“DUMAN” isimli grubun solisti Kaan Tangöze, konserinde politik bir nutuk atmış.
Videosunu izledim.
Şöyle diyor:
*
“Dikkatli olmak gerekiyor arkadaşlar çünkü ekonomi o kadar s...ı ki yapacak bir şeyleri kalmadı. Yine din elden gidiyor, kısa etek giydi, konuyu oraya getirmeye çalışıyorlar. Gaza gelmemeye çalışalım. Seçime kadar böyle güzel güzel gidelim. Sonraaaaaa...”
*
Sonra ne olacak?
Onu söylemiyor Kaan Tangöze.
Sadece “sonra” kelimesindeki ‘a’yı uzattıkça uzatıyor.
Mesajı alan kitleden çığlıklar, şak şaklar falan.
*
Adamın kullandığı bu “sonraaaaaaaa” var ya bu “sonraaaaa”.
AK Parti’den azıcık soğuyanların bile AK Parti’ye sımsıkı sarılmasına yol açacak cinsten bir şey.
KEDİLERE DOKUNMAYIN
SOSYAL medyada şerefsizin tekinin zavallı bir kediye yaptığı işkencenin görüntülerine rastladım.
İnfial yaratan görüntüleri fark eden Asayiş Şube Müdürlüğü Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipleri harekete geçip Pendik’te yakalamış caniyi. Kedi korumaya alınmış, işkenceci Murat Serdem İçer’e Hayvanları Koruma Kanunu kapsamında 2 bin 43 TL ceza kesilip adli kontrolle serbest bırakılmış.
*
“Kedilere Dokunmayın/İnternette Katil Avı” diye bir belgesel var.
Kedilere bulaşan kimliği belirsiz bir alçağın kimliğini ortaya çıkarmak için internette verilen destansı mücadelenin öyküsü anlatılıyor bu belgeselde.
*
Temennim, bizdeki Murat Serdem İçer gibilerin tümüne karşı da internette böyle destansı mücadele başlatılması. Hepsinin bulunup kedilere bulaşmanın nasıl bir şey olduğunun kendilerine öğretilmesi.
KISA DİLİPAK TARİHİ
Hiç yorum yapılmamış
717 kez izlendi
781 kez izlendi
556 kez izlendi
2080 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.