GÜNCEL

Nedim Şener : Alın beni verin Gülen’i!

Tarih
02 Haziran 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Nedim Şener
FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişiminden sonra birçok ülkedeki sivil toplum kuruluşlarından davet aldım ama sadece ABD’deki Turkish Heritage Organisation’unkini (THO) kabul ettim. İki nedenim vardı; Birincisi FETÖ lideri ABD’de yaşıyordu.

ABD medyasına, sivil toplum kuruluşlarına ve kamuoyuna FETÖ’nün kirli ve kanlı yüzünü örneklerle anlatmalıydım. Ayrıca ABD yetkililerinin kolladığı Fetullah Gülen’in CIA referansıyla ABD’de yaşadığının anlatılması gerekiyordu. İkincisi benim dışımda FETÖ kumpaslarını bizzat yaşayan Korgeneral İsmail Hakkı Pekin ve Albay Ahmet Zeki Üçok’un davetli olmasıydı.

Eylül ayında gerçekleşen gezi New York ve Washington’da, sivil toplum kuruluşlarını, üniversiteleri, ABD Dışişleri Bakanlığı’nı ve ABD Senatosu’nu kapsadı. Türkiye’ye dönüş günü VICE ve CNN’de çalışmış kişi ve temsilcileri THO'nun Washington’daki ofisi aranmış, Gülen hakkında ABD medyasını bilgilendirme amaçlı çekim yapmak istediklerini bildirmişler. Yetkililer de konuyu bize aktardı.

yazının devamını okumak için tıklayınız


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • hursit dilaver

    02 Haziran 2017 16:02
    0 0
    SONUNDA al tayyibi ver FETÖyü lafına geliyorlar işte. bunların işi, tayyibi alalım da gerekirse atatürkü verelim.hatta mesela NATO dese, tayyip mi, ata mı.. bunlar tayyip derler. yani al ata senin olsun bize tayyibi ver derler. bilirim ben bunları.. hemde çook iyi...2008e kadar kemalistler de askerlere alın atayı sizin olsun, bize tayyibi ver demişlerdi.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;