Cumhurbaşkanlığı adaylarından sonra 24 Haziran seçimlerine katılacak partilerin seçim beyannameleri de açıklanıyor. Her seçim olduğu gibi vaatler havada uçuşuyor.
Kaç seçim gördüm kaç bin vaat dinledim bilmiyorum ama en aklımda kalanı 1991 yılında Süleyman Demirel’in tütün çiftçisine hitap ederken rakiplerinin verdiği “tütün alım fiyatı” için “Kim ne veriyorsa 5 lira fazlasını vereceğim” deyip kestirip atması olmuştur. Parti ayrımı yapmadan söylüyorum, özellikle ekonomik vaatler tıpkı Demirel’in yaptığı gibi arttırma usulü gidiyor.
Ben seçim sürecinde partilerin ve Cumhurbaşkanı adaylarının FETÖ (Fethullahçı Terör Örgütü) ile mücadele stratejileri üzerine yoğunlaştım.
Çünkü, yalnız devlete değil halka da en büyük ihaneti yapan FETÖ ile mücadele stratejisini Türkiye’nin geleceği açısından çok önemli görüyorum. Cumhurbaşkanı adayları nasıl haklı olarak meydanlarda halkın vergileriyle finanse edilen TRT’nin kendilerine yeterince yer vermediğini söyleyip şikayet ediyorlarsa, ben de 15 Temmuz gecesi halkın vergileriyle alınan silah, tank, taaruz helikopterleri, F16 uçaklarıyla 250 kişiyi şehit eden 2 bin 193 kişiyi yaralayan FETÖ ile mücadele konusuna odaklanmış haldeyim. Seçim beyannamelerini de o gözle okuyorum.
FETÖ kelimesi kaç kez geçiyor
yazının devamı
YORUMLAR
4732 kez izlendi
1678 kez izlendi
1147 kez izlendi
639 kez izlendi
3536 kez izlendi
865 kez izlendi
580 kez izlendi
3622 kez izlendi
2606 kez izlendi
1311 kez izlendi
1768 kez izlendi
634 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.