GÜNCEL

Nedim Şener : “I am a Gülenist”!!!

Tarih
03 Temmuz 2019
İzlenme
Kişi
Yazar
Nedim Şener

Yıllardır, terör örgütleri PKK ve DHKP-C üyelerine sığınak olan Yunanistan, darbeci askerinden, kripto imamına tüm FETÖ üyeleri için çekim merkezi oldu. Türkiye’den firar edenler için örgüt içinde ayrı bir birim bile kurdu.

Yunanistan’da bir de irtibat ofisi açtı. İllegal yollardan geçiş yapacak örgüt mensuplarından ekonomik durumları iyi olmayanlara bu birimlerce hazırlanan geçiş ve geçiş sonrası Yunanistan’daki süreçte açığa çıkmamak için bazı tedbirler uygulanıyor.

nedim şener ile ilgili görsel sonucu

Cami bahçeleri gibi yerlerde bir araya gelerek iletişim kuruyorlar. Bilgilendirme yapılırken örgüt üyeleri için hazırlanan notlar iletiliyor. Firar edenlerden birisi de Türkiye’de coğrafya öğretmenliği yapan, L.Ş. isimli FETÖ üyesi.

FETÖ üyesi olduğu anlaşıldıktan sonra 2018 yılı Nisan ayında KHK ile ihraç edilen L.Ş., aynı dönemde Meriç nehri üzerinden Yunanistan’a kaçtı. Yaklaşık bir yıl kadar orada kaldı.

5 Mayıs 2019 tarihinde ise Yunanistan’dan ayrılarak illegal yollardan Makedonya’ya geçti. Üsküp şehrinde bulunduğu sırada yakalandı. 24 Haziran 2019 tarihinde de Türk yetkililere teslim edildi.

25 Haziran’da Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından teslim alınan L.Ş., 27 Haziran 2019 günü Ankara 6.Sulh Ceza Mahkemesi tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.

FETÖ’nün ‘kartviziti’

“Ne var bunda, bu da sıradan bir FETÖ firarisinin yakalanması hikayesi” dediğinizi duyar gibi oluyorum. Evet sıradan bir hikaye gibi görünse de L.Ş.’yi diğerlerinden farklı kılan üzerinden çıkan bir not.

Makedonya polisinin L.Ş.’nin üzerinde çıkan ve Türk adli makamlarına teslim ettiği belgeler arasında bulunan el yazısıyla hazırladığı notta, yakalanması halinde iltica başvurusunun kabul edilmesi için adli makamlara söyleyeceği şu cümleler yazıyor.

“- Ben bir coğrafya öğretmeniyim.

- Ailem zor durumda

- Ailemi de buraya getirmek istiyorum.

- Pasaportumu kaybettim

- Gitmem gerek.

- Param yok

- Ben bir Gülenistim”

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;