SİYASET

Nuh ALBAYRAK : “Kandil Operasyonu AKP’ye oy kazandırır” demek, teröre desteğini itiraf etmektir...

Tarih
20 Haziran 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Nuh Albayrak

Yıllardır dil döküyoruz, “Terörle mücadele hükümetin değil, devletin meselesidir. Herkes ve özellikle de muhalefet bu mücadeleye; samimi destek vermelidir” diyoruz… 

Hele Avrupa ve Amerika’nın son dönemde bizzat sahaya inmesiyle terör, bizim için “iç mesele” olmaktan çıkmış, bir ulusal tehdide dönüşmüştür.

Dolayısıyla artık terörle mücadeleye destek vermemek, “işgalcilerin yanında yer almak”anlamına gelmektedir. 

Yani bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önderliğinde yürütülen terörle mücadele seferberliğine muhalefet etmek, sadece Erdoğan’a düşmanlık değil bizatihi Türkiye’ye ve Türk milletine düşmanlık etmektir. 

  

Bahçeli muhalefet değil mi?

Muhalif olmak, emperyalist uşaklığı yapmak değildir. 

MHP lideri Bahçeli, vatan ve millet menfaatlerini koruyarak muhalefet görevi yürütmeyi göstermiştir. 

Bahçeli, terörle mücadelede destek vermiş ama birçok konuda da iktidara kök söktürmüştür. 

Ana muhalefet partisi CHP, Türkiye’nin adeta yeniden inşa edildiği son dönemde olup biten her şeyi kenardan seyretmiş, tren hareket ettikten sonra binmek için peşinden koşmuştur. 

CHP’nin 3’te biri Meclis üyesine sahip MHP ise bu süreçte ciddi anlamda etkili olmuştur. Bu etki bence 24 Haziran’dan sonra çok daha belirgin hale gelecektir. 

  

CHP’ninki muhalefet mi?

CHP ise bırakın mücadeleyi, Türkiye’ye karşı Haçlı-Siyonist ittifakın emperyalist savaşını yürüten PKK/PYD’ye yoğun destek vermiştir. 

Bir taraftan PKK’nın siyasi aparatı olan HDP’yi meşrulaştırmak için (sanki kendilerinin böyle bir derdi varmış gibi) yırtınan CHP, diğer taraftan Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ve Kandil Harekâtı sırasında PKK/PYD’ye adeta kalkan olmuştur. 

Teröre destek konusunda o kadar arsız ve fütursuz hareket ediyorlar ki, milletin karşısındaki seçim imtihanında bile bu tutumlarını değiştirme ihtiyacı duymadılar. 

Beyannamelerde ve meydanlarda her konuda ölçüsüz vaatler yağdıran muhalefet adayları, FETÖ ve PKK ile mücadele konusunda boş vaatten bile kaçınıyorlar. 

Saçma sapan sözler veriyorlar ama Türkiye’nin 30 yıldır boğuştuğu ve milletin en geniş ortak payda oluşturduğu PKK ve FETÖ ile mücadeleyi asla ağızlarına almıyorlar. 

 

“Zafer”den korkuyorlar...  

Sanki Türkiye’nin terör veya FETÖ diye bir problem yok! 

Allah aşkına söyler misiniz; bu ülkeyi yönetmeye talip olanların, bu tutumu normal midir? Bunların, diğer konularda ne söylediğinin bir önemi var mıdır? 

*** 

Teröristleri ve hainleri destekleyerek, emperyalist patronların teveccühüne kavuşacaklardı ama hesapları tutmadı. 

Tuttukları kirli dal şimdi çatırdamaya başlayınca feveran ediyorlar. 

Bizim köyde güzel bir söz vardır, “Harmanda izi olmayanın sofrada yüzü olmaz” derler. 

“Konuyla ne ilgisi var” demeyin; “cuk” oturuyor. 

Zira CHP, başından bu yana millete küfreder gibi PKK yandaşlığı yapmasaydı da; terörle mücadeleye dürüstçe destek verseydi, bugün “Kandil Operasyonu sandıkta AKP’ye yarar” diye bir endişe yaşamazdı. 

Çünkü o zaman, bütün partiler teröre aynı mesafede olacak, terörle mücadele; partiler arasında bir tercih kriteri olmayacaktı. 

MHP neden “Kandil’den alınan sonuç, AKP’ye oy kazandırır” diye bir endişe yaşamıyor? 

*** 

Anlayacağınız, PKK ile birlikte olanlar, Mehmetçik Kandil’e ilerlerken PKK ile birlikte; korkmakta haklıdır. 

Duydunuz mu; dün Münbiç’e de girdik. 

Korkun beyler, hıyanetlerinizle yüzleşme vaktiniz... 

yazının kaynağı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • hurit dilaver

    20 Haziran 2018 14:39
    0 0
    partisinden atılmasaydı inanın onu AFRİNİME DOKUNMA, KANDİLİME DOKUNMA diye pankartla ankaranın güven parkı kenarında dansLI yürüyüş yaparken görecektik.niye mi dedim. partisindeyden Esede destek için bazı vatan evlatları şama gidip gösteri yapacaktı. BU HATUN DA yüksek yerlere çıkıp, ŞAMIMA DOKUNMA diye uçaklara pankart açacaktı.gidip te ŞAMIMA DOKUNMA pankartı açamadı, barış kardeşlik yürüyüşünde dans ederek şehitleri anmıştı.melih gökçeğin de belalısıydı. bilin bakalım kim.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;