GÜNCEL

Ahmet Hakan : Yedi maddede papaz vakası

Tarih
14 Ekim 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Ahmet Hakan

- MADDE BİR: Madem sonu böyle bitecekti, biz niye o denli efelendik ki? Madem en sonunda bu olacaktı, o manşetleri niye çektik? Madem 3 yıla fittik, niye 35 yıl istedik? Niye? Niye? Niye?

*

- MADDE İKİ: Yanarım yanarım da şu Trump’ın attığı cakaya yanarım. Yanarım yanarım da şu Trump’a yaşatılan hazza yanarım. Trump gibi bir adama bunları yaşatmaya kimin ne hakkı var?

*

- MADDE ÜÇ: Gizli tanıklık müessesesi, bir tür yavşaklık müessesesine dönüşmüş durumda... Bütün hıncımızı papaz davasının gizli tanıklarından alabiliriz... O derece yani.

*

- MADDE DÖRT: Papaza hem FETÖ’cü, hem PKK’lı, hem de ajan dedik. Yahu bari sadece birini diyeydik! Bari birazcık idareli kullanaydık... Bu ne müsrifliktir!

*

 

- MADDE BEŞ: Papaz bırakılmasa “İşte şimdi mahvolduk” diyecek olanlar, “Papaz bırakıldı” diye yastalar! Papaz bırakılmasa “Nasıl da dik durduk” diyecek olanlar, burunlarından kıl aldırmıyorlar! Yahu bu nasıl iştir?

*

- MADDE ALTI: Hollywood bir papaz filmi çekerse ve papaz rolünü de Tom Hanks’e verirse... Ben işte o zaman kahrolurum.

*

- MADDE YEDİ: Tek bir teselli payımız var: Papaza karşılık belki biz de bir şeyler almışızdır da yetkililerimiz söyleyemiyordur! Olabilir mi böyle bir şey? Olsun ama... Lütfen... Amin. İnşallah.

 

KEMAL KILIÇDAROĞLU AK PARTİ’YE SÖZCÜ OLSUN!



PAPAZ serbest kalmış, kuş gibi uçuyor.

Çarşı karışmış, ortalık yıkılıyor.

İktidar karşıtlarına gün doğmuş, bastırıyorlar!

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Namyelüs-2

    15 Ekim 2018 01:39
    0 0
    -MADDE:10 Papazı hem FETÖ'cu hem PKK'lı hem de ajan yapan senin meslekdaşların değil mi?Bu ne biçim gazeteciliktir? -MADDE:11 Papaz bırakılmazsa ''İşte şimdi mahvolduk'' diyenler ile papaz bırakılırsa ''Nasıl da dik durduk'' diyecek olanlar arasında sen de var mıydın? -MADDE:12 Bollywood bir gazeteci filmi çekerse ve gazeteci rolü de sana verilirse...Ben işte o zaman kahrolurum. -MADDE:13 Tek bir tesellim var:Olay bittikten sonra ayılmışşın.Olsun ama...Lütfen...Amin.İnşallah.
  • Namyelüs-1

    15 Ekim 2018 01:30
    0 0
    -MADDE:8 Madem gazeteciğim diyorsun bu soruları bize niye soruyorsun,araştırıp bizi aydınlatman gerekmez mi?Niye? Niye? Niye? -MADDE:9 Yanarım yanarın da şu senin anti Trump'çı haline yanarım.Ahmet Hakan gibi bir adama bunları yaşatmaya kimin hakkı var?
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;