GÜNCEL

Ahmet Hakan : Şu iki hususa dikkat Sayın Cumhurbaşkanı

Tarih
24 Kasım 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Ahmet Hakan

BİRİNCİ HUSUS:

SOĞAN OLAYI

Soğan olayında dikkate alınması gereken argümanlar var ortada dolaşan. Mesela deniliyor ki: “Soğanın stokçuluğu olmaz, depolaması olur.” Mesela deniliyor ki: “Bir sonraki hasada daha çok zaman var ve bu nedenle soğanın piyasaya yavaş sürülmesi gayet normaldir.” Mesela deniliyor ki: “Baskın yapılıp 30 ton soğan ele geçirilmesi çok saçma... 30 ton soğan, iki kamyon soğan yapar. Bir depoda iki kamyon soğan bulunması gayet normal.” Sayın Cumhurbaşkanı’m... Size karşı en dostane yaklaşım içinde bulunanların bile bu argümanlara hak verdiklerini görüyoruz. Lütfen bu konuya el atar mısınız?

İKİNCİ HUSUS:

KÖPRÜ CEZALARI

İstanbul’da birinci ve ikinci köprüden geçebilecek araçlar konusunda müthiş bir kafa karışıklığı var... Birinci ve ikinci köprüden geçebilecek araçların dingil mesafesinin 3.19 metreye indirildiği, buna uymayanlara da 800 TL ceza kesildiği söyleniyor. Vatandaşlar, “Bu uygulamadan haberimiz yoktu. Bu bir tuzaktır. Devlete tuzak kurmak yakışmaz” diyorlar. 800 TL az para değil. Aynı araca defalarca aynı cezanın kesildiğini düşünün lütfen. Üçüncü köprüden araç geçişlerinin arttırılması maksadıyla yapılan bu uygulama, vatandaşı perişan etmekte. Sayın Cumhurbaşkanı’m, lütfen bu meseleye de el koyar mısınız?

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • hursit dilaver

    26 Kasım 2018 17:12
    0 0
    ŞUNA DA LAF ETTİRDİNİZ YA. bravo AKP.aynı lafları sabahları Flash tvde yılmaz tunca da yapıyor ve çok teknik olarak söylüyor. NE CHP VE BİR BAŞKASI ONUN KADAR AKILLI MUHALEFET YAPAMAZ. zaten bizim köylüler sabahları gazete anlatmayı bilmediklerinden mecburen yılmaza gidiyorum. saat 10 kadar. gazeteyi yarım ekran yapıyor ve kendisi de diğer yarım ekranda görüş açıklıyor. bizim medya utansın. kaç kere de yazdım be.yok işte kapasite bu kadar.
  • A.Veli Özdemir

    25 Kasım 2018 01:06
    0 0
    Haysiyetsiz... Başka bir ülke başkanı mı ki Sayın Cumhurbaşkanı diyorsun? Mankurt sicili bozuk teres!!!
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;