GÜNCEL

Ardan Zentürk : Amerikan emperyalizmini kovmadan FETÖ’yü bitiremezsiniz…

Tarih
18 Temmuz 2019
İzlenme
Kişi
Yazar
Ardan Zentürk

Çare, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin “birinci döneminin ruhunu taşıyan “1920-1924 anlayışına geri dönmektir. 

Benden “fabrika ayarları” gibi liberal laflar beklemeyin, devletlerin, fabrika ayarı olmaz, kurucu iradenin o devletin kılcal damarlarına kadar uzanan mirası olur.

15 Temmuz 2016 akşamı, 251 insanımızı Amerikan emperyalizminin içimizde yapılandırdığı hainler öldürdü. 

Önümüzdeki ana soru şudur: Azmettiren ile mi, yoksa tetikçi ile mi uğraşıp gideceğiz…

Bu, aynı zamanda, Amerika’nın Ortadoğu’daki milis teşkilatı olarak karşımıza dikilen ve emperyalistin bayrağının altından evlatlarımıza kurşun sıkan PKK’nın şehit ettiği binlerce evladımızın kanının hesabının sorulması meselesidir…

Tetikçi yakalandı, hapiste… Adına FETÖ’cü diyoruz… 

Tetikçi’nin izini dağlarda, Ortadoğu’nun çöllerinde sürüyoruz, inlerinde temizliyoruz… Adına PKK’lı terörist diyoruz… 

Eğer, bu iki örgütün Amerikan emperyalizminin proje örgütleri olduğunda karar birliğindeysek, azmettirici nerede, Washington’da mı, hayır, hala aramızda…

 

Müsamaha ihanete sürükler…

Emperyalizmin yapılandırdığı silahlı bir örgüt ve uzantısındaki “siyasi  yapılanmayla”temas, kağıt üzerinde ilan edilmemiş ittifak, meşru siyasi muhatap olarak kabul etmek, “emperyalist işbirlikçiliğidir…”

Emperyalizmin yapılandırdığı ve devletimizin içine soktuğu bir “casusluk örgütünün” silahlı unsurunu ortadan kaldırıp, siyasetteki karakterlerine dokunmamak, bu unsurların yeniden manevra alanına sahip olmasına çanak tutmak, “emperyalist işbirlikçiliğidir…”

…Ve Başkan Erdoğan’ın, Amerikan emperyalizminden gelen her türlü, tehdit, şantaj ve hatta açık saldırıya kulak asmadan, muhatabın tam da gözlerinin içine bakarak S-400’leri 15 Temmuz’un ana karargahı üsse indirtmesi bu nedenle tarihi önem taşımaktadır… 

Erdoğan’ın sergilediği liderlik, Gazi Mustafa Kemal’in “cephe meşruiyetine” ve mirasına sahip çıkmaktır…

Belli ki Erdoğan(etrafındakilere tam olarak anlatabiliyor mu, bilmem) FETÖ ve PKK’nın bu ülkeye verdikleri ağır zararın, kaybettiğimiz masum insanların asıl sorumlusunun “stratejik müttefikimiz”(!) olduğunu biliyor, artık ona göre davranıyor. 

 

Erdoğan’ı ortadan kaldırma stratejisi…

Bakmayın, Trump’ın S-400’lere dönük “serin” duruşuna, Türkiye’ye dönük ilk ekonomik saldırı eylül ayında gelecek, sokakları da hareketlendirmeyi hedefleyen ekonomik çalkantının ilk sonuçlarından sonra,asıl taarruzla 2020 Ocak ayında karşılaşacağız..

“Erdoğan’ı yok etmek” stratejisi, Trump’ın başkanlık seçimi kampanyasının merkezinde yer alacak…

Evanjelik-siyonist kitle ile İslamofobik tüm seçmenleri arkasında toplamanın en kestirme yolu, Erdoğan’ı ve haliyle Türkiye’yi tam anlamıyla hedefe oturtmaktır. 

O dönem söyledim, kesin cezasını tıkın içeri diye, bu konudaki yüksek morali, Rahip Brunson vakasından kaynaklanmaktadır. 

F-35’te Lockheed Martin’in baskısı altında, kıvranıp duruyor… 

 

Muhalefeti pusuya yatırdılar…

Ekrem İmamoğlu’nu İBB’deki o makama taşıyansiyasi değil, sosyolojik bir ittifaktır, bu ittifakı bir şekilde yeniden yapılandırmanın stratejisini sürdürüyorlar. Planlanan saldırı gerçekleşene kadar Kılıçdaroğlu-Akşener ikilisi asla “erken seçimden” söz etmeyecektir…

yazının devamı için tıklayınız

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • abdulkadir topalak

    23 Temmuz 2019 14:53
    0 0
    sayın zentürk ülkemizde siyasi partiler kanunu ve aksıyan sendika vakıf dernek tarikat ve dergahları yani yeni anayasa cıkmadan dokuz seçim kaybedenin seçimlere katılması doğrumu. söylermisiniz ülkemizin daha düzenli olması için .her seçimde yüzde elliye yakın oy alan iktidar yani reis bu atılımı yapmaya müktedir değilmi yoksa işinemi gelmiyor. iç kargaşa bekleyecegimize içeriyi kargaşa çıkmasına engel olaçak demokratik atılımlarla güçlendirsek fenamı olur
  • Kerem

    22 Temmuz 2019 10:25
    0 0
    Bekçi bile alırken yedi sülalesi inceleniyor. Diplomat katili teröristlerin kardeşleri de vekil olup mecliste oturuyor, dokunulmaz oluyor. Bu işte bir yanlış yok mu? Neden vekil olacaklar da güvenlik soruşturması görmüyor?
  • Azmi

    22 Temmuz 2019 07:32
    0 0
    Lütfen bu açıklamalara kulak veriniz. Kudüs'ü siyonizme bağışlayan, Mısır'da halk iradesini siyonizm hatırına hiçe sayan evanjelik siyonist kafa medyayla aldattığı seçmenin oyunu kapmak için fazlasını da yapar. Gün uyanık ve tedbirli olma günüdür.
  • Aydın

    20 Temmuz 2019 09:23
    0 0
    Her kelimesine katılıyorum. Siyasetçisiyle teröristiyle bu zararlı mahlukları bahçemize koyan kim? Biz teröristi her yerde kovalarken siyasetçisi nerede duruyor, kimlerden, nerelerde destek görüyor? Kudüsü ve golan tepelerini siyasi hesaplarla israile bağışlayan kafa konu Türkiye olduğunda ona iktidar bahşedecek kesime karşı direnç mi gösterecek? Hesaplarımızı çok iyi yapmak, adımlarımızı kontrollu ve cesurca atmak, halk olarak da o adımları desteklemek durumundayız.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;