SİYASET

Ahmet Hakan : Aşırı iyimser olmak için dört neden

Tarih
19 Mayıs 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Ahmet Hakan

BİR: “Rövanş” diyenlere... İntikam çığlıkları atanlara... “Acımak yok” diyerek “acırsanız acınacak hale düşersiniz” diyenlere selam çakanlara... “Bedel ödeyeceksiniz” diyenlere... Muharrem İnce bulduğu her fırsatta “Hadi lan oradan” çekiyor ya... İşte bu yüzden iyimser olabilirsiniz.

İKİ: Herkes kendi aşiretine yaslansın, herkes kendi mahallesine çekilsin, o mahalle ile bu mahalle arasında zerre irtibat kalmasın, mahalleler arasında hiçbir geçişkenlik olmasın diye yırtınanlara... Meral Akşener zerre yüz vermiyor ya... İşte bu yüzden iyimser olabilirsiniz.

ÜÇ: Cezaevinde tutuklu olarak yarışa katılmak zorunda kaldığı halde Selahattin Demirtaş’tan, “hepinizi buraya tıkacağız, affetmek yok, ağlatacağız sizi, diz çöküp yalvaracaksınız” mesajları yerine gayet olgun mesajlar geliyor ya... İşte bu yüzden iyimser olabilirsiniz. 

DÖRT: Temel Karamollaoğlu yaptığı her konuşmada AK Partiye oy verenlere “kardeşlerim” diyor, “Benim en büyük hedefim kutuplaşmayı engellemek” diyor, “Toplumun tüm renkleri barış içinde bir arada yaşamalı” diyor ya... İşte bu yüzden iyimser olabilirsiniz.

yazının devamı için tıklayınız

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Güzel Resim Olmuş

    29 Mayıs 2018 12:42
    0 0
    Kubur fareleri çetesi, büzükteşler birliği...
  • Aaaa

    20 Mayıs 2018 15:36
    3 0
    Ahmet Hakan ne iyimserligi ya Türk halkı bunlara iyimser bakmıyor demistas için yazdıklarını chp tabanından oy almak için söylemiyor onun değiştiğini mi sanıyorsun chp ile kol kola giren temel ak parti tabanından oy almak için kardeşim diyor kardeşimiz olamaz. Akşener aşiretlerle niye şimdi ters düşsün ki oy sözkonusu demistas serbest kalsın diyen bu 5 benzemezlerin nesi iyimser olmamızı gerektirir ki, tam tersine beş Benzemez bir ittifakta buluştu ise kötümser olmamız gerekir.
  • Münzevi

    19 Mayıs 2018 22:21
    2 0
    Atın şu pespayeyi artık
  • Yilmaz

    19 Mayıs 2018 18:08
    2 0
    Kesin Doğan Holding'den kovulacağını duydu.
  • VATANSEVER

    19 Mayıs 2018 17:44
    7 0
    Ben ne diyeyim bilmem ki sana bu ülkede kör ve sağır yaşamışsın ve hala yaşamaya devam ediyorsun.Neden mi? 1-Muharrem İnce ben şirretliğin daniskasını yaparım derken, 2-Meral Akşener fetö'ye payanda olurken, 3-Demirtaş dediğin terörist bu ülkeyi bölmek için her yolu denerken, 4-Karamolla ve yanındaki güruh 15 Temmuz Şehidinin emaneti olan bacımıza hakaret ve saygısızlık ederken,sen bu saçmalıklarını hala yazmaya devam ediyorsun ya, yuh olsun sana da,senin gazeteciliğine de,yazarlığına da...
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;