GÜNCEL

Mehtap Yılmaz : Abdullah Gül’e yoğun ilgi mi?

Tarih
14 Ekim 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Mehtap Yılmaz
 FETÖ Sözcü’sü “Abdullah Gül’e yoğun ilgi” derken neyi kastetmiş olabilir? Etrafındaki koruma ordusunun kalabalığını mı? Yoksa yanında yürüyen müze görevlilerini mi?

Bu mudur yani?

Habercilik bu mudur CNN?

Hani Hayrunnisa Hanım gelip müze açılışında intifadaya kalkışsaydı belki… Mehmetçiğin İdlib’e yürüdüğü bugün, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü elinde kırmızı biberle kebapçıda, balıklara yem atarken Balıklıgöl’de, sürekli “gülen” bir emoji olarak müzede fotoğraflamak habercilik midir şimdi? Gündeme maydanoz olmak için yapıldığı besbelli olan zorlama bir üslupla…

Hadi diyelim ki ite kaka da olsa saksıyı zorlayıp haber yaptın… 

Üzerinde çalışsaydın en azından… 

Mesela şu handaki fotoğrafta, arkada istifini bozmadan oturan insanları dürtüp ayağa kaldırsaydınız da “yoğun ilgi” derken rezil olmasaydınız bari… Veya Gül’ün etrafında sivrilen boylu poslu korumalar yerine, X-Small korumalar seçseydiniz de “ilgili halk” süsü verip durumu kurtarsaydınız.

Ömründe ilk kez közlenmiş kırmızı biber tutuyor olduğu kareyi görünmeyecek bir yere saklasaydınız. İntifadacı Hayrunnisa Gül niye gelmedi diye sorup, cevap alsaydınız.  Sahi neden Urfa’ya gelmeye tenezzül etmedi?

E Kraliçe can da Urfalı kadınlar değil mi? Ne var onları da insan yerine koysan? Ne var Urfalılarla da kucaklaşsan? Değil mi yani?

“Dergâh Çarşısı” reklamı yapmasaydınız…

(Bu arada sponsorunuz “Dergâh Çarşısı” mıydı ki?)

Akit
14 Ekim 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;