SİYASET

Hacı Yakışıklı : Erdoğan’ı devirmenin 5 kısa formülü!

Tarih
14 Mayıs 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Hacı Yakışıklı

Pensilvanya’dan yönetildiği “aşırı belli” olan sosyal medya hesapları bu aralar “Sıkıldık, bıktık, tamam” gibi sloganlarla “zoraki ittifak” haline bürünen muhalefetin ekran yüzü olmaya çalışıyorlar. Ergen çocuk tavırlarıyla “devletçilik” oynadıklarının farkında değiller.

 

“Kredi kartı borçlarını sileceğiz” diyerek insanların “Yuppiii” demesini bekliyorlar. Muhalefet yine “Recep Tayyip Erdoğan’ı devirmeye” odaklanmış durumda ama yöntemleri bu konuda tabanlarına dahi umut vermiyor.  Amaçlarına ulaşmak istiyorlarsa şu kısa formüllere başvurmaları gerekiyor:

 

1) 81 ile 108 yeni üniversite, 3 bin 480 yeni hastahane, 537 öğrenim yurdu, 19 bin 134 km duble yol, 150 adet tünel, 269 bin 200 derslik, 423 baraj, 491 hidroelektrik santrali, 29 havalimanı, 787 bin konut yapacaksınız! Bütün bunları 15 yılda yapacak, üstelik Türkiye’yi 3 kat büyüteceksiniz!

 

2) Yerli savaş helikopteri, yerli denizaltı gemileri, yerli hava savunma sistemleri, savaş gemisi, tank, Göktürk uydusu, milli piyade tüfeği, insansız hava araçları yapacaksınız!

 

3) Hızlı tren, Marmaray, tüpgeçit, devasa havalimanı, nükleer santraller yapacaksınız!

 

4) Türkçe bilmeyen insanların olduğu bir ülkeye gittiğinizde on binlerce insanın gönlünde taht kurduğunuz için size “Sultan” diyecekler. Türkçe bilmeyen insanların Millet Meclisi’ne gittiğinizde sizi dua ve tekbirlerle karşılayacaklar!

 

5) Ekonomi ve döviz üzerinden milleti ezmeye çalışan dünya baronlarına korkmadan kafa tutacaksınız! “Yalnız” kalsanız bile “Topunuz gelin” diyecek bir yüreğe sahip olacaksınız! Her zorluğa rağmen çıkış yolu bularak insanların refahını düşünecek ve bu toprakların hakikatine sırtınızı dönmeden yolunuza devam edeceksiniz!

 

Bunları kim yaparsa bu ülkede söz sahibi o olur!

 

Bunları kim yaparsa halkın gönlünde taht kurar!

 

Bunları yapanı bombalarla, tanklarla, darbelerle devirmeye çalışsalar da millet müsaade etmez!

 

Bunları yapan için “Allah benim ömründen alsın, ona versin” duaları edilir!

 

Bunları kim yaparsa 24 Haziran’ın galibi o olur!

Akit
14 Mayıs 2018

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • hursit dilaver

    14 Mayıs 2018 17:55
    1 3
    oda tvde müyesser yıldızı okuyun. NE OLDU MAHKUMLARA ELBİSE İŞİ. HANİ KESİLİP BİÇİLMİŞTİ, HAZIRDI. TIK YOK. bizim medya da tık yok. demek FETÖ tayfası ' biz giymeyiz, isyan da çıkartırız, SİZİN EN ZEKİLERİNZE ZEKA KONUSUNDA 2 TUR DA BİNDİRİRİZ.ONUN İÇİN HİÇ HEVESLENMEYİN' mi dediler.hadi muhalefetin umuru olmaz da bizim akepe takımı ne alemde.İLLA DA SAYIN BAHÇELİYE Mİ RİCA EDELİM, AKEPENİN KULAĞINI BÜKSÜN.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;