DÜNYA

İbrahim Karagül : Arap milleti, sizi Türkiye ile savaşa sürükleyen bu adamı durdurun

Tarih
12 Eylül 2020
İzlenme
Kişi
Yazar
İbrahim Karagül

Arap milleti, Arap dünyası; Muhammed bin Zayed ve Muhammed bin Selman’ın, bütün Arap coğrafyasının ve Arap milletinin kaderini İsrail çıkarlarına peşkeş çekmesini, rehin vermesini hazmedebilecek mi?

Arap milleti, Arap dünyası; Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ve Suudi Arabistan yönetimlerinin, Arap coğrafyası üzerinde kurmaya çalıştığı 21. yüzyıla dönük ABD/İsrail sömürge düzenine boyun eğecek mi?

Arap milleti; Kuzey Afrika’dan İran sınırına kadar, Arap topraklarının bölünüp küçültülmesini, hepsinin birer garnizona dönüşmesini, yeni iç savaşlar çıkarılmasını içlerine sindirecek mi?

Arapların onuru ile oynamak: Kudüs’ü sattı, Mekke/Medine için pazarlıklar yürütülüyor.

Arap milleti; coğrafyanın ve ülkelerinin kaynaklarını, zenginliklerini ABD, İsrail ve Batı’nın yağmalamasını, Batılı şirketlerin talan etmesini, kendi liderlerinin bu kaynakları verip iktidar satın almalarını, bu emanet iktidar üzerinden Arapların onuru ve haysiyeti ile oynanmasını hoş görecek mi?

Prens bin Zayed bölgenin en tehlikeli ismi' - Dünya HaberleriArap milleti; Kudüs’ün gizli pazarlıklarla İsrail’e satılmasını, BAE’nin Kudüs’ü İsrail’in başkenti yapma çalışmalarını, Filistin halkını imha etme girişimlerini, İsrail ile birlikte Filistin liderlerine suikast düzenleme hazırlıklarını kaldırabilecek mi?

Arap milleti; Mekke-Medine için yürütülen gizli projeleri ve pazarlıkları, İslam’ın kutsallar��nın Batılılar elinde oyuncağa dönüştürülmesini, Muhammed bin Zayed üzerinden (BAE) kurulan tuzakları fark edecek mi?

Arap milleti; Yüz yıl önce Kudüs’ü İngilizlere satanların bugün de İsrail’e, ABD’ye teslim ettiğini, bunun Kudüs’le sınırlı kalmayacağını, bu yoldan giderlerse Mekke ve Medine’yi de koruyamayacaklarını görebilecek mi?

Neden bütün savaşlar sizin topraklarınızda? ‘Sünni iç savaşı’ isteyenler kim?

Arap milleti; 1991’den bu yana bütün savaşların Arap topraklarında yaşandığını, bütün savaşlarda Arapların kaybettiğini, Arap ülkelerinin parçalandığını, yağmalandığını, Arap-İran sınırının İran-Irak sınırından Akdeniz’e kadar gerilediğini, bunun tek sebebinin rejimlerinin yanlış politikaları olduğunu, vesayet/kukla rejimler olduğunu, onların Batı ile çarpık ilişki tarzı olduğunu artık görebilecek mi?

Prens Selman ve Prens Zayed'in alkollü yat partisi!Arap milleti; Şii-Sünni savaşı projesi ile İslam dünyasının büyük bir çatışmaya sürüklenmesinin Batı’nın jeopolitik hesaplarına göre planlandığını, coğrafyayı parçalamaya dönük bir hesap olduğunu, aynı merkezlerin şimdi de “Sünni iç savaşı” planlarını sahaya sürdüğünü, böylece, İslam dünyasını ikinci kez böldüklerini, bu projeyi de Muhammed bin Zayed üzerinden servis ettiklerini görecek mi?

Muhammed Bin Zayed, Türkiye’ye savaş açtı..

Arap milleti; BAE yönetiminin başını çektiği projenin, Arap sokağını ve insanını susturmaya, diz çöktürmeye, onlara yeni bir 20. yüzyıl yaşatmaya, Arap uyanışını ve yükselişini engellemeye, Arap siyasi aklını ve toplumsal ferasetini felç etmeye dönük olduğunu görecek mi?

Arap milleti; Muhammed bin Zayed, Türkiye’ye savaş açtı. Terör örgütlerini Türkiye’nin üstüne salıyor. Onlara silah ve finans sağlıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a suikast girişimlerinde bulunuyor.

Bu savaşı durdurun, Bu adamı durdurun!

Kim Türkiye’ye saldırırsa onlarla ortak oluyor. Ermenistan Azerbaycan’a saldırıyor, Ermenistan’ın yanında yer alıyor. Yunanistan, İsrail, Batılı ülkeler Türkiye’yi vuruyor, onlarla birlikte o da Türkiye’ye saldırıyor. Macron’un sözcüsü gibi hareket ediyor. Coğrafyanın her köşesinde, her alanda Türkiye’ye çirkin saldırılar yürütüyor.

Bütün Arap milletini, ülkelerini Türkiye ile savaşa sürüklüyor. Bütün Batı dünyasını Türkiye’ye saldırı için provoke ediyor. Bütün terör örgütlerini Türkiye’ye saldırtıyor.

Bunu onaylayacak mısınız? Bu adamı durduracak mısınız?

BAE Türkiye’ye karşı Haçlı Savaşı istiyor. Yedi yüz yıl savaştık. Yine mücadele ederiz.

Arap milleti; Türkiye, BAE yönetiminden gelen saldırıları büyük bir sabırla izliyor. Onlar gibi yapmıyor. Yapabilir de. Buna gücü yeter. Çok daha fazlasına da yeter. Ama Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arap milleti incinir diye, yanlış anlar diye, onlar böyle düşünmüyor diye son derece dikkatli, sakin, olgun hareket ediyor.

Arap milleti; Türkiye Arap milletinin dostu, kardeşidir. Onlar için yapmayacağı fedakârlık yoktur. Ama BAE yönetimi, Muhammed bin Zayed ve Muhammed bin Selman (Suud) Batı’yı bir Haçlı Savaşı’na zorluyor. Biz, Haçlı Savaşları’yla çok yüzleştik. Yine yüzleşiriz. Yedi yüz yıl boyunca Batı ile mücadele ettik. Yine ederiz.

Bugün aynı saldırılar altındayız ve çok güçlü bir mücadele veriyoruz. Bunu başaracağız. Hep bir yol bulduk, yine bulacağız. Ama BAE yönetimi de, bütün gücüyle onların yanında Türkiye’yi vuruyor.

İsteneni kabul etmeyince dövüldü, boynu kırıldı!Sizi imha edecekler. Ülkelerinizi harabeye çevirecekler. Uyanın ve buna dur deyin!

Ama Arap milleti orada değil, biliyoruz. Öyleyse Muhammed bin Zayed’in bu yüzden durdurulması gerekiyor.

Arap milleti; her ne kadar Türkiye’ye saldırsalar da, büyük tuzak size kuruldu. Ülkelerinizi mahvedecekler. Topraklarınızı parçalayacaklar. Şehirlerinizi harabeye çevirecekler.

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • ayhan yılmaz

    13 Eylül 2020 22:20
    0 2
    sayın karagül ,sizi çok sevdiğimi belirtmek isterim. arap dünyasını uyandırmaya çalışmışsınız. güzel fakat nafile. çünkü müslümanların lideriTürkiye ve Erdoğan dır. Allah milletimizi ve devletimizi aziz etsin. biz gücümüzü arttırdıkça arap milletini ayağa kaldıracağız. ırkçılıktan Allah a sığınırım. bize destek verecek güç pakistan,endonezya. malezya Türk Cumhuriyetleri,bosna ,arap milletinden katar işte bu kadar. sonra arap milletini ve tüm dünyayı zulümden kurtaracağız.
  • Mehmet Süleymanoğlu

    13 Eylül 2020 11:51
    1 0
    Eceli gelen İT Cami duvarına işermiş .
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;