DÜNYA

İbrahim Karagül : Korkunç pazarlık! “Erdoğan’ı devirin, iktidarı bize verin, o haritayı uygulayın.” Seçim dışı hazırlık: Dedeağaç’taki ABD askeri sınırı geçecek. Tarihimiz böyle ihanet görmedi!

Tarih
13 Aralık 2021
İzlenme
Kişi
Yazar
İbrahim Karagül

Ne zaman içeride büyük fırtınalar koparılıyorsa bilin ki, dışarıda bir oyun tezgâhlanıyor. Bir şeyleri gizliyorlar. İçeridekileri harekete geçirerek, gözlerimizi kör ederek, dikkatleri içeriye çekerek etrafımızdaki tehlikeli bir şeyi örtmeye çalışıyorlar.

Türkiye için bu hep böyle oldu. Her büyük olay öncesi, içerideki Truva atlarını harekete geçirdiler. Öyle büyük gürültü kopardılar ki, kafamızı kaldırıp ne olduğuna bakamaz hale geldik. Amaçları da buydu. Bunu hep başardılar.

BAKIN BU SENARYOYU BİZ KAÇ KEZ GÖRDÜK!

Bu oyunu, PKK’nın Türkiye’yi teröre boğduğu zamanlar gördük. Darbeye hazırlık aşamalarında gördük. Hükümet değiştirme, başbakan devirme aşamalarında gördük. Bölgesel bazı gelişmelerde Türkiye’yi oyun dışı bırakma aşamalarında gördük.

Bu senaryoyu; FETÖ üzerinden rejim değiştirme projelerinde gördük. Irak’ın kuzeyinde Türkiye karşıtı cephe kurma girişimlerinde gördük. Suriye’nin kuzeyinde yüzlerce kilometre Türkiye karşıtı cephe kurma planlamalarında gördük.

İbrahim Karagül Yeni Şafak genel yayın yönetmenliği görevini devrediyor - Yeni ŞafakBu senaryoyu; İran sınırından Akdeniz’e bir işgal cephesi kurma çalışmalarında gördük. Türkiye’nin güney sınırlarını, kapılarını tamamen kapatma çabalarında gördük. FETÖ üzerinden “içeriden darbe, dışarıdan müdahale” girişimlerinde gördük.

ŞİMDİ YİNE DENİYORLAR.ÇAKALLAR GİBİ, SIRTLANLAR GİBİ YİNE SALDIRIYORLAR.

Her senaryoda Türkiye içinde karışıklık çıkarıldı. Terör yapıldı, ekonomik saldırılar yapıldı. Siyasi bunalım çıkarıldı. Milletin kafasını karıştıracak bir plan mutlaka içeriye servis edildi. Akıl almaz yalan ve kurgularla zihinler iğfal edildi, gözler kör edildi.

Şimdi yeniden deniyorlar. Siyasi partiler-terör örgütleri ittifakı cephesi ile içeride büyük bir bunalım çıkarmaya çalışıyorlar. “Âkil” sandığımız, öyle bilinen ama sonradan birer Truva atı olduğunu öğrendiğimiz adamlar da, bütün kitleleriyle bu yeni senaryo için seferber oldu.

Siyasi ajanda görünümünde, iç iktidar mücadelesi görünümünde alabildiğine Türkiye’ye saldırmaya başladı. Ülkemiz için, milletimiz için, geniş tarih ve gelecek iddialarımız için ne varsa çakallar gibi, sırtlanlar gibi o adresleri vuruyorlar.

TÜRKİYE’Yİ YORMAK, DURDURMAK, KÜÇÜLTMEK. ORTA KUŞAK DEPREMİ BU!

Dedeağaç ABD Üssü İstemiyor: Halkımız Hedef Haline GeldiBöyle bakınca dışarıda tehdit aramaya gerek bile yok. Hepsi içeride yapılması gerekeni zaten yapıyor. Dışarıdan işgal hariç, Türkiye’yi yormak, zayıflatmak, durdurmak hatta küçültmek için her tür silahı kullanıyorlar. Siyasi ittifak adı altında terör örgütleriyle bile ortaklık kurdular. Daha ne olabilirdi!

Ama iş çok daha büyük. Çünkü Türkiye sandığımızdan çok daha büyük. İçeridekilerin algılayabileceğinden çok daha büyük. Çünkü Türkiye sadece Anadolu değil. Çizdiği gelecek haritası sadece Türkiye kadar değil.

Yüzyılların tarihi ve birikimiyle büyük bir gelecek inşa ediliyorsa bu bütün coğrafyayı sarsacaktır.Yeryüzünün ana ekseni olan “Orta Kuşak”ta depremlere yol açacaktır.

İÇERİDEKİLER SÖZ VERDİ. ANLAŞTILAR: ERDOĞAN’I DEVİR, HARİTAYI UYGULA!

İçeridekiler iş sadece Türkiye sanıyorlar. Dışarıdakiler bütün bu coğrafya ve Orta Kuşak’ta neler olabileceğini hesaplıyorlar. Bu yüzden içeride yürütülen savaş, dışarıda yapılan planlamalar bölgesel ve küresel ölçeklidir. Artık Türkiye’nin hiçbir şeyi yerel değildir!

Hatırlayın; İran sınırından Akdeniz’e bir harita uyguladılar. Terör örgütleriyle birlikte bu kuşak inşa etmeye çalıştılar. DEAŞ da bu işin içindeydi. 15 Temmuz’la bu harita tek bir projeydi. Başarılı olsa Türkiye şu an daha küçük bir ülke olacaktı.

Türkiye, Güney cephesini dağıttı. Suriye ve Irak’ın kuzeyindeki haritayı yırtıp attı. Ama bekliyorlar. “Erdoğan sonrası” kaldıkları yerden devam edecekler. İçerideki siyasi muhalefet cephesi bu konuda kendilerine zaten söz verdi. Anlaştılar!

SİZ BİZE İKTİDARI VERİN, BİZ SİZE TÜRKİYE’Yİ VERELİM!

Türkiye sınırına 50 km uzaklıkta... Dedeağaç'a yeni ABD yığınağı! - Son Dakika Güncel Haberler“O proje kenarda dursun şimdilik” dediler, hemen Güneybatı'ya yöneldiler. Dünyanın bütün donanmasını, enerji şirketlerini, bütün Batılı ülkeleri, bazı bölge ülkelerini Doğu Akdeniz’e çağırdılar. Türkiye’yi hedef alan enerji merkezli yeni bir çevreleme planladılar.

Türkiye buna da direndi. Şu ana kadar Akdeniz’de hiçbir proje uygulanamadı, uygulanamayacaktı da. Onlarca anlaşma yaptılar, bir adım ileriye gidemediler.

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;