‘’TİLKİNİN KIRK OYUNUNUN OTUZDOKUZU TAVUK İÇİN OLURMUŞ’’…
BAŞLIYORUZ.
Biz bozkırın çocukları korkunun şeytandan olduğunu düşünür, yiğitleriyle övünür, namusunu sakınır, dostu için ağlar, türkü söyler, yar sever, ALLAH için yaşar, vatan nerde emrettiyse orda ölürüz. Ve biz ancak ve ancak vatan için ölürüz.
‘Çok kısa zamanda düşmanlarımız bizimle dost olmak için sıraya girecekler.’
‘SOĞUK CEHENNEM’ bu Kayseri hava indirme taburu ZİNCİRDERENİN meşhur lakabıdır. Benimde on sekiz ayımı geçirdiğim meşhur askeri bölge. Tarihinde bir kere taciz atışı ve düşman hareketi görmeyen birlik. Son yirmi senenin doğuda terörle mücadele eden en önemli taburu, yani mavi bereli yiğitler. Silahları varken karşılarına çıkmayan düşman onları silahsız yakalayınca fitili ateşledi. Bazı kardeşlerimiz aramızdan bu sebeple ayrıldı, hüznümüz yüreğimizde öfkemiz elimizde ama ateş şehit ailelerimizin evinde. Dostlar bugün birbirini aradı, komutanlarla irtibata geçildi.
Buradan duyurmuş olayım, KÖŞKKIŞLA ve ZİNCİRDERE askerleri birlikleriiçtima alanlarında toplandı ve İNTİKAM YEMİN�� ettiler.
Bu ne demek diyeceksiniz.
Şöyleki, doğunun en tecrübeli ve en seçkin askerleri vatan borcu için gittikleri askeriyede bundan sonra ikinci bir gayeyle yaşayacak demektir. Bu birlik daha önce otuzüç askerimizi katlettiklerinde yemin etmişti. Eğitimi biten birçok asker gönüllü olarak doğuya sadece bu sebepten gitti. Yani bu birliğe düşen her asker
Dökülen kanın ardını takip eder İNTİKAMINI güder demektir. Çarşı iznine giden her asker soğuk cehennemden sıcak cennete diye çıkar birliğinden, şimdi hiç kimse doğu sevkiyatları başlayana kadar çarşıya çıkmaz. En az üç ay demektir, daha sonra da bu duygu yoğunluğuyla sınır operasyonlarına gidecekler.
Yani artık soğuk cehennem bölücü örgütün olduğu her yer.
Ve intikamını alacak olan yirmi iki yaşında er oğlu er.
Devam edelim
Sistematik terörizmi hayatımıza sokanların son hamlesi de yirmi iki yaşında.
Dün gece dünya gündemine oturacak dalgalandırıcı bir eylem gerçekleştiren kullanışlı aptal, Rusya Federasyonun büyükelçisini çağdaş sanatlar sergisinde hiçde çağdaş olmayan bir şekilde katletti. Sıkanın kim olduğu bulunmuşken sıktıranın elinde bir çiçekle geleceğinden hiç kuşkumuz yok. REİS olay daha sıcakken PUTİNİ aradı, beraber ekip kurma kararı verdiler, ortak soruşturma komisyonu kuruldu, tüm diplomatlar güvence altına alındı. Kim ne oyun kurmaya çalışıyorsa artık bu taraftaki cepheyi de görmüş olacaklar. İki ülkede kışkırtma olduğunu düşünüyor. Yani siz bu ilişkileri bozamazsınız demek oluyor. Amaçları TÜRKİYEYİ köşeye sıkıştırmak olan derin karanlık tüm gücüyle basıyor.Eksik kalmayın yedi düvelle gelin.
Nafile BAŞARAMAYACAKSINIZ.
Türkiye’nin kenetlenmesinden, bir araya toplanmasından, birlik olmasından rahatsızolan, NATOCULAR, FETOCULAR, AMERİKANCILAR, MANDACILAR, POLİTİKACILAR, öncelikle bilmelisiniz ki hiçbir TÜRK evindeki misafiri hem de sırtından vurmaz. Diplomatik koruma altında olan bir şahsı elini kolunu sallayarak girip vuracak cinnet halinde olmaz.
Terörü ve teröristi kullanan sizler, elbet bu ateş sizide yakacak. Çok kısa zaman sonra nokta operasyonlar olacak, sizde taşeronlarınızı, savaş çıkaran silah tüccarlarınızı, Müslümanları katleden küresel para baronlarınızı tuhaf sorunlar yaşadıkları için kapınız da ağlar halde bulacaksınız.Mahkûmun ikilemine düştüğünüzde yüzyıldır yürüttüğünüz projenin sonuna geldiğinizi göreceksiniz.
Nokta demişken hemen bize meydan okuyan kullanışlı andavallara sesleniyorum artık bir kısmınız gece uyuyup sabah uyanamayacak. Her hafta uğradıkları restoranlara uğrayamayacak, hafta sonu gittikleri Paris de olamayacak, golf oynadıkları kulüplere gelemeyecek. Yani bir anda sizden haber alınamaz olacak, çok şanslıysanız bakacaksınız ki Türkiye’ye doğru gelen bir uçaktasınız ama dua edin ki hayattasınız.
SON OLARAK.
Bizi Ermeni örgüt asala gibi görüp ülkemizde diplomat katleden zatı şahaneler, biz asala’yıyurt dışındabitiren, istediği gibi harekât yapabilen, hileye ihtiyaç duymadan size gelebilen asil bir milletiz, ve siz bizi şehit ederek bitiremezsiniz.
ÇÜNKÜ BİZ BİR ÖLÜR BİN DİRİLİRİZ.
SAYGILARIMLA
Seslimakale.com
21 Aralık 2016
YORUMLAR
716 kez izlendi
780 kez izlendi
555 kez izlendi
2078 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.