DÜNYA

Harun Alanoğlu : Musul'da katliam tehlikesi

Tarih
18 Ekim 2016
İzlenme
Kişi
Yazar
Harun Alanoğlu
 Türkiye 2011'den sonra küresel güçlere karşı bağımsızlık mücadelesi başlattı. Misak-ı Milli sınırlarımız içindeki tüm topraklarımızı geri almaya çalışacağımızdan endişelenen bu şer odakları Sünni kimlikli örgütleri olan DAEŞ'i faaliyete geçirdiler. Diğer yandan da rejim'e destek adı altında değişik bölgelerden Şii milisleri bölgeye getirdiler. Türkiye oradan çekilirse küresel güçlerin kontrolündeki Şii ve Sünni örgütler, PKK VE DAEŞ'in Suriye'nin kuzeyinde yaptıkları gibi suni bir savaşa girecekler ve bölgenin demografik yapısını değiştirmek için bölge halkını katledecekler. Daha sonrası ise daha büyük bir Şii-Sünni savaşı ve İslam dünyası için tekrardan başlayacak zulmün ve eziyet süreci, Allah muhafaza.

Başkanlık sistemi

Bazı şeylerin doğruluğunu veya yanlışlığını anlamak için fizik deneyi yapmaya gerek yoktur, emsallerine bakmak doğruyu bulmamıza yardımcı olur; mesela güçlü ülke olmak istiyorsak dünyadaki güçlü ülkelerin yönetim şekillerine bakalım ABD: Başkanlık, İngiltere: Monarşi, Fransa: Yarı başkanlık, Rusya: Federal yarı başkanlık. Parlamenter sistem yaygarasıyla halkı kandıran CHP'ye de soruyorum; bu ülkelerin hangisinin  parlamentosu yok, dahası nefret ettiğiniz Osmanlı'nın parlamentosu vardı da ne oldu, size yaranabildi mi? Halka ninni söylemekten vazgeçin artık.

FETÖ devlete sızmış

FETÖ emniyeti ele geçirmiş, FETÖ TSK'ya sızmış, milli eğitim FETÖ'cü dolmuş, yargı FETÖ'nün kontrolüne girmiş, FETÖ MİT'i de ele geçirseymiş Reis'i kimse kurtaramazmış ve daha bir sürü şey. Üç yıl geçti, ilkokul çocukları bile ezberlediği halde TV kanallarını açınca hala devletin FETÖ'ye sızdığını dinliyoruz ve şaşırmış gibi yapıyoruz. Peki FETÖ 'nün amacı neydi, bu niye hiç konuşulmuyor? FETÖ Türkiye'yi ele geçirmek için mi 170 ülkede yapılandı yoksa FETÖ 'nün Türkiye'yi ele geçirmesi de küresel güçlerin Dünya üzerindeki büyük planının bir parçası mıydı, bunlar neden hiç konuşulmuyor? Hâlâ bile FETÖ'cü olan dindar abilerimiz kardeşlerimiz var bunlar neden hala FETÖ'cü? Nasıl hala kandırılıyorlar, din adına hangi amaca inanıyorlar da FETÖ 'den vazgeçmiyorlar? FETÖ 'nün gerçek amacını FETÖ'cülere anlatabilmek bataklığı kurutmaktır. Bu, özellikle medyamızın işidir ama medyamız kolay ve popüler olanı tercih edip sadece sivrisinek avlamaya ve avlanan sivrisineklerle mutlu olmaya devam ediyor. FETÖ 'nün amacı konusunu daha sonra da işlemeye devam edeceğiz inşallah bu konuda yalnız kalmayız. Çok satan gazetelerimizden ve ünlü gazetecilerimizden de bu konuya eğilmesini bekliyorum.

CHP

Fetullah Gülen'in gizlenmek için aleyhimde konuşun talimatının ardından ilk defa FETÖ diyebilen CHP'liler verilen süre dolar dolmaz tarihi görevlerine dönüş yaptılar. Bu saatten sonra kimse CHP'den memleket yararına bir şey beklemesin…
Selam ve dua ile…

Diriliş Postası
18 Ekim 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;