GÜNCEL

Nedim Şener : FETÖ borsası

Tarih
23 Mart 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Nedim Şener
Duyduklarıma inanamıyorum; Fetullahçı Terör örgütü üyesi ya da FETÖ ile iltisaklı olanların para karşılığı tahliye edildiği hem de bir iktidar milletvekili tarafından iddia edildi. Biz mağdur olduklarını söyleyenleri kılı kırk yararak dinlerken hatta bazen şüphe ile karşılarken, FETÖ ile ilişkisi açık olan ve tutuklanmış kişiler milyon dolarlar karşılığı tahliye ediliyormuş. Bu sözleri Ergenekon ve Balyoz kumpas soruşturmaları sırasında FETÖ’cülerle yakın işbirliği yapmış, proje kitaplar yazmış AKP milletvekili Şamil Tayyar söylüyor.

Milyon dolarla tahliye 

FETÖ’cülerin nasıl çalıştığını iyi biliyor, sözlerine kulak vermeli. Şöyle diyor; “Gaziantep'te çok ciddi FETÖ borsası var. Milyon dolarlar dönüyor. Ben bunu söylüyorum. Evet. itirafçı adı altında iş adamlarını serbest bırakıyorlar.

Türkiye'nin birçok yerinde var bu. Ben milletvekiliyim her konuşmam suç duyurusudur. Bununla ilgili daha bugün suç duyurusunda bulundum, Cumhurbaşkanımızın etrafı kuşatma altında…

Ben milletvekili olarak Cumhurbaşkanı'na çok özel bir kayıt götürdüm, izledi, çıldırdı. Böyle bir şey nasıl olur diye. Oysa benim o kaydı bir yıl içerisinde göndermediğim danışmanı yoktu, izletmemişler Cumhurbaşkanımıza. Onlar hâlâ ordalar. Sıkıntı büyük.” Böyle bir durum olup olmadığını bilmiyorum, kaydı izlemedim, dinlemedim.

Şamil Tayyar’ın niyetinden, geçmişinden, kişiliğinden bağımsız söylüyorum; eğer bu iddialar doğruysa FETÖ ile mücadele büyük tehlike altında demektir.

yazının devamını okumak için tıklayınız

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • mustafa yavaşoğlu

    25 Mart 2018 18:29
    0 0
    İnsanı öyle bir hale getiriyorlar ki Allah korkusu olmazsa üzerine benzin dök beştepenin önünde yak.yani durum okadar vahim Yüce RABBİM gercekten masum olan kardeşleriminin yardımcısı olsun.yoksa bu partimiz en az %70 oy alması lazım AMA ZAFER ALLAHINDIR,ZAFER İNANANLARINDIR.bu milletin duası ona yeter.vesselam
  • mustafa yavaşoğlu

    25 Mart 2018 18:16
    0 0
    Böyle 7/24 muazzam çalışan bir cumhurbaşkanımız var halkımız ile bağını koparmak istiyorlar iletişim kanalları tamamen kapalıdır.bir vatandaş olarak çok üzülüyorum.2002 den beri aralıksız destekleyen vatandaş olarak devletin içinde bulunan hainleri çıkarmak 80 MİLYON herkese düşüyor.beni lütfen görüştürün.ÖZEL SORUNUM yok.
  • mustafa yavaşoğlu

    25 Mart 2018 18:03
    0 0
    evet ben bir vatandaş olarak şamil tayyara yürekten inanıyorum.bilhassa özel kalemlere dikkat 6 kez diyanete,harun karacana,ibrahim kalına,,başbakanımıza,cumhurbaşkanımıza,ama telefon ile veya bimere,cimere yazı ile görüşmek istediğimi,yazdım.adete yalvardım maalesef netice alamadım.özel sorunum yok.toplum sorunudur
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;