GÜNCEL

Hacı Yakışıklı : Ekrem İmamoğlu’nu parlatıyor muyuz?

Tarih
03 Şubat 2020
İzlenme
Kişi
Yazar
Hacı Yakışıklı

Bir şeyi parlatmak için onun içinde cevher olması gerekir!

Sarrafa gittiğiniz vakit altın, gümüş, mücevher, elmas götürür ve ona “Bunların üzeri tozlanmış, parlaklığı gitmiş” dersiniz. Sarraf da onu alır, işleme tabi tutar ve parlatılmış olarak verir. Parlayan şey sarrafın ona sürdüğü madde değil cevherin kendisidir. Sarraf sadece üstteki tabakayı temizlemiştir.

Sarrafa parlatması için demir parçası veya plastik maddeler götüren olmaz.

Bu açıdan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu parlatmak mümkün değildir, çünkü onda bir cevher yoktur! O ancak üzerine bir şeyler sürünce parlayan plastik maddeler gibidir!

Bizim bazen itiraz ettiğimiz nokta ve “Ekrem Bey’i bir salın gitsin” dediğimiz nokta ise onun hatalarını engelleyip “mağdur imajı” oluşturanlaradır. Onu mağdur göstermek ile yaptığı hataları deşifre etmek farklı şeylerdir!

imamoğlu ile ilgili görsel sonucu"Yani İBB Başkanı’nı deşifre etmek onu parlatmak olamaz; zaten isteseniz de parlatamazsınız. Sadece sahte bir ışık görüntüsü verebilirsiniz.

“AKİT GAZETESİ VE EKREM BEY”

Akit Gazetesi dikkat ederseniz, Ekrem İmamoğlu’nun hatalarını ve yaptıklarını en etkili deşifre eden medya kuruluşu olarak objektif haberlere imza atıyor.

Birileri hemen hoplayıp; “Ama canım siz de durmadan Ekrem’den bahsedip onu gündemde tutuyorsunuz” diyebilir. İyi de kıymetli okuyucularımız önemli olan haberin “doğru olması” değil midir?

Ekrem İmamoğlu bugüne dek Akit’in yaptığı hangi habere cevap verebilmiştir?

Haberler objektif; çünkü “5 N ve 1 K” kuralına uygun ve belgeli, ispatlı, şahitli! Haberde amaç “karalamak” değil bilakis olan durumu yansıtmak!

“AKİT’İN, CHP’LİLER İBB’Yİ 

YAĞMALIYOR HABERİ”

En son geçtiğimiz Cuma günü sürmanşetten verilen “CHP’liler İBB’yi yağmalıyor” haberi özellikle İmamoğlu’na oy veren tüm kesimleri ayağa kaldırmalıydı!

“Tasarruf edeceğiz, peşkeş çekmeyeceğiz, ayrım yapmayacağız” diyen İBB Başkanı’nın sözlerini tutmadığını bu haberde net olarak görüyorsunuz.

İmamoğlu’nun kampanya danışmanı, şayet İBB’den ihale alıyorsa burada bir yağmalama girişimi olduğunu kim inkâr edebilir?

“ANKARA’DA DURUM NEDİR?”

İstanbul’da durum vahim, peki Ankara’da nasıl? Ankara’da da Mansur Yavaş’ın İBB Başkanı’ndan pek farkı yok! Yani Ankara’da belediye hizmetleri giderek geriye doğru gidiyor. Ama Mansur Bey gündeme gelmiyor.

yazının devamı 

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;