GÜNCEL

Hikmet Genç : Soyuna soyuna iktidara gelecekler?!..

Tarih
06 Nisan 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Hikmet Genç

Bu grup toplantısının bir özelliği vardı. Kadın ağırlıklı bir katılımla yapıldı…

“Kadınlar çağdaş Türkiye’nin inşasını sağlayacaklar”,

“2019 devriminin sahipleri de kadınlar olacaktır”,

“Bunların (iktidarın) en büyük korkuları kadınlar”,

“Her kadın, bir Kuvay-i Milliyeci’dir”,

“Tek adam rejimini kadınlarla beraber yıkacağız”, (?!).., gibi sloganların cuşuhuruşuyla geçti toplantı… (Arada da bol bol hakaret vardı tabii.)

Bu kadar çok kadın katılımı, ‘Tek adam rejimini kadınlarla birlikte yıkacağız’ gibi acayip bir iddia, bana Kılıçdaroğlu’nun o tespitini hatırlattı. (Bu arada biz de ‘tek adam rejimini’ sadece adamlarla yıkacak diye biliyorduk. Meğer kadınlar da yardım edecekmiş?!..)

Kadınlarla devrim planlayan Kılıçdaroğlu ne demişti:

“Erkek işsizse.., eve yeteri kadar para gelmiyorsa.., akşam tencere kaynamıyorsa.., bu erkek de gelir, hıncını karısından alır.”

Yani bir adam karısını dövüyorsa, bir mazereti vardır. Öyle ya, para yoksa ve tencere kaynamıyorsa hıncını karısından alır!

Demek ki tek adam rejimini ‘kadınlarla birlikte’ devirmek için para lazım, kaynayan tencere lazım. Yoksa kadın evde dayak yemekten kurtulamaz, binaenaleyh devrime katılamaz?!

Bu arada Kılıçdaroğlu’nun ‘kadın ağırlıklı’ katılımla yaptığı bu toplantıdan saatler önce Meclis kapısında bir aksiyon yaşandı. Her zamanki gibi aksiyon sahnesinde Mahmut Tanal vardı…

Öncelikle hatırlatalım. Geçtiğimiz günlerde ‘Meclis Yönetmeliği’ne aykırı bir şekilde içeriye girmeye çalışan biri Meclis’e alınmamıştı. ‘’Mustafa Kemal Meclis’e alınmıyor’’ yalanıyla provokasyonu başlatan Tanal’dı. (Söz konusu 7. Madde; ‘’Herhangi bir siyasi parti, spor kulübü veya herhangi bir kuruluşun tanıtım ve propagandası bulunan araç ve kişilerin Meclis yerleşkesine girmesi yasaktır’’ diyor. Sadece Mustafa Kemal’in fotoğrafının olduğu kıyafetler bu yasağa girmiyor)

Önceki gün Tanal yine sahneye çıktı…

Bu kez de önünde Mustafa Kemal resmi, arkasında ‘’CHP Bahçelievler Kadın Kolları’’ yazısı basılmış tişörtlerle Meclis’in Dikmen yerleşkesine girmeye çalışan devrimci CHP’li kadınlar vardı. Polis, 7. Maddeyi hatırlatıp, “Resimde sorun yok ama bu yazı olmaz, CHP için de olmaz, AK Parti için de olmaz, Vs.., için de olmaz’’ dedi.

Hemen ardından Tanal devreye girdi. Önce polislere hakaret etti, ardından oradaki devrimci CHP’li kadına; ‘Ver tişörtünü, ben giyip içeri girecem’ dedi. Devrimci abla da cart diye tişörtünü çıkarttı. ‘İç çamaşırıyla’ kaldı. Tek adam rejimini devirecek olan oradaki tüm devrimci CHP’li kadınlar da alkışladı!

CHP’nin yeni stratejisi bu heralde?!

Bu sefer işe, Meclis kapısında bir kadını soyarak başladılar. Kadınlar soyunacaklar, iktidar korkacak, devrim olacak?!..

Direne direne olmadı ama belki de soyuna soyuna kazanacaklar!..

Hani hiçbir işe yaramasa bile, en azından; “CHP iktidara soyunuyor” derler!..

Süper taktik!..

Akşam
6 Nisan 2018

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • hursit dilaver

    06 Nisan 2018 23:39
    0 0
    dün mü yazdım. halkıma müjdeler olsun. artık her hafta grup seks var. grup seksten sonra çıkanlara bakın.nasıl da mayışmış halde çıkıyorlar. içerde de zaten isterik çıglıklar, bağırmalar falan hep bana ayıp şeyler hatırlatıyor yahu..başlangiç yani üvertür olarak dışarda STRPTİZ LE İŞE BAŞLAMAK. HEM DE BENİM GİBİ KARTALOZLARLA.. ne güzel..aynı seanslar bir tv kanalında da var.o nasıl çığlık, haykırış alkış. ve perde.. pardon MUTLU SON..
  • K.K.

    06 Nisan 2018 15:30
    0 0
    SÜREKLİ AK PARTİYE ZEYTİN DALI OPERASYONUNDAN DOLAYI SİYASİ RANT ELDE EDİYOR DİYENLER ATATÜRK'Ü HEM SİYASETE ALET EDİP HEMDE YAPTIKLARI SUÇLARDA KALKAN OLARAK KULLANIYORLAR .BİRDE ASKERLERE DESTEK ZİYARETİNDE KEMAL KILIÇDAROĞLU SANATÇILAR MAZLUMLARIN YANINDA OLMALARI GEREKİR DERKEN NEYİ KASTETTİ ACABA ????? TABİ BİRDE DAİRE MESELESİ VAR GÜMBÜRTÜYEMİ GİTTİKİ
  • Fikrimce

    06 Nisan 2018 14:26
    0 0
    Nefsini öldürmek isteyen resme iyi baksın, derim.
  • Fikrimce

    06 Nisan 2018 14:23
    0 0
    Hıncını eşinden alması hane nüfus patlaması yaşar manasına da geliyor olamaz mı?
  • ÖZCAN BAŞBUĞ

    06 Nisan 2018 13:36
    4 0
    Hep ideolojik sloganlar,safsatalar.bir de Atatürk adını kullandın mı tamam.kapasiteleri, çapları, öngörüleri bu kadar. Akşam eve gittiklerinde çocukları, bunlar için ne diyordur acaba? yaptıklarıyla çöcuklarının takdirini alıyorlar mıdır? Sayın GENÇ, Tanal'ın FETÖ bankasındaki parası ne oldu acaba? Soğuk su içtimi,yoksa diğerleri gibi bu damı yalandı?
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;