SİYASET

Hikmet Genç : Atanamayan öğretmen Muharrem!..

Tarih
27 Haziran 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Hikmet Genç

Sandıkların yarıdan fazlası açılmış...

Sonuçlar belli olmaya başlamış…

Erdoğan’ın Türkiye’nin ilk başkanı olacağı anlaşılıyor…

Muharrem hakkında; ‘Yenmiş de yenmiş’ muhabbeti başlıyor…

Ama Muharrem ortalıkta görünmüyor.

Kılıçdaroğlu’dan haber alınamıyor…

Bülent Tezcan ve arkadaşları canlı yayında; “AA manipülasyon yapıyor, aldanmayın sandıkları bırakmayın” çağrısı yapıyor…

Ama seçmen kendisini şartlamış. CHP bu sefer kaybedemez, hele Hacı Muharrem’in başkan olamaması teklif dahi edilemez!..

Öyle ya, CHP’nin maraton Kemal ile ‘Yenmiş de yenmiş, yenmiş de yenmiş’ hastalığına duçar olduğunu tespit eden Muharrem yenilmiş olamazdı!

O farklıydı. Abdestsiz sokağa çıkmayan, hafızlığın köşesinden dönen, her gün cuma kılan ve traktörü geri geri park eden Kuantumcu Muharrem kaybedemezdi!

Yahu İstanbul Maltepe mitinginde o yağmurlu havada 5 milyonu toplayan Muharrem’e, İstanbul’dan 2,5 milyon oy gelmişti… CHP mitingine gelen CHP’lilerin yarısı CHP’ye oy vermemişti… Bunlar manyak mıydı?!.. Olamazdı..

Diğer taraftan Portakal’la Küçükkaya ekranda ümit dağıtmaya devam ediyordu.., Her an her şey değişebilir diyorlardı… CHP’li Haluk Pekşen’i canlı yayınına bağladılar, Pekşen, “sandıkların sadece yüzde 56,7’si açıklandı” diyerek, Erdoğan ile İnce arasındaki oy farkının yüzde 4 olduğunu, seçimin 2. tura kaldığını söyledi… Ama Portakal ve Küçükkaya’yı ikna edemedi… Muharrem ‘Adam kazandı’ demişti…

Derken düşman atlıları sağ cenahtan saldırıya geçiyordu.., Alparslan Romen Diyojen’e dedi ki; Peçenekler, Ostrogot.., Pardon, karıştırdık!..

Ama bir şey kesinleşiyordu. Erdoğan başkandı…

İşte bütün bunlardan sonra, yaşadıkları bu travma yüzünden o akşam Muharrem’ciler ve bazı CHP’liler sosyal medyada acil RT, yayalım taktiğiyle çalıştılar…

“Muharrem İnce’nin eşi kaçırıldı… Erdoğan sokaklara militanları saldı… İç savaş çıkacak… YSK’dan 7 kişi ‘çok oy çaldık pişmanız’ diyerek istifa etti… Fox Tv’nin elektriği kesildi…”

Yok, şaka yapmıyoruz… CHP teşkilatları dahil yüz binlerce CHP’li seçmen bunları sosyal medyada paylaştı…

Bir sonraki gün Muharrem ortaya çıktı ve açıkladı;

“Öncelikle sosyal medyada dolaşan asparagas haberlerle başlayayım. Bunların hepsi yalandır. Böyle bir şey yoktur. Birkaç şizofrenin, hasta insanların işi. Onları ciddiye alıp yaymak da bir problem ama neyse!..”

Aha!..

Biz bidon kafalıydık, koyunduk.., Ama onlar da şizofrenmiş!..

Evet Muharrem’in gözü, Kılıçdaroğlu’nun koltuğunda…

Ama artık o sadece bir öğretmen…

Üstelik yenilmiş ve atanamamış!..

yazının kaynağı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • hursit dilaver

    27 Haziran 2018 18:16
    0 0
    yani en hoşuma giden ne bilirmisiniz.. bilirsiiiiiz..bilirsiiiiz.. barış atayla ahmet şıkın,irade-i milliyenin tecelligahı meclis-i kebirimizde edecekleri yemin.. ne güzel olacak bu yemin. bilirim kemal bey, gönül huzuru ve gururla seyredecek. pozu da , hani şu seçim afişlerindeki dik duran,ileriye bakan KK gibi yani..siz de takip edin de mutlu olun. BİR DE BİZİM AKPLİLER NİYE kk GİTSİN DE ,MUHARREM GELSİN HEVESİNDELER..16 SENELİK İKTİDARDAN BIKTILAR ZAAAR.
  • hursit dilaver

    27 Haziran 2018 15:40
    0 0
    bir sözümde YILMAZ TUNCA ya..beri bir haller oldu.bizim mahallede bir türlü beceremedikleri SABAH GAZETE OKUMAYI ALLAH VAR, EN GÜZEL FLASH YAPIYOR.EKRANA SERİYOR,SERİYOR,elindeki gazeteden de gerekli olanı okuyor. siz de o arada gazEteye bakarak diger haberleri okuyorsunuz. bizim köylüler de 5 METRE UZAKTAN GAZETEDE BİR HABERİ KESİP EKRANA YAPIŞTIRIP BİR DE OKUYOR.akıl bu. onun için yıllardan beri yılmaz tuncayı takip ederim. ama o da AKP muhalifi oldu ve TALAT ATİLAYI DA KENDİNE BENZETTİ.
  • hursit dilaver

    27 Haziran 2018 15:32
    1 0
    hikmet gençle murat çelikin 24tvdeki programını bilirsiniz. yahu allah için hikmet her lafa atlamasın. murat da artık, DUR SÖZÜMÜ BİTİREYİM, DAHA DİYECEĞİM BİTMEDİ DEMEKTEN LAL OLUYOR. ben de konuşmaları kakafoni olunca akit tvde fatin dağıstanlıya geçiyorum O DA OLMAZSA KANAL D de AŞKI MEMNU var. güzel bihteri seyrediyorum. lütfen hikmete mail atın bir şey yapın.muratı bölmesin ve daha yavaş konuşsun. anlaşılmıyor yahu. beni bihterle başbaşa bırakmasın.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;