GÜNCEL

Nedim Şener : Bir FETÖ taktiği: Çokların içerisinde azları kaybettirmek

Tarih
27 Temmuz 2022
İzlenme
Kişi
Yazar
Nedim Şener

FETÖ’cü bir “polis” polis değildir, FETÖ’cü “öğretmen”, öğretmen değildir, FETÖ’cü “asker” asker değildir, FETÖ’cü “hâkim” hâkim değildir, FETÖ’cü “savcı” savcı değildir, FETÖ’cü “gazeteci” gazeteci değildir, FETÖ’cü “doktor” da doktor değildir.

Bir FETÖ’cü sadece örgüt amaçlarına odaklanmış; yalan, iftira ve kumpası yaşam biçimi haline getirmiş, ailesine, dinine, milletine, bayrağına ihanet eden bir haindir. Mesleği; örgütsel amaçları için kullanacağı bir araç, taşıdığı sıfat ise kamuflajdır.

ALEVİ DERNEKLERİ BİLE KURDULAR

Kullandıkları “renklendirme” taktiği bukalemun gibi ortama uyarak gizlenmeyi sağlar. O yüzden, sağcı, solcu, Atatürkçü, muhafazakâr, ülkücü, liberal benzeri kimlikler yanında her tarikat ve cemaatçi görünümünde FETÖ mensubu vardır.

Sözde Sunni bir “dini cemaat” görüntüsü altındaki FETÖ’nün, 11 Alevi derneği ve bir adet Alevi Federasyonu kurduğunu hatırlarsanız ne demek istediğimi daha iyi anlarsanız.

FETÖ GÜNDEMİNİ SOKUŞTURUYOR

Sadece devletin değil, toplumun kılcal damarlarına sızıp buraları operasyonel faaliyet alanına çevirmek temel taktiğidir. Toplumun tartışma yaratan alanlarındaki fay hatları üzerinde oynayarak kaos çıkarmak temel stratejisidir. Bunu yaparken de günümüzde en yaygın olarak kullandığı araç, sosyal medyadır. Dikkat ederseniz, her siyasi, sosyal ve ekonomik tartışmada, provokasyona yönelerek, çözüme gidecek konuyu içinden çıkılmaz hale getiren ve çözümsüzlüğe mahkûm eden unsurlardan birisi de FETÖ’cülerin bu tutumudur. “Çokların içerisinde azları kaybettirmek” gibi gizlenme taktikleri vardır. Bu yolla, masumların arasında kendi suçlarını gizlerler. Bana yapılan sosyal medya saldırısı sırasında, darbeye karışan askeri öğrenci ve onlarla ilgili çekilen belgesel ile KHK’lıları gündeme getirmeleri de bu taktiğin yansımasıdır. Eğer başaramıyorlarsa en haklı talepleri gerçek tartışma zemininden çıkaran fitneci FETÖ mensupları toplumsal kutuplaşmanın fitilini ateşlerler.

BYLOCK’ÇU AVUKATIN ALDIĞI KARAR

Bunun bir örneğini sağlık alanında yaşıyoruz. Hekimlerimizin, sağlıkta şiddetten ekonomik şartlara kadar çözüm bekleyen birçok sorunu bulunuyor. Ama son zamanlarda kamuoyuna yansıyan bazı olaylarda FETÖ ile iltisaklı kişilerin rolleri basına da haber olmaya başladı.

Bu nedenle 22 Temmuz günü “Sağlık’ta FETÖ” yazımla bu alandaki faaliyetlerine dikkat çekmeye çalıştım. Yönetiminde FETÖ iltisaklı kişiler bulunan Hekimsen isimli sendikanın, Bylock kullanıcısı olan FETÖ şüphelisi Abdullah Şakar isimli avukat aracılığı ile Tokat 2. Sulh Ceza Mahkemesi’nden çıkarttığı “yayın durdurma kararı” gerçekten şaşırtıcıydı.

TWITTER KAMPANYASI YAPTILAR

Hekimsen bununla yetinmedi, Twitter’da hakkımda kampanya başlattı. Öyle anlaşılıyor ki işin başında; Medya iletişimden sorumlu başkan yardımcısı olan ve FETÖ üyeliğinden işlem görmüş İbrahim Taka var. Sağlık çalışanlarının haklı taleplerini arkasına alıp herkese istediği operasyonu çekebileceklerini zannediyorlar. Tüm sağlık çalışanlarına, kendilerini kimlerin temsil ettiğine dikkat etmelerini özellikle öneriyorum.

Hekimsen, avukatı ve yönetimdeki FETÖ iltisaklı kişileri yazınca bu kez de, “Hekimsen’e itibar suikastı yapıyorlar” diye basın açıklaması yapmışlar.

Tweet mesajında şunu yazmışlar: “Hedef saptırarak masum insanları karalamanın ve bu şekilde devletin mücadele alanını genişletmenin, FETÖ terör örgütünün kullandığı taktiklerden olduğunu unutmayın.”

Belli ki işi bilen birisinin cümleleri bunlar!!!

AL SANA CEVAP

Herkesin bildiği “Sağlık’ta FETÖ” yazımın içindeki bilgileri tartışmak yerine, yazıma yayın yasağı koydurup arkasından Twitter’da “NedimSanaNeDiyeyim” başlığını açıp hem üyelerine hem de sosyal medyadaki FETÖ’cü çakallara linç ettiren Hekimsen o cümle ile kendisini tarif etmiş aslında.

Ayrıca beni kastederek, “Yazarın geçmişte ve bugün, ne yaptığını ve yapmakta olduğunu kamuoyunun takdirine bırakıyoruz” cümlesini kullanmış. Cevap vereyim: geçmişte, bugün ve gelecekte; FETÖ’cülerle savaştım, savaşıyorum, savaşacağım.

ALGI OPERASYON MERKEZİ

Hekimsen “NedimSanaNeDiyeyim” başlığından sonra, Twitter’da “SorNedimeKanıtlarNerede” gibi zekâ kırıntısından eser bulunmayan ve kimsenin de ilgilenmediği saçma sapan başlık çalışması yaptı.

Hekimsen’in son basın açıklamasında ilginç bir cümle var:

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;