GÜNCEL

Ali Karahasanoğlu : Stadı yaptır, sonra istifa de, nankörlük başka nasıl olur?

Tarih
27 Şubat 2023
İzlenme
Kişi
Yazar
Ali Karahasanoğlu

Fenerbahçe’nin Beyaz Türkleri, şike davasından Tayyip Erdoğan sayesinde yırtmışlardı.. 

Ama onlar, şike davasının sanığı hiç olmamışlar gibi,  Tayyip Erdoğan sayesinde dava düşmemiş gibi, “Yalan, dolan” deyip, ardından da tam bir nankörlük göstererek “istifa ulan” diye slogan attılar..


“İstifa”
 sloganı atan Beyaz Türk FB’lilerin kat kat fazlası sarı-lacivertliler ise, ıslık çalarak, o “ulan”cıları protesto ettiler..

Fenerbahçe’nin Beyaz Türkleri, altılı masaya desteklerini ortaya koymak için “İstifa” sloganı atarlar da..

Beşiktaş’ın Beyaz Türkleri durur mu?

Onbinlerce seyirci arasında, 100 kadar siyah-beyazlı Beyaz Türk, dün “Hükümet istifa” diye bağırdı.


Nerede bağırdı?

İstifa çağrısı yaptıkları Tayyip Erdoğan’ın, büyük suçlamaları göze alarak inşaasını durdurtmadığı statta o sloganı attılar..

Şimdi Beşiktaş’ın bu Beyaz Türklerine de, “nankörsünüz” dersek, ağır mı kaçar?

Ağır mı kaçar, yoksa hafif mi kalır, anlamak için soralım:

“Hükümet niye istifa edecek?”

Vodafone stadını, İstanbul’un en değerli alanını Beşiktaş’a verdkleri için mi?

Devlete sızan FETÖ’cü ahlaksızların, Vodafone stadı inşa edilirken yaşanan aksaklıklar üzerinde, “Tayyip Erdoğan stadın yapımı için şöyle destek verdi.. Anıtlar Kurulu kararını böyle by-pass etti” suçlamalarını göğüsleyip, “Biz başladığımız işi yarım bırakmayız” dediği için mi?

“Gezi isyanında çarşı grubu bize büyük nankörlük yaptı ama. Biz olayları şahsımız açısından değerlendirmiyoruz. Diğer futbol takımlarına ne kolaylıklar gösterildi ise, Beşiktaş’a da o kolaylıklar eşit şekilde gösterilecek” dediği için mi?

Evet, hükümet niçin istifa edecek?

2013 yılında, Hatay’da 6 mahalleyi riskli alan ilan ettiği için mi?

CHP’lilerin itiraz edip, bu kararı Danıştay’a iptal ettirdikten sonra, 2017’de tekrar aynı kararı aldığı için mi?

Yoksa, CHP’lilerin yine dava üstüne dava açıp, ikinci kararı da iptal ettirdiğinde, bu yargı kararına teslim olduğu için mi?

Sonrasında, Hatay’da o 6 mahalle büyük yıkım yaşadığında, daha ilk gün çıkıp, yüksek sesle, “siz bu ülke insanlarını, böyle ölüme mahkum ettiniz” demediği için mi?

“Tayyip Erdoğan, Hatay’daki yıkılan 6 mahalleyi riskli alan olmaktan çıkarmış” yalanını uyduran CHP’li milletvekili Alpay Antmen’in o iftirası sonrasında, “Hayır, dediğiniz yanlış. Erdoğan’ın başkanlığında, AK Partili bakanlar kurulu, 2013’te o altı mahalleyi riskli alan ilan etti. Ama Danıştay iki defa iptal edince, mecburen yargı kararı gereği olarak, o altı mahalle riskli alan olmaktan çıkarıldı” savunmasını cılız sesle yaptıkları için mi?

Evet, Beşiktaş’ın beyaz Türkleri çıkıp söylesinler..

Hükümet niye istifa edecek?

Beykoz-Tokatköy’de kentsel dönüşüm başlattığı için mi?

Okmeydanı Fetihtepe mahallesinde, üç insan daha depreme dayanıklı evlerde oturup, güvenliğini sağlamış olsun diye çaba sarfettiği için mi?

Yoksa..

Hatay’ın 6 mahallesinin riskli alan ilan edilmesi sonrasında, dava üzerine dava açtıranlar, “Burası riskli alan değil. Hükümet rant için, burayı riskli alan ilan ediyor” diyenler, sandıktan çıkmadan hükümet olsun diye mi?

Tokatköy’de, Fetihtepe’de, Tozkoparan’da, insanları dayanıksız evlere mahkum etmek için, parti kasasından dava harçları yatırtanlar seçimsiz iktidara gelsinler diye mi?

Açık açık söyleyin..

Bizi de dertlendirmeyin..

Depremzede çocuklara, oyuncak yardımı yapacak kadar hassas sporseverlerin arasına saklanan, bir avuç beyaz Türk, artık deşifre edilmelidir..

Fenerbahçe maçı sonrasında, Beyaz Türklerin yaptıkları o ahlaksız sloganlara rağmen, sarı-lacivertli taraftarların büyük çoğunluğunun “Türkiye bizim canımız, yaralarımızı birlikte saracağız” afişleri açması, onanan oyunu çok net olarak bize gösteriyor..

Tam bu noktada..

Futbol Federasyonu’nun, atması gereken adımlar var..

Üç tane nanköre, statların teslim edilmemesi için..

Sporun, milyonlarca liralık millet kesesinden sağlanan desteklerle şımarıp, semirmemesi için..

Bu nankörlüğe imza atanların tek tek tespit edilip, statlara girme yasağı getirilmelidir..

Bu yönde düzenlemeler zaten mevzuatımızda var..

 

“Şecaat arzederken merd-i kıpti, sirkatin söyler” atasözümüz gereği, bu beyaz Türkler de, “Hükümet istifa ulan” sloganı attıklarını, başkalarının da bu sloganları tekrarlamalarını isteyerek kamuoyu oluşturmak için çaba sarfederken kendi görüntülerini sosyal medyada yayınlamalarından yararlanarak.


yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;