GÜNCEL

Ahmet Hakan : Ekrem İmamoğlu’nun İsmail’e söylemedikleri

Tarih
20 Haziran 2019
İzlenme
Kişi
Yazar
Ahmet Hakan

- İsmail Bey! Biz şimdi seninle bu otel odasında bir görüşme yaptık. Girdisi çıktısı 46 dakikalık bir görüşme!

*

- Bak benim yanımda basın danışmanım var, siyasi danışmanım var, reklamcımvar. Elimizde kâğıt kalem notlar tutuyoruz... Tarihi program öncesi masa başında oturmuş, konuşuyoruz.

*

- Program nasıl olacak? İlk sözü kime vereceksin? Hangi sorular sorulacak? Nasıl bir moderasyon yapacaksın... Falan... Hepsini konuşuyoruz.

*

imamoğlu küçükkaya ile ilgili görsel sonucu

- Bak İsmail Bey! Ben adil ve hakkaniyetli bir adamım. “Kul hakkı” benim için çok önemlidir. Rakibim de olsa hiç kimsenin hakkının yenmesine gönlüm razı olmaz.

*

- Söyle bakalım: Sen benimle yaptığın bu görüşmenin aynısını rakibim Binali Yıldırım’la da yaptın mı? Yapmadıysan yapacak mısın?

*

- Bak İsmail Bey! Bu görüşmenin aynısını rakibimle de yapmazsan olmaz. Ben bunu kabullenemem... Benden bunu içime sindirmemi bekleme.

*

- Ayrıca ben çok şeffaf bir adamım. Gizlim saklım olmaz benim. Yaptığımız bu görüşmeyi tüm ayrıntılarıyla kamuoyuna açıklamalıyız. Hatta sen ayrı açıkla, benayrı açıklayayım.

*

- Başka türlüsü seni bilmem ama bana yakışmaz İsmail Bey!

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • hursit dilaver

    20 Haziran 2019 15:44
    0 0
    elbet kazanacaksınız. ama bunda patrikhanemizin isaya ettiği duaları inkar etmeyin. seçim sonu patrikhanemizin genişletilmesi konusunda çevre binalarla temasınızı beklemekteyiz. ayrıca 2. mahmuttan beri KAPALI KAPININ AÇILMASI KONUSUNA BİR ADIM DAHA YAKLAŞMIŞ OLACAĞIZ.seçim sonu yardımlarınıza ve tavassutlarınıza, müzaharetinizi bekleriz..hadi ahmet göster medyacılığını
  • İSTANBULLU

    20 Haziran 2019 14:06
    1 0
    Tebrikler Ahmet bey ! İsmailin yerine keşke sizi seçseler sorumluluğu büyük olan bu görevin hakkını vereceğinizden eminim.Allah size de bana da hidayet nasip etsin
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;