GÜNCEL

Ahmet Hakan : Yeter! Fidan diktik diyerek savunma yapmayın artık

Tarih
08 Ağustos 2019
İzlenme
Kişi
Yazar
Ahmet Hakan

Başka bir şey bulun.

Başka bir şey üretin.

Başka bir şey söyleyin.

Yeter ki...

“Şu kadar ağaç kestik ama karşılığında da şu kadar fidan diktik” diye savunma yapmayın.

*

Çünkü...

Diktiğiniz o fidanların ağaç haline gelmesi için...

O ağaçların da ormana dönüşmesi için...

Yüzyılların geçmesi gerekiyor.

*

Yani istediğiniz kadar fidan dikin...

Ne ormanı ne de ormanın sağladığı o mükemmel ekolojik sistemi yerine getirmiş oluyorsunuz.

*

ahmet hakan ile ilgili görsel sonucuBaşka bir şey bulamıyorsanız, başka bir şey üretemiyorsanız, başka bir şey söyleyemiyorsanız...

Bari susun!

Çünkü...

“Ama fidan diktik” deyip durmak ile “boş yapmak” arasında zerrece bir fark yok.

*

Kısacası...

Yeter artık! Boş yapmayın!

BEN SANATÇININ TAVIR KOYANINI SEVERİM

BEN sanatçının...

Sağa sola bakıp kim ne diyor diye etrafı kesmeyenini, “Bir şey söylersem kimleri ürkütürüm acaba” diye hesap yapmayanını, doğru bildiğini söylemekten kaçınmayanını, “Durup dururken hedef olmanın ne âlemi var ki şimdi” diye düşünmeyenini, tartışmalar bitene kadar ölü taklidi yapmayanını...

Severim.

*

İşte bu yüzden...

Sırf bu yüzden...

Kazdağları için tavır koyan...

Tarkan, Fazıl Say, Cüneyt Arkın, Ata Demirer, Şahan Gökbakar, Demet Akbağ, Cem Yılmaz, İlhan İrem, Gökhan Özoğuz, Haluk Levent, Zülfü Livaneli, Norm Ender gibi sanatçıları...

Sevdim.

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • hursit dilaver

    10 Ağustos 2019 14:58
    2 0
    ben de ahmet haKan adında biri var diye HURRİYET GAZETESİNİ ALMIYORUM.çok da iyi yapıyorum. bir eksikliğim de olmadı.siz de deneyin.
  • hursit dilaver

    10 Ağustos 2019 14:56
    1 0
    bu ahmet hakan adındaki adamın yazısındaki hıncal uluçu okudum da , devşirme muhalefet, AB ve almanya parası ile araba taksiti ödeyen, yazlık taksitini ödeyen hain-i vatanlara kızmıyorum. haklılar.SİZ 14bine İNEN OY FARKIYLA EYVAH SEÇİM GİDİYOR DİYE DURDURMA KARARI ALDIRAN CHPye LAF ETMEZSENİZ, SONRADAN ALLAHIN TOKATI OLARAK 830bin TOKAT YERSİNİZ VE BİNALİ BEYİ FARUK GÜRLER YAPARSINIZ. AYIP. AYIP..hincal kadar da olamadınız. O YAZIYI ÜŞENMEYİN OKUYUN.
  • KRİSTAL KOZMİK

    10 Ağustos 2019 10:38
    3 0
    ORMAN İÇLERİNDE VE KAZ DAĞ ETEKLERİNDE SENİN GİBİ AĞAÇ KESİLMESİN DOĞA KATLEDİLMESİN DİYE YOLA ÇIKANLARIN HEPSİNİN VİLLASI VAR SEN AYDIN DOĞANIN YATINDA VİLLASINDA GARSONLUK YAPARKEN AĞA BABALARIN BİNLERCE MİLYONLARCA AĞAÇ VE ORMANI KATLEDİYORLARDI O ZAMAN UZAYDAMI YAŞIYORDUN MÜPTEZEL
  • Ahmed Han

    09 Ağustos 2019 20:15
    4 0
    Sen aslında Türkiye'nin güçlenmesini istemiyorsun, Ahmet Hakan. Türkiye'nin hep Almanya'dan altın almaya devam etmesini istiyorsun. Almanya'da senin gibi satılık kalemşörler yok, Ahmet Hakan. Almanya altın çıkarıp bize satarken, oradaki hiçbir gazeteci, senin yaptığın gibi ucuz tabiatseverlik taslamıyor, Ahmet Hakan.
  • Ahmed Han

    09 Ağustos 2019 20:13
    3 0
    Sen çok pis bir yalancısın Ahmet Hakan. Dikilen fidanların ağaç olması yüz yılları almıyor. 20 senede o fidanlar koskocaman ağaç oluyor. Sen FETÖ'yü, kendi devletinden daha çok seviyorsun, Ahmet Hakan. Neden mi? Kaz Dağları'nda FETÖ'cü Akın İpek'in şirketi altın ararken, gıkın çıkmıyordu. Şimdi neden borozan gibi ötüyorsun, Ahmet Hakan?
  • Ahmed Han

    09 Ağustos 2019 20:13
    0 0
    Sen çok pis bir yalancısın Ahmet Hakan. Dikilen fidanların ağaç olması yüz yılları almıyor. 20 senede o fidanlar koskocaman ağaç oluyor. Sen FETÖ'yü, kendi devletinden daha çok seviyorsun, Ahmet Hakan. Neden mi? Kaz Dağları'nda FETÖ'cü Akın İpek'in şirketi altın ararken, gıkın çıkmıyordu. Şimdi neden borozan gibi ötüyorsun, Ahmet Hakan?
  • kim

    09 Ağustos 2019 15:53
    2 0
    sen ve o saydığın sanatçı dediğin kişilerin bu ülkeye bu gençliğe bu güne kadar ne faydaları oldu.onu anlat sanatçı dediğin o kişilere sor gençlik sizi örnek ala ala; ana nedir, baba nedir vatan nedir bilmez duruma geldi .yarın o gençlikten ve o sanatçılardan kaç kişi bu vatan uğruna canından malından vazgeçer.
  • ramçoloji

    09 Ağustos 2019 09:55
    3 0
    ben kendini gazeteci sananın bencilini sevmem. oturduğu yerden milyonlar kazanabilenler, asgari ücretle iş bulabilek için akşama kadar yürüyenlerin halini ne anlar. onların tek derdi otların üzerine yapıldı diye fabrikaları kapattırmak, üzerinde orman var diye madenleri çıkarttırmamak, denizin üstünden geçiyor diye köprü yaptırmamak, balık var diye limana karşı olmak, kuşları bahane edip hava limanına karşı çıkmak vs vs sonrada paris dönüşü, ya adamlar bir şehir yapmış bir şehir yapmış bir görün bizim şehirlerimiz onların yanında köy kalır azizim köyyy.. diye entel dantel takılmak gazetecilik olmuş bizde.
  • Hacı Güven

    09 Ağustos 2019 09:19
    1 0
    Senin beynini eşek sevsin ! Sana gazeteci deyip para vereninde ! Allah sizi ıslah eder inşallah 🤲 Ki bir gün insanlığa anlatasiniz ne kadar cahil olduğunuzu !
  • Dcnart55

    09 Ağustos 2019 03:50
    0 0
    Tabii ahmet efendi! Tabiii çorbanı veren zengin gebeş patronlarının oralarda ve muhtelif ormanlık alanlarda havuzlu villalarına tek kelime etme! Barbekü yaparken senide çağırırlar. (Kemikli seversin doğan gereği)
  • Dcnart55

    09 Ağustos 2019 03:44
    0 0
    Ahmet sen esastan mamalaksın! Oluuum hertarafın ayrı oynuyo lan senin!
  • HAYDAR ALİ

    08 Ağustos 2019 21:09
    0 0
    MEMLEKETTE OLMAYAN İŞLERİ YAP. BİLİNMEYEN HİZMETİ GETİR. YİNE İNSANSILARA YARANAMAZSIN. AĞAÇ SOKSANDA YERE, FİDAN DİKSENDE TOPRAĞA YARANAMAZSIN İYİLİK BİLMEZLERE HİZMETE NANKÖRLERE...
  • Barış

    08 Ağustos 2019 17:03
    0 0
    adamlar Kanadalının, Amerikalıların alıp götürdüğü altına üzulmuyorda zenginlerin kendi ülkesinde yaptığı villada üzülüyor. villayı gerekiese yıkarsin yok edersin. Elin oğlundan altınları nasıl geri alacaksınki tam şizofrenik bir durum???
  • Usta

    08 Ağustos 2019 17:02
    0 0
    Sizin görüşünüz milletin görüşü deyil tuzunuz kuru sıze kalsa Türkiye biradım ilerlemez o sanatçi larınhepsinin orda mülkü var o mulk leri ağaç dallarında yapmadılar onlara gıkınız çikmadı
  • Barış

    08 Ağustos 2019 16:57
    1 0
    fidan diktim, ama altınları Kanadalılara,Amerikalılara verdim ne biçim zihniyet ya. Devlet o zaman her fidan getirene bı altın taksın.
  • fbrzy

    08 Ağustos 2019 15:36
    10 1
    Fidan dikmek sizin gibi bencil birine boş yapmak gelebilir. Basit bir mantıkla başkalarının diktiği meyve ağaçlarından faydalanarak bugün meyve yiyorsunuz. Boş yapmayın, siz en iyi bildiğiniz şeyi yapın, tavır yapın. Ekolojik sitemden çok anlıyormuş gibi hiç yapmayın.
  • Tmro

    08 Ağustos 2019 13:45
    14 1
    Orda yapılan villalar icin de bir iki kelam etseydin ya. Sanatcı bozuntularinin, siyasilerin, godamanlarin yazlık lüks vilları icin. Yapmazsın tabi, beyin satlik onlara hizmet ediyor kalemin.
  • Selo

    08 Ağustos 2019 13:45
    11 1
    Ozaman o kadranlarında villası çiftliği olanlara da konuşa görelim
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;