GÜNCEL

Murat Yetkin : Berberoğlu'na yapılan sınırları zorluyor, CHP sokağa çıkıyor

Tarih
15 Haziran 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Murat Yetkin
 Yok artık. Enis Berberoğlu'nun 25 yıl hapse çarptırıldıktan sonra hemen cezaevine atılmasını etrafımda duyan hemen herkesin tepkisi bu oldu: Yok artık.

Berberoğlu demiyeceğim, Enis diyeceğim, CHP milletvekili ama otuz yıllık arkadaşım, meslektaşım. 2015'te  gazeteciliği bırakıp siyasete geçiş yapmadan önce Hürriyet Genel Yayın Yönetmeniydi, yıllarca beraber çalıştık.

Enis hapse çarptırıldıktan hemen sonra, derdest edilmeden biraz önce, ortada kanıt filan olmadan, "Bu mağduriyeti yaratanlar utansın. Vatan sağ olsun" dedi.

CHP'li Engin Altay'ın ilk sözleri, "Diktatörü nasıl hoşnut ederim" derdindeki yargıçların, "muhalefete göz dağı kararı" oldu, "Lanet olsun böyle adalete" dedi.

Meclis'te ise Özgür Özel, "CHP faşizme teslim olmayacak" diye grubunun öfkesini Genel Kurul'da dile getirdi.

Ama siyasi sonuçları bakımından en önemli tepki akşam saatlerinde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan geldi. Kılıçdaroğlu "Yarın saat 11'de" dedi, "Güvenpark'ta olacağım. Elimde tek bir afiş olacak. Onda da 'Adalet' yazacak. Yürüyüşümüzü başlatıyoruz".

Yazının devamını okumak için tıklayınız

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • İSİM MİSİM YOK BAM BAM BAM

    17 Haziran 2017 14:53
    0 0
    şeref ve haysiyet dedikleri o yüce kavram sizin genlerinizde bile yok adam içeriye mit ile ilgili dosyayı KE"MAL den alıp Can dündar şerefsizine veriyor bir nevi ELÇİ ama asıl elçi KE'MAL ona da sıra gelecek bu kadar kolay değil bu işler ve burası MUZ Cumhuriyeti değil ONUR suz sözde Yekin kişiler hepinize sesleniyorum Twitter dan da seslenecektim ama ENGEL koymuşsunuz HEPİNİZ VATAN HAİNİSİNİZ
  • haldun

    15 Haziran 2017 15:23
    0 0
    doğan grubunda vatana devlete hainlik yap sonra vekil ol kurtulucam zannettin şimdide adalet arıyormuşlar chp geriye dönsün baksın bu ülkede millet 80 yıl adalet aradı...
  • Yozgat

    15 Haziran 2017 10:33
    2 0
    Nasıl karakter yoksunu olduğunuzu gayet iyi biliyoruz. Merak etme seni de yanına gönderelim o kadar çok seviyorsan. Vatan sağ olsun muş. Devleti terörist ilan edip işgal girişiminde bulunup bunun bedelini ödemeden yaşayacağınızı mı sandınız. Şeref olsa azıcık utanırsınız nerde sizde o haysiyet ve şeref .
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;