GÜNCEL

Nedim Şener : FETÖ’cü ‘mağdurlar’

Tarih
14 Nisan 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Nedim Şener
Mağduriyetlerden söz edince en hızlı harekete geçen grup FETÖ’cüler oluyor. Önceki gün Mustafa Kaskalan isimli birisinden bir e-posta aldım.

Kardeşi Deniz teğmen Fatih Kaskalan’ın Adana’daki “ankesörlü hat” operasyonunda gözaltına alındığını ve tutuklandığını söylüyordu.

Kardeşinin FETÖ’cülerle Adana’da 2006 yılında 7’nci sınıfta iken dershane aracılığıyla tanıştığını, üniversite öğrencilerinin özel dersler verdiğini söylüyordu. Kardeşi Fatih Kaskalan’ın Deniz Lisesi’ni kazandığını, 2007-2008’de örgütün haksızlıklarına şahit olduğunu, 17/25 Aralık 2013’ten sonra da ilişkisini kestiğini bildirdi.

Mustafa Kaskalan, kardeşinin tutuklanmış olmasını “mağduriyet” olarak anlatıyordu. FETÖ’nün, itirafçı olacak askerlere, “Bildiğinizin birazını anlatın, serbest kalın” talimatı verdiğini, adli makamların da bu nedenle risk almamak için kardeşini tutukladığını anlatıyordu. Mustafa Kaskalan’a telefon açtım. Kardeşinin ifadesini istedim. Onun bana anlatmadığı bazı ayrıntıları o ifadeden öğrendim. Fatih Kaskalan, FETÖ içinde kod adının “Ali” olduğunu anlatmıştı. Savcılığın bildiğinin dışında da pek bir şey anlatmamış.

yazının devamını okumak için tıklayınız

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;