ÖNERİ...

CHP’nin belediyecilik anlayışı nedir?

Bana göre 28 Nisan 1993’de yani CHP zihniyetinin İstanbul’u yönettiği günlerde yaşanan ve 39 vatandaşımızın ölümüne sebep olan Ümraniye’deki çöplük patlamasıdır

Peki Ümraniye’de patlayan çöplük alanı geçmişte neydi?

Abdülhamit Han döneminde bu alanın “Hekimbaşı Çiftliği” adıyla kokulu gül yetiştiriciliği ve gül yağı üretimi için değerlendirildiği biliniyor.

Yani Osmanlı’nın gül bahçesi CHP eliyle patlayan çöplüğe dönüşmüş.

Burada yeniden kokulu gül yetişir mi? Geçmişten bugüne Hekimbaşı’nın nereden nereye geldiğini anlatan bir müze yapılabilir mi?

Söz konusu alanın yeniden tarihi misyonuna kavuşması teknik olarak ne kadar mümkün olabilir bilemiyorum.

Ama Ak Parti’nin Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım’ın proje yönetimindeki bilgi, tecrübe ve ustalığıyla imkansız gibi görünen işlerin mümkün olabileceğinden hiç şüphem yok.

yazının kaynağı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • hursit dilaver

    14 Ocak 2019 16:33
    0 0
    yarın ANKARA VE İSTANBUL DÜŞERSE GÖRECEĞİM BEN O BURNUNDAN KIL ALDIRMIYAN AKPLİLERİ.acaba o akşamdan sonra rahat uyuyacaklar mı..hicri 1440 türkiyenin kurtulus yılı demiştim.bu kafada gidersek BİR BÜYÜK DEPREM BEKLEYİN.bir tokat gerekiyor demek.bereket hicri 1440, böyle dinsiz, hain, ajan, islam kin ve nefretlilerin hiç istemeyeceği yıl olacak. elbet HER DOĞUM SANCILI OLUR.unutmayın.inşallah bir tokatı haketmemişiz.
  • hursit dilaver

    14 Ocak 2019 16:29
    0 0
    kaç kere yazdım şu BU ÜLKENİN HUZURU, GELİŞMESİ İÇİN BU CHPNİN EBEDİYYEN KAPATILMASI LAZIM diyen DP mebusunu bulamadınız. BU LAFI SALİM BAŞOL DA YASSIADADA SORDU DA,'olaylar bunu gösterdi ' demişti.bu mebusun heykeli dikin.hala CHPyi anlamıyorsunuz.bu ne gevşeklik, bu ne eziklik,pısırıklık..
  • hursit dilaver

    14 Ocak 2019 16:23
    0 0
    serkan fıçıcı ve taci beyler yeni nesil . özledigimiz nesil.bizim nesil elbet mücadele etti ama bizim bebeler pısırık, ezik yetişti. bu CHPlilere de gün doğdu. BAKIN 1935LERDEN BERİ İSMET PAŞANIN KURDUĞU BÜROKRASİ HALA DEĞİŞTİRİLEMEDİ. 2018 YILINDA BİLE DEVLET BÜROKRASISI CHPLİDR. AKPYE ,ANAPA, AP VE DPYE OY VERMEZ.BAKANLARI BİLE NASIL OYLARLARDI. BAKAN DA SUSARDI ÇÜNKÜ O MEŞHUR 657 SİYASLERİN DEMOKLES KILICIYDI.ASLA BİR MEMURA LAFINIZ GEÇMEZDİ.
  • hursit dilaver

    14 Ocak 2019 16:19
    0 0
    CHPnin allahla ve peygamberle derdi var. kuruluş gayesi de bu sanki, ARABIN YAVELERİ sözü CHP TANDANSLIDIR.İLHAMIMIZI GÖKTEN ALMIYORUZ CHP ÇIKIŞLIDIR. aynı sözü cemal gursel de 1960da söylemişti.zaten DPnin ve menderesin devrilip aslmasından sonra , ALLAHI İNSANLAR YARATTI diyen TAY başkanı hakimi unuttunuz mu.CHP 1930ları hala özler.MABETSİZ ŞEHİR hasreti kursaklarında kaldı.kocatepenin minaresi anıtkabirden uzun diye kıyameti kopardı.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;