GÜNCEL

İbrahim Karagül : “İç işgalci”ler... Sömürge artığı, Türkiye düşmanı, vatan hainisiniz. Tarih, coğrafya, bu siyasi genetik sizi ezip geçecek.

Tarih
13 Haziran 2020
İzlenme
Kişi
Yazar
İbrahim Karagül

Türkiye’de çok ciddi bir “iç işgalci cephe” var. Biliyorum, ağır bir ifade ama her şeyi yerli yerinde tanımlayınca, üzerindeki boyayı kaldırınca, örtülü kimlikleri ayıklayınca ortaya böyle bir gerçek çıkıyor.

“Vesayetçi” demek yetmiyor. Bu, vesayetin de ötesi bir şey artık. Çünkü ülkemizin bir başka gücün himayesinde olmasını da yeterli bulmuyorlar. Bu yüzden “açık müdahale”, “doğrudan saldırı” yürütüyorlar.

Terörle bu siyasi oluşumların arasında bir bağ var. Hepsini aynı akıl, aynı irade yönetiyor.

Bu cephe; ABD ile, Avrupa ülkeleri ile, Rusya ile, Çin ile, İsrail ile, bazı Arap rejimleri ile, çokuluslu şirketler ile, küresel sermaye ile, bilinen her güçle ortaklık kurup Türkiye’yi durdurmaya çalışıyor.

Terör örgütleri bu alanda “ihaleler” alıyor. Bazı siyasi partiler ve siyasi oluşumlar bu alanda “iktidar pazarlıkları” yapıyor. Bazı büyük şirketler alanı “iyi gelir getiren yatırım aracı” görüyor.

Bazı entelektüel çevreler, bazı medya grupları ve mensupları bu alanı “ucuz pazarlıkların” yürütüldüğü bir alan olarak kullanmayı seçiyor.

Ve bakıyoruz; bütün bunların arasında bir bağ var, bir ilişki var, bir dayanışma var. Bakıyoruz; bütün bunların arasında bir akıl var, bir irade var, bir güç var, bir çokuluslu koalisyon var.

Gizli Bilderberg Toplantıları İsviçre'de başlıyor - Son Dakika ...Yerli olana, Türkiyeli olana savaş açıyorlar

Yerli olana, Türkiyeli olana, bu toprakların siyasi genetiğine, hafızasına, hatırasına, özgür geleceğine karşı kıyasıya bir savaş yürütüyorlar.

Eskide kalmak, korunmaya muhtaç olmak, bir başka güce sığınmak, himaye edilmek, cesareti ve coşkuyu engellemek, meydan okumayı durdurmak ana ilkeleri.

Bu tavırlarının sebebi sadece korku değil. Siyasi kimlikleri, idrakleri, ruhları böyle. Çünkü öyle yetiştirildiler. Yıllarca Türkiye içinde öyle korundular. Bu amaçla, bugünler için bekletildiler.

Bu bir kimlik, kişilik meselesi: Truva atları, İngiliz Gurka’ları.

Onlar aslında birer yabancı. Kendilerini bu ülkeye ait hissetmiyorlar. Ankara’dan çok Londra’nın, Washington’ın, Brüksel’in, Moskova’nın, bazı Arap rejimlerinin, Tel Aviv’in çıkarlarını, beklentilerini önceliyorlar. En kritik zamanda sahaya sürülüyorlar. Meydana çıkıp atıp tutuyorlar. Tehditler savuruyorlar.

Bu bir kimlik, kişilik meselesi. Ülkeyi, milleti, bu toprakları sevmiyorlar. Tepeden bakıyorlar, cahil muamelesi yapıyorlar, sürekli buyruklar yağdırıyorlar. Ama Türkiye, milletimiz ayağa kalkıp dünyayı sarsan yeniliklere imza atınca, onlara başkalarının sesi muamelesi yapınca da deliye dönüyorlar.

Onlar aslında Türkiye içindeki Truva atları, İngiliz “Gurka”larıdır.

Libya’da, Ayasofya’da, Suriye’de, PKK ile savaşta, her milli meselede Türkiye’nin karşısında durdular.

Türkiye’nin mili mücadele adına attığı bütün adımlara karşı çıktılar. Ülkemizin, milletimizin, vatan evlatlarının Suriye’deki terörle mücadelesine karşı durdular.

Libya’da dünyanın denklemini değiştiren başarıya karşı çıktılar.

Savunma sanayiindeki yükselişe karşı çıktılar. Savaş tarihini değiştiren SİHA’lara karşı çıktılar. İç güvenlikteki başarıya, terörle mücadeleye karşı çıktılar. Ekonomik darbeye yönelik direnişe karşı çıktılar.

Ayasofya’nın açılmasına karşı çıktılar. “Sultanahmet de müze yapılsın” diyecek kadar pervasızlaştılar, çirkinleştiler, Türkiye’nin aklına ve hafızasına saldırdılar.

Onların aslında siyasi kimlikleri yok. Kim hangi boya ile boşamışsa o renkte oldular. Kimi CHP’li, kimi İyi Partili, kimi muhafazakâr kimi İslâmcı, kimi liberal, kimi solcu… Ama hep aynı çatı altında durdular. PKK ile, terörle açık/gizli ortaklıklar kurdular.

CHP’nin, İyi Parti’nin, Saadet’in vatanseverleri, “İç işgalci” cepheden ayrılmalı.

Bu cephe; aynı zamanda İslamofobik’tir. Küresel ölçekte “İslâm’la savaş” doktrininin Türkiye’deki uzantısıdır. Ya da o küresel akılla işbirliği içindedir.

Gezi olaylarından bu yana, iki eksen arasındaki çatışma çok daha belirginleşmiş, “Çokuluslu Eksen”in müdahaleleri çok daha agresifleşmiş, buna karşı “Türkiye Ekseni” tam bir milli direnç haritası oluşturmayı başarmıştır.

“Dışarıdan Çevreleme” ve “İçeriden Kuşatma” diye yeni kavramlarımız var. “Çokuluslu Müdahale” ve “İç İşgalci” gibi tanımlanmış tehditler var.

Bu iradenin de, cephenin de hedefi Türkiye.. Sinsi sinsi, başka başka kimlikler altında her alanda örgütlenen; siyasetten medyaya, sermayeden sivil alanlara kadar yayılan bir “iç işgalci yapı” bu.

İyi Parti, Saadet ve CHP’nin vatanseverleri bu “İç işgalci” cepheden ayrılmalı, bir an önce Türkiye Ekseni’nde yerini almalı.

Bizler, bin yıldır aynı güçler koalisyonu ile savaşıyoruz.

15 Temmuz’da bu ülkenin Milli Meclis’ini bombalayanlarla, bugün Libya operasyonuna karşı çıkanlar aynıdır. 15 Temmuz’da Erdoğan’ı öldürmeye kalkışanlarla bugün PKK ile ortak çalışanlar aynıdır. 15 Temmuz’da Türkiye’yi durdurmaya çalışanlarla bugün Erdoğan’ı ve Türkiye’yi zora sokmaya çalışanlar ortaktır.

Hepsinin arkasında aynı güçler koalisyonu vardır. Çünkü bu koalisyon, Anadolu’da, coğrafyada bin yıldır mücadele ettiğimiz güçlerdir, güçler koalisyonudur.

Hepsi eriyip gidecek. Gurka olmaktan, vesayetçi olmaktan, tetikçi olmaktan başka hiçbir sözleri, Türkiye için hiçbir üst hedefleri yok çünkü. Dünyayı okuyamıyorlar, bugünü ve geleceği okuyamıyorlar.

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Orhan KOYUN Kınık Mahallesi

    14 Haziran 2020 21:26
    0 1
    Ağzınıza sağlık İbrahim bey. Daha güzel gūnler milletimizin olacak inşaallah. Rabbim uzun adamı başımızdan eksik eylemesin.
  • ayhan yılmaz

    13 Haziran 2020 21:26
    1 1
    gemide olacaksın ve o gemiyi batırmaya çalışacaksın. ne kadar aptal var. ne kadar çok hain. . fakat kadere ters düşüyorlar. rüzgara doğru tükürüyorlar. hep beraber süper gücün şahlanışını izliyoruz. içimden keşke 2020 de doğsaydım ve ben büyüyene kadar Türkiyem iyice güçlenmiş olurdu ve bende gururla toprağında yaşasaydım diye geçiyor.benim ömrüme AK PARTİ ye kadar eziklik sığdı . olsun bundan sonraki neslimiz BÜYÜK TÜRKİYE yi görsün.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;