GÜNCEL

Mehmet METİNER : Namussuzsunuz, şerefsizsiniz siz!

Tarih
02 Temmuz 2020
İzlenme
Kişi
Yazar
Mehmet Metiner

Berat Albayrak dünyaya yeni bir evladının geldiğini duyuruyor.

Bir baba olarak mutluluğunu paylaşıyor.

Pusuda bekleyen o namussuzların o şerefsizlerin attıkları tivitler bize şunu gösteriyor ki bu ülkede dili koparılması gereken aşağılık yaratıklar var.

Berat Albayrak’ın muhterem eşi ve henüz dünyaya gözlerini açmış evladı Hamza Salih için o terbiyesiz lafları edenlerin keşke gerçek kimliklerini bilsek de o lafları kendilerine nasıl yedireceğimizi dünya alem görse!

Sahte hesapların arkasına sığınan o namussuzlar kimin çocuğu olduklarını açığa vuruyorlar.

Kendilerinin kimden geldiklerini bilemeyiz ama aynaya baktıklarında kendilerine ait sıfatları başkalarında görecek kadar şerefsizdirler.

Esra Albayrak’ın adını necis ağızlarına alan o namussuzların ve şerefsizlerin yüreği yetiyorsa kendi adlarıyla yazsınlar, maskesiz çıksınlar karşımıza.

AKP'li Mehmet Metiner'den partisini karıştıracak iddiaSizin o lağım kokan necis dilinizi ibret-i alem olsun diye kesmezsek namerdiz.

Siz namus ve şeref bahsinde adı anılmayacak iğrenç mahluklarsınız.

Onun bunun çocukları olanlar ancak o lafları yazabilirler.

Kabahat sadece o iğrenç mahlûklarda değil, onlara bu cesareti veren, onlara bu iklimi oluşturan siyasetçiler de suçludurlar.

Gezi sürecinde Cumhurbaşkanımızın muhterem eşine ettikleri o hayasız lafları unutmadık.

O namussuzca lafları afişlere yazan iğrenç mahluklara ve çapulculara arka çıkan siyasetçiler, bu iğrenç eserleriyle gurur duysunlar!

Bir de utanmadan-sıkılmadan kutuplaşmadan şikayet ediyorlar. Bu nefrete dayalı kutuplaşmadan Erdoğan’ı sorumlu tutuyorlar.

Alın size nefretin ötesindeki kutuplaşmayı! Alın size namussuzluğun ve şerefsizliğin bile başını öne eğdiği iğrençlik örnekliğini!

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;