GÜNCEL

Nedim Şener : Yalnız terör değil yalanlar da yenildi

Tarih
19 Mart 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Nedim Şener
Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü olan 18 Mart günü Türk ordusu, ülkesinin geleceği için çok önemli bir başarıya imza attı. Türk Silahlı Kuvvetleri, Özgür Suriye Ordusu ile birlikte “Zeytindalı Harekatı” kapsamında Afrin’i terör örgütü PKK/YPG’den temizledi.

Bu mücadele yalnızca terör örgütü PKK/YPG ile arkasındaki güç olan Amerika ve bazı Avrupa ülkelerine karşı verilmedi. Bu savaş aynı zamanda dünya kamuoyunda, yalan ile gerçeğin, ahlak ile ahlaksızlığın savaşıydı. Sahada, tüfeğe, rokete, bombaya karşı verilen mücadele uluslararası alanda medyaya, terör örgütüne yakın internet siteleri, facebook ve twitter hesaplarına karşı da verildi.

Utanmayı bilmeyenler 

PKK/YPG elemanları ve aralarında kendine gazeteci diyenlerin de bulunduğu terör örgütlerinin destekçisi ve tetikçileri, yabancı haber ajanslarını, gazeteleri ve televizyonları da yalanlarına ortak ettiler. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin, sivilleri katlettiğini tarihi eserleri yok ettiğini, hastaneleri bombaladığını hatta kimyasal silah kullandığı yalanını bile paylaştılar.

yazının devamını okumak için tıklayınız

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;