GÜNCEL

Fahrettin Altun : FETÖ’yü unutmuyoruz değil mi?

Tarih
16 Şubat 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Fahrettin Altun
 17-25 Aralık darbesini, 15 Temmuz işgal girişimini yaşamış bir millet olarak "FETÖ ile mücadelenin neresindeyiz" sorusunu sormadığımız hiçbir günümüz olamaz.

FETÖ bu milletin, bu devletin başlıca düşmanı. Bunun böyle olduğunu her geçen gün daha iyi anlıyoruz. Bugün Zeytin Dalı Harekâtı'nı yapabiliyorsak bu her şeyden önce 15 Temmuz sonrası devlette yapılan FETÖ temizliğiyle ilgili. Dahası bugün Afrin'de sadece PKK ile mücadele etmiyoruz.
Bugün FETÖ ABD başta olmak üzere Batı ülkelerinde Türkiye'yi yıpratmak için varını yoğunu seferber ediyor.
Bir yandan Özgür Suriye Ordusu ile ilgili yalanlar ortaya atıp Türkiye Cumhuriyeti devletini teröre destek veren ülke gibi göstermeye çalışıyor. Öte yandan Türkiye'yi işgalci bir güç gibi göstermeye, Afrin harekâtını PKK'ya karşı değil de Kürtlere karşı bir savaş gibi yansıtmaya uğraşıyorlar.
FETÖ bütün bunları sadece doğrudan kendilerine bağlı militanlar üzerinden yapmıyor, aynı zamanda Can Dündar gibi fonladığı isimler üzerinden de yapıyor.
FETÖcüler sırf bu ülkeye, bu millete zarar vermek için 1915 olaylarının yıldönümünü iple çekiyorlar. Nisanda "Ermeni soykırımı" safsatasının Batı ülkelerinde gündeme gelmesini, bunun üzerinden Türkiye'ye çeşitli yaptırımlar uygulanmasını temin etmeye çalışıyorlar.
Washington'da çalabildikleri her kapıyı çalıp Türkiye düşmanlığı yapıyorlar.
Türkiye Cumhuriyeti devleti nasıl ülke içinde bu hainlerin inlerine girdiyse, ülke dışında da bu hainlerin inlerine girecek.
Girmek zorunda. PKK'nın da FETÖ'nün de uluslararası ayakları zayıflatılmadan bu istiklal mücadelesi başarıya ulaşamaz...

***


Tillerson ne yapmaya geliyor?

Bugün ABD Dışişleri Bakanı Tillerson Ankara'ya geliyor.
Keşke yararlı bir ziyaret olacağını söyleyebilsem. Ama daha önce de söylediğim gibi ben pek umutlu değilim.
Bana öyle geliyor ki Tillerson geldiğinde sözüm ona bize bazı havuçlar uzatacak. Öte yandan aba altından sopa göstermeyi de ihmal etmeyecek.
Daha gelmeden "Afrin'deki gelişmeler Suriye'nin doğusunda DEAŞ'a karşı verdiğimiz mücadeleyi olumsuz etkiliyor" demiş. Eminim Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da kendisine Afrin'deki gelişmelerin yıllarca Türkiye'nin istikrarını, toplumsal barışını nasıl olumsuz etkilediğini anlatacak ve Türkiye'nin bu yoldan dönemeyeceğini muhatabına iletecektir...

***


Aymazlığın bu kadarı

Sırrı Süreyya Önder isimli HDP çalışanı "Türkiye'nin 3. büyük partisi kongre yaptı, hiçbir ulusal kanal canlı yayın yapmadı" diye sızlanmış.
Yazık... Aymazlığın, yüzsüzlüğün bu kadarı!
Güpegündüz Ankara'nın ortasında açıkça yaptıkları terör propagandasının hesabını nasıl vereceklerini düşünmüyorlar...
Türkiye'nin yekvücut halde PKK'ya karşı amansız bir mücadele verdiği bu dönemde bu yaptığımız vatan hainliğinden başka bir şey değil demiyorlar...
Ulusal kanallar bu ihaneti neden canlı yayınlamadı diye veryansın ediyorlar.
O zeytinyağı gibi üste çıktığınız günler geride kaldı sayın Önder! Bu Türkiye, öyle keyfinize göre PKK propagandası yapabileceğiniz, hele hele İmralı'dan Kandil'den aldığınız talimatlarla siyaset adı altında terör örgütüne yardım edebileceğiniz bir Türkiye değil.
O Türkiye geride kaldı.

Sabah
16 Şubat 2018

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • hursit diaver

    16 Şubat 2018 16:48
    0 1
    sırrı süreyyaya mı hesap soracaksınız arkasında merel var, deniz yücelib hartasına düşüp, sonra eyvah deyip geri dönmeyin
  • hursit dilaver

    16 Şubat 2018 16:46
    0 1
    BOŞ VER fetöYU. 60 TIR VE 34 GEMİ EVRAK GÖNDERDİK, SONUNDA AHA İŞTE.. MERKEL DENİZ YÜCELİ SERBEST BIRAKTIRDI.çok doğru bir karar. aynı yerli pravdanın başyazarı da ABDnin bşk yard. istedi ve serbest kaldı. bunu da merkel istedi serbest kaldı. sırada enis berberoğlu var. bunun için de bir okkalı adam bulalım.yaşasın adalet.işte böyle our bu iş. . BARİ ZEKERİYAYI YA DA YUNANDAKİ FETO KAÇAKLARINI ALAYDIK. ONLARDA HUKUK VAR AMA Dİ Mİİ. sevsinler..
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;