GÜNCEL

Nedim Şener : Rus elçi suikastinde FETÖ parmağı

Tarih
20 Aralık 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Nedim Şener
 Bir yıl önce Ankara’da suikaste kurban giden Rus Büyükelçi Karlov cinayetinde Fethullahçı Terör Örgütü parmağı iyice belirginleşiyor. Şu ana kadar ortaya çıkan belge ve bilgilere göre tetikçi Fethulahçı Terör Örgütü, tetikçinin kullandığı parmağın adı polis Mevlüt Mert Alataş. O Fethullahçı Terör Örgütü’nün kripto suikast elemanı.

19 Aralık 2016 günü öldürülen Rus Elçi Karlov suikastinden hemen sonra polis memuru Alataş’ın, Suriye’de savaşan terör örgütlerinden El Nusra ile bağlantısı olduğu iddiaları ortaya atılmıştı.

Hatta FETÖ mensubu katil polis memuru Alataş hakkında Suriye’de yaşananlara tepki gösteren “cihatçı yalnız kurt” benzetmesi yapanlar bile oldu. Alataş’ın Elçi’yi vurduktan sonra attığı sloganlar da bu iddiayı desteklemek için kullanıldı.

FETÖ’cü firari Emrullah Uslu başta, FETÖ üyeleri son hızla bu algıyı yaratmak için sosyal medya üzerinden harekete geçerken bir anda cinayeti El Nusra’nın üstlendiğine dair bir bildiri yayınlandı. Çok kısa süre sonra örgüt merkezi ve El Nusra’nın saha komutanları bildirinin sahte olduğunu, Karlov suikasti ile ilgilerinin olmadığını açıkladı.

Türk-Rus çatışması amaçlandı 

yazının devamını okumak için tıklayınız

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • enver çatalkas

    23 Aralık 2017 03:46
    0 0
    nedim bey biraz eksik kalmıs karlov sukastiyle hem rusyayla bizi karsı karsuya getirmek istediler birde o gunlerde cumhurbaskanımız fetö terör örgutuyle ilgili sunu soylemisti tabanı ibadet ortası ticaret tepesi ihanet demisti burda reis bazı suca bulasmamıs polıs öğretmen vesayir insanların uzerine gitmeyecekti fetö karlov sukastiyle taban benim emrimde ne dersem onu yaparlar mesajıda vermis olabilir bir tasla iki kus
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;