SİYASET

Ahmet Hakan : Eşitsiz propaganda nelere yol açar?

Tarih
09 Mayıs 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Ahmet Hakan

- Bir mağduriyet duygusuna yol açar. Bu öyle yaman bir duygudur ki... Nasıl bir şey olduğunu bu zamana kadar hep mağduriyetten beslenenlere sorun anlatsınlar!

*

- Hep aynı parti, hep aynı lider, hep aynı söylem... Bıkkınlığa yol açar... Öyle bir bıkkınlığa yol açar ki aman Allah muhafaza!

*

- Anti-medya bir rüzgârın esmesine yol açar... Bu öyle bir rüzgârdır ki neyi silip süpüreceği hiç ama hiç belli olmaz.

*

- Gizlenenler, saklananlar, gösterilmeyenler... Tuhaf bir cazibeye yol açar... Öyle bir cazibedir ki bu, hak etmeyenler bile hak ettiklerinden çok ama çok daha fazla ilgi görmeye başlarlar.

*

- Alternatif ve konvansiyonel olmayan mecralara hücuma yol açar... Öyle ki buna “fısıltı” adı verilen aşırı tekinsiz, süper yalancı ve muazzam berbat mecra da dâhildir.

*

Tabii işin bir de ahlaki boyutu var.

Ama onun üzerinde bile durmaya gerek yok.

Çünkü maalesef işin o boyutunu takan pek kalmadı memlekette.

 

ERDOĞAN’IN MANİFESTOSU ÜZERİNE BİRKAÇ KELAM
- “Ahdim olsun!” güzel bulunmuş bir tabir. Erdoğan’ın üslubuna da çok uygun düşüyor. Keşke “manifesto” gibi yabancılaştırıcı bir tabir kullanmak yerine “ahitname” gibi Erdoğan’a daha yakışır bir başlıkla halkın önüne çıkılsaydı.

yazının devamı için tıklayınız


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Mustafa

    10 Mayıs 2018 08:02
    0 0
    Brovva ...Bu kadar bilgi görüşten sonra sormak gerekir ! Neden Cumhurbaşkanlığı için adaylığınızı koymadınız... Dışarıdan ahkam kesmek çok kolay..Yada türbünlerden bağırmak..Sanırsın ki aday olsa garanti seçilir.ee.neden koymuyorlar ? .İşte kayamıyorlar..Gerçek ağırlıklarının ortaya çıkmasını istemiyorlar..Yazarlık başka şey Ülke yönetimi başka şey..
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;