GÜNCEL

Ali Turhan : ABD-RUSYA-TÜRKİYE SANTRANCI - İNTİKAM YEMİNİ EDİLDİ

Tarih
21 Aralık 2016
İzlenme
Kişi
Yazar
Ali Turhan
Yapmaya çalıştıkları garip icraatlara bakılırsa örgütlenmiş bir AMERİKAN gölgesi dünyayı kaosa doğru sürüklüyor. Küreselci politikalardan vazgeçip, ulusalcı politikalarını devreye sokup, bir nevi gelecek başkanın karakterine göre ülkeyi yeniden dizayn ediyorlar. Bu doğrultuda ısrar ettikleri harekât tarzıyla bölgeden uzaklaşıyor, yalnızlaşıyor ve İRAN, RUSYA, TÜRKİYEYİ beraber kaybediyor. Derin ABD ise bu işi bilerek kasten ve sonuçlarını görerek yapıyor. Bu süreci yönetirlerken de SURİYE harcamalarının geriye dönüşünü garanti edemedikleri bahanesini masanın üstünde tutuyorlar. NATO ve AB bu NEO CONLAR ortaklık yaptığı sürece coğrafyamızın kan revan olması kaçınılmaz.

‘’TİLKİNİN KIRK OYUNUNUN OTUZDOKUZU TAVUK İÇİN OLURMUŞ’’…

BAŞLIYORUZ.

Biz bozkırın çocukları korkunun şeytandan olduğunu düşünür, yiğitleriyle övünür, namusunu sakınır, dostu için ağlar, türkü söyler, yar sever, ALLAH için yaşar, vatan nerde emrettiyse orda ölürüz.  Ve biz ancak ve ancak vatan için ölürüz.

‘Çok kısa zamanda düşmanlarımız bizimle dost olmak için sıraya girecekler.’

‘SOĞUK CEHENNEM’ bu Kayseri hava indirme taburu ZİNCİRDERENİN meşhur lakabıdır. Benimde on sekiz ayımı geçirdiğim meşhur askeri bölge. Tarihinde bir kere taciz atışı ve düşman hareketi görmeyen birlik. Son yirmi senenin doğuda terörle mücadele eden en önemli taburu, yani mavi bereli yiğitler. Silahları varken karşılarına çıkmayan düşman onları silahsız yakalayınca fitili ateşledi. Bazı kardeşlerimiz aramızdan bu sebeple ayrıldı, hüznümüz yüreğimizde öfkemiz elimizde ama ateş şehit ailelerimizin evinde.  Dostlar bugün birbirini aradı, komutanlarla irtibata geçildi.

Buradan duyurmuş olayım, KÖŞKKIŞLA ve ZİNCİRDERE askerleri birlikleriiçtima alanlarında toplandı ve İNTİKAM YEMİNİ ettiler.

 Bu ne demek diyeceksiniz.

 Şöyleki, doğunun en tecrübeli ve en seçkin askerleri vatan borcu için gittikleri askeriyede bundan sonra ikinci bir gayeyle yaşayacak demektir. Bu birlik daha önce otuzüç askerimizi katlettiklerinde yemin etmişti. Eğitimi biten birçok asker gönüllü olarak doğuya sadece bu sebepten gitti. Yani bu birliğe düşen her asker

Dökülen kanın ardını takip eder İNTİKAMINI güder demektir. Çarşı iznine giden her asker soğuk cehennemden sıcak cennete diye çıkar birliğinden, şimdi hiç kimse doğu sevkiyatları başlayana kadar çarşıya çıkmaz. En az üç ay demektir, daha sonra da bu duygu yoğunluğuyla sınır operasyonlarına gidecekler.

 Yani artık soğuk cehennem bölücü örgütün olduğu her yer.

 Ve intikamını alacak olan yirmi iki yaşında er oğlu er.

 Devam edelim

Sistematik terörizmi hayatımıza sokanların son hamlesi de yirmi iki yaşında.

Dün gece dünya gündemine oturacak dalgalandırıcı bir eylem gerçekleştiren kullanışlı aptal, Rusya Federasyonun büyükelçisini çağdaş sanatlar sergisinde hiçde çağdaş olmayan bir şekilde katletti.  Sıkanın kim olduğu bulunmuşken sıktıranın elinde bir çiçekle geleceğinden hiç kuşkumuz yok.  REİS olay daha sıcakken PUTİNİ aradı, beraber ekip kurma kararı verdiler, ortak soruşturma komisyonu kuruldu, tüm diplomatlar güvence altına alındı. Kim ne oyun kurmaya çalışıyorsa artık bu taraftaki cepheyi de görmüş olacaklar.  İki ülkede kışkırtma olduğunu düşünüyor. Yani siz bu ilişkileri bozamazsınız demek oluyor. Amaçları TÜRKİYEYİ köşeye sıkıştırmak olan derin karanlık tüm gücüyle basıyor.Eksik kalmayın yedi düvelle gelin.

Nafile BAŞARAMAYACAKSINIZ.

Türkiye’nin kenetlenmesinden, bir araya toplanmasından, birlik olmasından rahatsızolan, NATOCULAR, FETOCULAR, AMERİKANCILAR, MANDACILAR, POLİTİKACILAR, öncelikle bilmelisiniz ki hiçbir TÜRK evindeki misafiri hem de sırtından vurmaz.   Diplomatik koruma altında olan bir şahsı elini kolunu sallayarak girip vuracak cinnet halinde olmaz.

Terörü ve teröristi kullanan sizler, elbet bu ateş sizide yakacak. Çok kısa zaman sonra nokta operasyonlar olacak, sizde taşeronlarınızı, savaş çıkaran silah tüccarlarınızı, Müslümanları katleden küresel para baronlarınızı tuhaf sorunlar yaşadıkları için kapınız da ağlar halde bulacaksınız.Mahkûmun ikilemine düştüğünüzde yüzyıldır yürüttüğünüz projenin sonuna geldiğinizi göreceksiniz.

Nokta demişken hemen bize meydan okuyan kullanışlı andavallara sesleniyorum artık bir kısmınız gece uyuyup sabah uyanamayacak. Her hafta uğradıkları restoranlara uğrayamayacak, hafta sonu gittikleri Paris de olamayacak, golf oynadıkları kulüplere gelemeyecek. Yani bir anda sizden haber alınamaz olacak, çok şanslıysanız bakacaksınız ki Türkiye’ye doğru gelen bir uçaktasınız ama dua edin ki hayattasınız.

SON OLARAK.

  Bizi Ermeni örgüt asala gibi görüp ülkemizde diplomat katleden zatı şahaneler, biz asala’yıyurt dışındabitiren, istediği gibi harekât yapabilen, hileye ihtiyaç duymadan size gelebilen asil bir milletiz, ve siz bizi şehit ederek bitiremezsiniz. 

ÇÜNKÜ BİZ BİR ÖLÜR BİN DİRİLİRİZ.

SAYGILARIMLA 


Seslimakale.com
21 Aralık 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • alihan alioğlu

    04 Ocak 2017 21:27
    0 0
    Evet... yaktığınız ateş gariyb-üz-zamanda sizi yakacak, HAZIRLANIN. BİZ VARMAYACAĞIZ SİZİ YAKACAKLAR İÇİNİZDE, BESLİYORSUNUZ
  • BeKÇi_MuRTaZa

    21 Aralık 2016 17:24
    0 0
    Yine ERgün diler gibi Bisimit gibi vermiş gazı vermiş gazı Tamam Hamd Olsun Devletimiz büyük biiznillah herşeye gücü de yeter amma Artık bir şey görelim Ali TURHAN artık bir numayiş olsun kan verdiğimiz yetmedi mi artık kan alma zamanı gelmedi mi ?
  • Gayserili, Tugay komşusu

    21 Aralık 2016 15:08
    4 0
    Yazmış olduklarınızı bir temenni olarak değil, her kelimesi ve açılımı, bir operasyon hazırlığı olarak algıladık, şimdiden Allah (c.c) mübarek eylesin. Yapabileceğimiz bişey olursa başımız üstüne.. Bizler taşıdığımız emanet canı Allah (c.c) rızası için, sırf o'nun için, onun yolunda verebilenlerdeniz.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;