SİYASET

Ahmet Hakan : FETÖ itirafçılarının yedi ortak özelliği

Tarih
10 Ağustos 2016
İzlenme
Kişi
Yazar
Ahmet Hakan

1- Birbirlerini hiç sevmezler

Bir Fetullah itirafçısı, başka bir Fetullah itirafçısını hiç sevmez. Hatta nefret eder. Sürekli “Diğerleri tırışka, en baba itirafçı benim” havası basar.

2- Kara çalmada üstlerine yoktur

“Nasıl olsa 45 yıl boyunca Fetullah’a has evlatlık yaptım, önüme gelene kara çalsam da herkese yuttururum” anlayışıyla hareket ederler.

3- Dün öyle derler, bugün böyle derler

Daha dün “Fetullah bir onbaşıyı bile harekete geçiremez” derken... Bugün “Fetullah’ın ordu içindeki gücü yüzde 90” derler.

4-Muktedirleri hep kollarlar

“Fetullah’a destek verenler” bahsi açıldığında hep dikkatlidirler. Bugünün muktedirlerini işin içine katmamaya azami özen gösterirler.

5- Fetullah’ı çıkar, bir hiç olurlar

Hayatlarının yarıdan fazlasını Fetullah’tan kazanmışlardır. Diğer yarısını ise Fetullah’a düşmanlıktan... Fetullah bunların hayatlarının olmazsa olmazıdır...

6- FETÖ’yü abarttıkça abartırlar

Öyle bir FETÖ tablosu çıkarırlar ki... Buna göre FETÖ... “Gökte değildir, yerde de değildir ama her yerdedir”. Abartırlar ki kendilerine hep ihtiyaç duyulsun.

7- Kandırılma şampiyonudurlar

Dershaneye 3 ay giden bir yeniyetme bile “devlete sızma” çabasını fark ederken... Bunlar 40 yıl Fetullah’ın sağ ya da sol kolu oldukları halde "Bilememişiz” derler.

Hürriyet
10 Ağustos 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;