İYİ TARAFLARI:
- BİR: Milli birlik ve beraberlikte doruk noktasına ulaşmamız... Hepimizin Türkiye’den yana olması... Ne güzel!
*
- İKİ: Yılların Amerikan özentisinden bayağı bir kurtulmamız... Hatta antiemperyalizmin kırlara, ovalara falan yayılması... Ne muazzam!
*
- ÜÇ: “Üretim” demeye, “tarım” demeye, “Dünya çapında markalarımız olmalı” demeye falan başlamamız... Ne şahane!
KÖTÜ TARAFLARI:
- BİR: Bütün sorumluluğu Trump’a yükleyip bir türlü “Acaba biz nerede hata yaptık?” noktasına gelemeyişimiz... Tedirgin edici!
*
- İKİ: Farklı görüşler ileri sürenleri, kaygı belirtenleri, eleştirel yaklaşanları falan “Birlik ve beraberliği bozuyorlar.” diye “hain” kategorisine sokmamız... Çok berbat!
*
- ÜÇ: Sloganlara, hamasete, akılsızca protestolara, gereksizce efelenmelere, komik bile olmayan şovlara yönelmemiz... Fazlasıyla hazin!
yazının devamı
YORUMLAR
4961 kez izlendi
1756 kez izlendi
1213 kez izlendi
671 kez izlendi
3549 kez izlendi
882 kez izlendi
595 kez izlendi
3638 kez izlendi
2626 kez izlendi
1321 kez izlendi
1779 kez izlendi
651 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.